High_voltage написа:
nickname написа:
Прането на пари е очевидно, но както за гърците е крайно удобно пазаруването от Сандански и Благоевград, русенските молове до немалка степен са насочени към румънците, въпреки отлива им заради кризата. Когато икономиката се стабилизира и приемем еврото, ще се намерят наематели.
Гърците идват в Сандански само на екскурзия и за да ебат българска Цензура. Съмнява ме да ги интересува пазаруването, при положение, че си имат Солун. Да не говорим и че са много по-добре от нас :Р
Но виж, за румънците се съгласявам.
И за момент не съм смятал да успорвам изворите и курволяка ни, но нещата от преди няколко години се промениха и цените на доста продукти в момента са по-ниски тук.
Петрич, примерно, редовно е задръстен от гърци пазаруващи хранителни стоки, най-малкото защото натуралните ни продукти по сергийките имат доста интересно съотношение цена/качество в сравнение с вносните. Гърците са по-добре и точно за това мисля, че малко повече внимание за този район ще се отрази по-адекватно на влизащите в страната пари, вместо да се залива Русе за по-бедните румънци.