В момента има втора битка за София!!! Който е в София и/или е с мамалигарско гражданство, да се бие!!!
http://www.erepublik.com/en/battles/show/8831Новите играчи в румънско да дават Fight Red!
Нека този път я освободим!!!
А тези, които са в БГ е малко сложно, но не невъзможно участието в битката - трябва да напуснете фирмата, в която работите, както и партията в която членувате (ако членувате някъде) и да се преместите в някой град в Сърбия с болница и от там да участвате в битката!
Dexter написа:
Между другото в момента съм Dexter55.Вече понапреднах, 6то ниво съм, бих се за Турция, обаче как да си възстановя здравето достатъчно за да мога да вляза в битка отново.
При положение, че вече се лекувах веднъж в болницата...
На ден можеш само веднъж да се лекуваш в болница
Както и че не можеш да се лекуваш в болница, ако не си се бил, така че занапред си прави сметката
Тя дава 50 уелнес
След като си 6 левел, вече имаш 5 злато - няма да е зле част от тях да обмениш в левове и да си купиш къща, тъй като тя дава дневно малка порция уелнес (в комбинация с хляба който ядеш; ето формулите
тук)
Hurf, адни ме като приятел (denikbg) и ще ти пратя билет да се изместиш във Варна (защото това е временната ни столица, пък и има болница там)
Ако някой има нужда от билети, за да се мести пишете
Иначе, обстановката не е розова - президента прави някви зулуми, сърбите направиха и те глупост да нападнат изненадващо София, без ние да сме готови за това (ние готвехме атаката си за днес - 23-ти), хвърлихме сумати пари от дарения и накрая получихме един курац.