Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: България-кенефът на света
Публикувано на: 22 Яну 2010 10:13

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=349998

Цитат:
Според сп. "Некст" роднини на Бъсеску са преопаковали като нови тайвански муниции, докарани за унищожение в България, и след това са ги продали на африканската страна. Румънците отклонили 1884 т от общо 8000 т гранати, мини и други стари боеприпаси.

8000т боеприпаси. САМО от Тайван. САМО за 2009. Унищожени край Стара Загора.
А, да. И обгазяванията със серен диоксид са заради колите :lol:
Ние тук сме кенефът на света. По-голям кенеф сме и от Африка. Вече тук си изхвърлят лайната даже и Китайците.
Защото то за "добронамерениете" европейци си беше ясно защо ни приеха в НАТО-за да има къде почти без пари да си унищожават и те лайната, дет са ги срали с години.
Радвайте се, че живеете в БУКВАЛНО най-тъпата страна, може би дори в целия свят.
И това го забелязах случайно. Ако не беше скандалът с Румънския президент ДОРИ НЯМАШЕ ДА БЪДЕ ПУБЛИКУВАНО.
Медиите ни са купени. Манипулирани. Като нас. Вече не гледайте БТВ и такива лайна. Няма по-точна дума.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Заглавие: Re: България-кенефът на света
Публикувано на: 22 Яну 2010 10:48

Относно новините и аз да потвърдя-НЕ ГЛЕДАЙТЕ БЪЛГАРСКИ НОВИНИ!!! Не, наистина, такива изопачавания има, толкова некадърно са направени че няма накъде. Добре че като си прокарах цифровата телевизия се сдобих с по-добри новинарски канали. А че Бъгария е кенеф си е ясно от отдавна. Тази новина не е толкова важна в тази връзка, но пак е нещо. Аз мисля сериозно да се изнеса от тук след като завърша гимназията. Просто тука не искам да живея...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 22 Яну 2010 10:56

Чоек наистина май държавата ни е толкова преебана, щом дори и в Брюксел миналата година(или по-миналата)олицетвориха държавата ни кат' турски кенеф.Но най-зле не със сигурност не сме.Не забравяй,че в някой страни в Азия или Африка хората дори няма к'во да ядат.На нас поне това ни е спестено, щото ние си се ядем един-друг.В южна Азия,както и в централна има страни като Индия,Узбекистан и всякви държави с "стан" накрая които икономически са много по-зле от нас.И това показва,че не сме кенеф на цял свят,а "само" на Европа и САЩ.Така,че има още време докато и страните от 3тия свят ще почнат да си хвърлят боклука тук: http://www.youtube.com/watch?v=Lq-QOdxI9Fo : тази песен долу-горе пояснява положението ни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2010 11:32

blackmaster написа:
Чоек наистина май държавата ни е толкова преебана, щом дори и в Брюксел миналата година(или по-миналата)олицетвориха държавата ни кат' турски кенеф.Но най-зле не със сигурност не сме.Не забравяй,че в някой страни в Азия или Африка хората дори няма к'во да ядат.На нас поне това ни е спестено, щото ние си се ядем един-друг.В южна Азия,както и в централна има страни като Индия,Узбекистан и всякви държави с "стан" накрая които икономически са много по-зле от нас.И това показва,че не сме кенеф на цял свят,а "само" на Европа и САЩ.Така,че има още време докато и страните от 3тия свят ще почнат да си хвърлят боклука тук: http://www.youtube.com/watch?v=Lq-QOdxI9Fo : тази песен долу-горе пояснява положението ни.

Типично българския начин на мислене - "споко има и по-зле от нас"...

Аз в момента едно нещо виждам - че вишето образование в България е пълна пародия.Именно за тва догодина паля за Англия...

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2010 11:42

Wannabe написа:
Типично българския начин на мислене - "споко има и по-зле от нас"...

Аз в момента едно нещо виждам - че вишето образование в България е пълна пародия.Именно за тва догодина паля за Англия...

Хахахахахахах
Ти си пълна пародия. Дори на български не можеш да пишеш, а говориш.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2010 11:44

Оф млъквай педалче малко тва че в некав форум не си играя да пиша грамотно не значи че не пиша по 2 есета на ден. Тва па е най голямата гейщина да храниш некои на правопис.

Изход написа:
Дори на български не можеш да пишеш, а говориш.

Щом ше се храниме на граматика,ае кажи ми къв е логическия смисъл в тва горното изречение...

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2010 11:56

Да не знаеш как да напишеш висше...малко е странно, и повявай ми, не е от грамотност. В крайна сметка можеше да кажеш, че е от невнимание...а ти каза, че просто не ти се пише грамотно. Това както го пишеш тук така щеше и на есето ти да излезе.
Или си оправи поста или...не знам, чак толкова неграмотен да си не вярвам. Стига се прави.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 22 Яну 2010 11:58

Wannabe, висшето образование не ти е училище, мой. Ако искаш да учиш - ще учиш дори без някой да те натиска, am I rigth? Такива мрънкачи като теб НЯМА да успеят каквото и да се случи.

В голяма грешка си, 'щото:

Цитат:
Оф млъквай педалче малко тва че в некав форум не си играя да пиша грамотно не значи че не пиша по 2 есета на ден

ей това е най-голямата гейщина - да се оправдаваш, че си грамотен, ама по друго време и на друго място. Докато приемаш нещата по този начин и в Харвард да влезеш, пак ще си останеш плитък на галош.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 22 Яну 2010 12:13

Чоек,не става въпрос за типичното бг. мислене.Казах,че има,(а то наистина си има държави много по-зле от нашата),за да покажа,че не сме най-зле и за да покажа,че баш на цял свят кенеф не сме.Не става въпрос за идиотски оптимизъм,а за реализъм.Мисля,че можеш да направиш разликата.
пс.За да предобиеш повече самочувствие като българин,прочети малко история на България.НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ОТ УЧЕБНИК.Като прочетеш някоя друга книжка,ще разбереш,че и преди държавата ни е била в подобни шибани ситуаций,но е имало хора които са се борили и са довели до възход....Друг е въпроса,че 1та световна и комунизма са пречупили българския дух,но това вече е друга тема.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2010 12:14

Моридин написа:
Wannabe, висшето образование не ти е училище, мой. Ако искаш да учиш - ще учиш дори без някой да те натиска, am I rigth? Такива мрънкачи като теб НЯМА да успеят каквото и да се случи.
А ти ква глупост каза...Говоря ти за висшето образование като институция,не като тва колко учиш и тн...Щото тука те късат независимо колко си учил, щото просто взимат пари от тая работа.И тва не го казвам щото ме е яд,тъй като мене до са не са ме късали,казвам го щото просто е така.Ходи първо в университета пък тогава говори.И тва,че искам да уча в реномирано място, където ще науча нещо и ще изляза с диплома,която ще значи много повече,не ме прави мрънкач,ами напротив-точно тва е да си амбициозен.Щото ако се разходиш малко по университетите няма да видиш почти никои от елитните български гимназии.Не случайно в техническия и УНСС приемат с 3ки,в софииския правят 2ра изпитна кампания заради липса на места...Щото всичко що може бяга в чужбина,истината е че тука остават само тея които не могат да си го позволят...И тва е така колкото и надменно и предубедено да ти звучи.Щото и аз като тебе миналата година си мислих "Еее кво толкова аз ше си уча то тва е най-важното" ама не е така...Стани студент па ще видиш,до тогава не ми обяснявай тва което мама и тате ти говорят.

А за оня глупак с "висшето" вобще не смятам,че трябва да му давам обяснение.Да каже нещо по темата и тогава може да си говорим.

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 22 Яну 2010 12:31

Е не си напълно прав. Не навсякъде е така, както го описваш...Според мен в България няма студенти от елитните гимназии и поради друга причина. Това, че постоянно всеки ти втълпява, че в чужбина е по-добре, всичко там е супер и т.н и че тука е ебати кенефа, за нищо не ставаме и други такива...Аре вместо да обясняваш колко е скапано всичко помисли какво може да направиш, за да го подобриш...
Едит:
@ blackmaster: Като си тръгнал да обясняваш сериозни неща, то моля те поне пиши грамотно. Визирам "предобиеш" и "ситуаций"!

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 22 Яну 2010 12:34

Държавата била тва , държавата била онова......
Нали ние българите сме държавата бе смешки :x

Иначе и аз смятам да се изнасям към чужбина, преди тая страна да стане Мангалия :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2010 12:39

И аз съм склонен да се изнеса. Имам добър английски, ако завърша икономическа специалност (или, дай боже, медицина, както си мечтая :) ) мога спокойно да се изнеса. Само да не ме набутват много защото съм емигрант.
Фанатик-ние сме държавата, но и още 6 милиона кретенчета са държавата. Виж правителствата през последните години. Кой идиот гласува за БСП, НДСВ, или дори по-лошо: Бойко Борисов? 40% събра при рекордна избирателна активност. И хората доволни, радват се...че мутра ще ги управлява. Ами интелигентните сме малцинство. Колкото и енергия, усилия и нерви да вложим пак ще са напразни.
Бившите комунисти ограбиха бъдещето на България, изгониха трезвомислещите хора, само лош материал остана. За какво бъдеще говорим?

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 22 Яну 2010 12:46

Цитат:
интелигентните сме малцинство

Не така, че ще го изядеш от някого.

@Wannabe, ще видим. Аз все пак не се целя в УНСС.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 22 Яну 2010 14:56

Изход написа:
Ами интелигентните сме малцинство.

Точно ти, с китайския нож, не си от това малцинство.

На всякъде медиите се подкупват, не си мислете, че само в България е така. Много е тъпо да си мислиш, че другите медийни телевизии като CNN например не се подкупват.

А ти, тъп изходе, знаеш ли колко пари са спечелени от това унищожаване на тези муниции? може би дори от там са парите с които ти си плащаш шибания интернет, чрез който влизаш тук и показваш упадъка си. Просто псуваш без да знаеш, това е.

Другото тъпо нещо е да си мислите, че ние сме държавата. Ние ще сме държавата само ако направим преврат, което няма да стане. Тоест ние (обикновените хора) никога няма да бъдем държавата.

И накрая мога да ви кажа, че страната ни не е точно кенеф, дори е доста важна за другите страни, защото тя е един кръстопът и вички минават от тук. Имаме излаз на море към Азия, излаз на суша, пак към друг континент с Турция и граничим с Гърция. Турция и Гърция изнасят доста стоки, особено Турция и всичко минава през нашата страна. И обратното, ако някой иска да внесе нещо в Турция не вярвам да заобикаля през Румъния, Македония Сърбия и Гърция. Разбирате ли? Много стока за Азия минава през нас, което прави България доста важна търговска пионка и в никакъв случай това не прави страната ни кенеф.

Не казвам, че страната ни е добре, по-скоро на истинските хора, които са държавата не им пука особено за нея. Доста ми е интересно как ще се развият нещата в бъдещите 10 години и си мисля, че ще дръпнем доста напред за това време.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2010 15:39

tzveto написа:
Аре вместо да обясняваш колко е скапано всичко помисли какво може да направиш, за да го подобриш...
Ми все още нищо не мога да направя.А и ако не си чул 90% от младежкия ГЕРБ както и повечето партии,са предимно завършили в чужбина

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2010 15:49

WidowmakeR
Цитат:
знаеш ли колко пари са спечелени от това унищожаване на тези муниции? може би дори от там са парите с които ти си плащаш шибания интернет, чрез който влизаш тук и показваш упадъка си. Просто псуваш без да знаеш, това е.

Да бе, спечелили сме...ако е спечелил някой, от рушвети ще да е било...държавата дръжки...

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2010 15:50

WidowmakeR написа:

И накрая мога да ви кажа, че страната ни не е точно кенеф, дори е доста важна за другите страни, защото тя е един кръстопът и вички минават от тук. Имаме излаз на море към Азия, излаз на суша, пак към друг континент с Турция и граничим с Гърция. Турция и Гърция изнасят доста стоки, особено Турция и всичко минава през нашата страна. И обратното, ако някой иска да внесе нещо в Турция не вярвам да заобикаля през Румъния, Македония Сърбия и Гърция. Разбирате ли? Много стока за Азия минава през нас, което прави България доста важна търговска пионка и в никакъв случай това не прави страната ни кенеф.

На теб коридора ти е най-важната част от жилището ли ? :D
Страната ни е упадъчна и повечето хора са боклуци без ценностна система , обществена принадлежност и закърнял морал. Българският манталитет и ужасен и той ни съсипва ....

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2010 16:33

Няма, няма да вървя с наведена глава,
ще намеря смисъл да остана,
Няма, няма да вървя с наведена глава,
нали съм тук - не съм избягал...

Няма да бягам.Тук съм роден и тук ще си умра. Няма да стана част от това национално самоубийство наречено емиграция ,дори и да остана последният българин поне ще умра с чиста съвест. Жал ми е за тая страна ,жал ми е за 250 000 хиляди българи загинали да защитят родината през XXвек и за другите неизброими ,знайни и незнайни ,паднали през вековете за същата цел.Жал ми е че народа стана зъл ,егоистичен ,тъп и без идеали .Жал ми е ,че народа изгуби националната си гордост ,жал ми е че всички станахме чуждопоклонници.Жал ми е и за мене ,че съм тръгнал да пиша такива работи ,без да има шанс да трогна някого.
Не ми остава друго освен да се помоля на Всевишния да помогне на България ,защото ,както изглежда , българите това сами не можем ,или по скоро не искаме, да го направим.

Профил

Публикувано на: 22 Яну 2010 16:40

Тъп си и въобще не разбираш колко е сериозно това. И примера със жилището беше много и тъп без никаква логика.

Ред Мърси написа:
Страната ни е упадъчна и повечето хора са боклуци без ценностна система , обществена принадлежност и закърнял морал.

Това че ти си упадъчен боклук без ценностна система, обществена принадлежност и закърнял морал и акъл, не значи че навсякъде е така. Да съдиш цяла нация по себе си не е хубаво.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com