Автор |
Съобщение |
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Ikaruga Публикувано на: 27 Яну 2010 22:05
Някой може ли да ми помогне да намеря играта + емулатор,ако е възможно.Имам един за SEGA Dreamcast,но не мога да намеря .rom-а с играта.Благодаря
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 27 Яну 2010 22:17
Не мога да го сваля,не намира FTP-то
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 27 Яну 2010 22:21
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 27 Яну 2010 22:24
Няма достъп до тази уеб страница. Уеб страницата на адрес http://www.uploadline.com/660484857729/Ikaruga.zip може временно да не работи или да е била преместена за постоянно на нов интернет адрес. -.-'''
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 27 Яну 2010 22:30
lol аз като цъкна на линка и директно започва да ми сваля файла. Виж с друг браузър.
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 27 Яну 2010 22:33
Нищо и с Лиско и Explorer.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 27 Яну 2010 22:42
Не ми се занимава сега да го свалям и да го качвам по други сайтове, но ако го направя в близкото бъдеще ще ти кажа.
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 27 Яну 2010 22:49
Widowmaker, ебем ти майката грозна, оля се с тия дабъл постове, нарочно ги правиш
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 27 Яну 2010 23:38
Еми не ги правя без да искам, а колкото до майка ми... Сигурен съм, че колкото и да е грозна е по-красива от теб.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 27 Яну 2010 23:44
Последния път като проверих бутона "Редактиране" работеше.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 28 Яну 2010 00:12
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 28 Яну 2010 00:12
Kamelot написа: Последния път като проверих бутона "Редактиране" работеше. Мисля, че си прав.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 28 Яну 2010 00:22
WidowmakeR, ако ти трябва Dreamcast емулатор единствения работещ е chankast.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 28 Яну 2010 00:58
Не е само той, но последният път, когато се опитах да го наглася нещо не успях. Вярно е, че се опитах само веднъж и не съм чел нищо и никъде кво да праввя, но тези дни ако не ме мързи ще видя. Аз и за това казах ако го нагласи човека да напише как точно става, защото ме мързи.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 28 Яну 2010 02:48
Дам, сега като гледам са излезли и още няколко. Аз отдавна не съм се занимавал с емулация, но общо взето помня, че ти трябваха двата файла от emulator-zone за Chankast-а от http://www.emulator-zone.com/doc.php/dr ... nkast.html и биос файл - http://www.emuparadise.org/biosfiles/Dreamcast.zipБих ти казал и точно кое как се слага, но в момента не ми се занимава да тегля игри за dreamcast и да тествам, а харда ми, където беше сложен както трябва емулатора изгоря преди време. Гледам и това http://demul.emulation64.com/downloads/ има доста игри в compatibility list-a, но пак са по-малко от chankast-а. Въпреки това май някои заглавия ще вървят по-добре на него(Sword of Berserk, Skies of Arcadia(което си е голям разярен таралеж в гащите да се подкара с chankast-а както трябва)). Както и да е. Успех с начинанието!
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 28 Яну 2010 02:58
Лични аз съм пробвал емулатор за Геймкуб и е хубав, но е много бавещ и освен ако нямаш някво мега мощно пц просто трябва наистина да е супер мощно за да може да игареш без да се чувтваш в матрицата. За дриимкаст незнам, но предполагам че и за нея емулатора ще е бая тегав като се има в предвид че емулатор за сега сатурн иска сериозна машина.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 28 Яну 2010 03:03
Ами аз съм играл без проблеми Skies of Arcadia, Soul Calibur и Phantasy Star Online на Chankast на 2 ghz процесор, 1 гб рам, GeForce 6800 Go. Въпреки че ако ще играеш Phantasy Star Online - по-добре на PC.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikaruga Публикувано на: 28 Яну 2010 12:10
Е той dolphin става и за Wii и за гейкуб, ама е страшно тегав емулатор и всички игри ми бозеха.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|