България-кенефът на света

Нещата от живота
Аз

Re: България-кенефът на света

Мнение от Аз »

Санчо, много си нервен, изгониха ли те като куче от САЩ :?:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Mer0_San написа:Като Диста си, ама той поне знае че ше му набия кофата и се скри Цензурата му с Цензура...

Ше ти порна сънната артерия като на шибана свиня. Дреме ми на хуя, че ше те лежа после, лайнар смотан, да не мислиш, че аз не съм луд и не мога да ти смажа простата кофа в някой стълб? Това, че не искам да си създавам нерви с такива тъпи боклуци като теб не означава, че ме е страх, че ще ме срещнеш на улицата и ще ми избиеш 2-3 зъби. Дреме ми на патката, щото аз ще ти отнеса половината лице. Педераст смотан...
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Алминаторе като тролеше по-кефеше, защото си го можеше. Сега тук се опитваш да разсъждаваш и става...... ами нищо не става. На всеки му е ясно, че си тъпо парче и не ставаш, но си адски забавен с тези високомъдрени постове. Нищо не си видял, че да коментираш къде как било. Както сам спомена, математиката си не можеш да научиш, а говориш за образованието като цяло. Тоя Санчо мнооо печен, бах мааму, кой знае какви големи мускули има :shock: Само как шамари наред в форума, жив човек няма да остане. За Изход и Алминатора, обаче е прав човека, само дето е много дебел и с лице на дупИ, затова всички го вземат за мезе, и с право.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Mer0_San написа:Относно Спуункилър - Майка ти да еба, нещастнико, супер много ме дразниш, защото си некъф много отворен боклук... Като Диста си, ама той поне знае че ше му набия кофата и се скри Цензурата му с Цензура... Марш и да не съм те видял повече тук!
Еле кат ти посерем устенцата хич няма да отваряш такава голяма уста, дееба и недъгавото ти изродче. :lol:
Учи си там в ТУ и недей се бута у интелигенцията, че ше ядеш суровия салам. :D
Отворен съм, щот ако те подхвана ше ти навра тая огромна глава в сланинестия анал, та ше трябва пак през пъпа да те хранят. :wink:

Верно, момко, за еволюционното си развитие немаш право да говориш така, да те попикам и амебата смрадлива. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Bagerist0
В момента играе: Със самолетчета :)

Мнение от Bagerist0 »

Ахахахахаха, много сте ми отворени и двамката... Отворени като путки, Цензура ви лелина! Аре елате ми повече... Че ви изгърбим тъпите келеши... Кога ше си чукнем срещичка, а? Само ще питам майките ви, за да мога да дойда да ви нашамаря веднага след като слеза от вашта мама... Да съчетаем нещата, разбирате, нали? Първо майките ви ше еба, а после и вас ше ви изгърбим от бой... Пендели! :rockon:
I'm far too busy... being delicious.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Лоена топка, псуването в форум и дуенето на мускули няма да те направи по-малко затлъстял гъз. Отивай да бягаш на пътеката в фитнеса, ако успееш да се дотъркаляш до него. Как смяташ да ме изгърбиш след като си дебело прасе и най-хилавото лапе ще те смели, защото се движи 30 пъти по-бързо от шамандура като теб. Форумната мафия не е на мода свинчо.
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Aлминатора е прав.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Да обобщим:
Заради индивиди като Алминатора, Изход и Диста, България е кенефът на света...поне имаме с какво да си избършем задника...
WeAreGettingClose
Изход

Мнение от Изход »

Dexter написа:Да обобщим:
Заради индивиди като Алминатора, Изход и Диста, България е кенефът на света...поне имаме с какво да си избършем задника...
Алминатора-да
Диста и аз сме пичове
А ти се педераст
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

Мнение от Алминатора` »

Толкова много хейт получих и въпреки всичко нито един от вас не се опита да ме обори по някакъв начин.Добре как очаквате да мине тоя хейт?Думи на вятъра са това, но и какво друго да очаквам от дебили като вас (Изход, Санчо).
Алминатора-да
Диста и аз сме пичове
А ти се педераст
Къде се броиш до Диста бе лайнар? :lol:
Или си много тъп, или тролиш (чак сега разбрах колко вярно може да бъде това! :lol: )

Санчо, така и не опроверга обвиненията, че са те изгонили от САЩ :lol:

Котарако, математиката не мога да я науча, да.
Просто адски много ми куца тоя предмет още от 1ви клас.Не си и правя труда да я науча, ако не за друго, то поне защото са по-напред няма да ми трябва.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Алми си намери майстора :D Виждаш ли сега какво е...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Това, което не вземате в предвид е, че който може да се оправи тук по що-годе честен начин(образно казано), ще успее навсякъде. :D
Сега сериозно. Не знам за вас, аз предпочитам да си тъна в мизерия тук, отколкото да ме ритат като имигрант в чужбина. През кура ми е за разни кариери/заплати. Образованието ни че е ебано, ебано е, и със сигурност ще кандидатствам някъде навън. И ако отида, ще подложа на голямо изпитание ината си, да си запазя мнението, и да се върна. По-добре да ми е трудно там, където говорят родния ми език и ме имат за "свой", отколкото да ми е лесно там, където съм чужденец.
Ебали сте псевдо-патриотичните ми изказвания, знам.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Аватар
progata

Мнение от progata »

Просто трябва да познаваш правилните хора,образованието е от минимално значение. ;]]
Ходете в чужбина нямам нищо против,лъскайте кенефите.И не мислете,че примерно в Англия живеят по добре от нас,по спокойно не винаги е = на по-добре ;]]
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Що сички сравняват ходенето в чужбина с лъскане на кенефи и миене на чинии ?
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

progata написа:И не мислете,че примерно в Англия живеят по добре от нас,по спокойно не винаги е = на по-добре ;]]
Та кой би си помслил нещо толкова абсурдно?
Акъла ми не го побира КАК така в Англия хората са живели по-добре...

Образованието е от основно значение, но ти просто го омаловажаваш, защото си прекалено глупав, че да можеш да получиш някакво образование. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Бе той лично учи добро нещо, пък колко се учи - не зная...Но си има други приоритети :)
Сега сериозно. Не знам за вас, аз предпочитам да си тъна в мизерия тук, отколкото да ме ритат като имигрант в чужбина. През кура ми е за разни кариери/заплати.
Това го казваш сега, още в гимназията, когато мама и тати дават пари.Изчакай 1-2-3 години и пак ще си говорим :wink:

Според мен БГ образованието е...в по-голямата си част пълна пародия.От това, което виждам при моите познати ( за статистиката - моите познати, които учеха в елитни гимназии горе долу са 50/50 в БГ/чужбина ) има страшна простотия, корупция и лошо отношение на много преподаватели към обучаващите се.Претупване на лекции, НЕпроверяване на писмени работи, заяждане за глупости - поне в икономическите специалности в моя университет като цяло е така ( УНСС ). От друга страна пък, аз лично оставам с доста смесени чувства, защото поне този семестър попаднах на доста странна комбинация от преподаватели - общо казано, двама наистина умеят да преподават, учат те, но пък за сметка на това материала е труден и на изпита се къса поголовно и чат-пат някой става обект на заяждане.Друг преподавател пък просто боботи като стар дизел и е трудно да го следиш, и общо казано повече научаваш от упражненията, отколкото от лекциите.Трети пък ( от Софийския ) изобщо не говори по предмета...Ама то неговото пък един предмет...И последния преподавател беше като че ли нормален - преподава нормално, изпита се взима нормално...абе нормална работа :lol: Но като цяло мисля, че ще получа едно задоволително ниво на образование, пък и за читаво право нямах много избор.
И все пак, живеем в капитализъм и "всеки получава това, за което си е платил" - таксата ми е 236лв, в другите специалности е между 141 и 236.Извинявайте, но такста ми за целия период на обучаване ( а излизам направо магистър! ) е 11 семестъра х 236 = 2596лв.Нужно ли е да казвам, че това е ПОЛОВИН семестър в нормален университет в Англия или САЩ? :roll: Така че, като за тези цени - толкова, даже аз лично определям това, което получавам като "доста евтино" .
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Не точно за това говорех, ама нейсе. Аз ако имах нужните умения за оцеляване, щях да хвана гората...но ги нямам. Далеч по-добре би било(за мен, that is) смисъла да е ежедневното оцеляване, отколкото кариерната стълба, но не всеки получава каквото иска. :|
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

ПФФФУУУУУУУУ!

ПУСНЕТЕ ВОДАТА НАЙ–НАКРАЯ!!!!!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Max Payne написа:Аз ако имах нужните умения за оцеляване, щях да хвана гората...но ги нямам.
Оффф... ми като ги нямаш - придобий ги и хващай гората!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Max Payne написа:Не точно за това говорех, ама нейсе. Аз ако имах нужните умения за оцеляване, щях да хвана гората...но ги нямам. Далеч по-добре би било(за мен, that is) смисъла да е ежедневното оцеляване, отколкото кариерната стълба, но не всеки получава каквото иска. :|
Цъкнах ти профила и видях, че си на 16. Пубертетни мъки те мъчат, като пораснеш ше поумнееш. ;)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Публикувай отговор