Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

?

(1)БУМЕРАНГ - стабилно    17%  17%  [ 1 ]
 (2)ИНТЕР - твърдо    50%  50%  [ 3 ]
 (3)Нося ги със чорапи и вече 7 години ходя до магазина и на плажа с тях - не са мръднали    17%  17%  [ 1 ]
 (4)Взех ги на далавера 3 броя за левче, мисля да взема и за роднини.    0%  0%  [ 0 ]
 (5)Имам ги в три модела - класически (син), черен и сив, чудо са.    17%  17%  [ 1 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие: BOOMERANG VS INTER
Публикувано на: 09 Яну 2010 21:05

След спорче със съквартиранта, интересно ми е да разбера коя марка долнопробни джапанки има повече последователи и е по-предпочитана :D

Профил ICQ

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: Re: BOOMERANG VS INTER
Публикувано на: 09 Яну 2010 22:19

ИНТЕР ФТУ!

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2010 14:11

ADIBAS

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Публикувано на: 11 Яну 2010 13:36

Дончо & Гергана

Профил

Публикувано на: 12 Яну 2010 12:43

'Одибос FTW

Профил Skype

Публикувано на: 12 Яну 2010 13:48

Профил

Публикувано на: 15 Яну 2010 00:52

Pennуwise написа:
ОСКАР lol

Teh ftw!1!!

Това ми навява спомени когато бях малък летата на село, носех такива джапанки, бях мръсен кат циганче, ама си беше ебаси кефа!
Прияде ми се ябълка, праскова, кайсия, череша - отивам до дървото и си я взимам!Тогава имаше ебати вкусните ябълки, по-вкусни през живота си не съм ял.
По цял ден бях навънка, ритах, скачах играех чак до 12 часа :D
Там и небето беше много яко, тъй като почти няма улични лампи и почти всяка вечер виждах по някоя падаща звезда.

Та, помня как виках на баба ми, когато отиваше до пазара, който беше всеки петък "Бабо, купи ми джапанки Оскар, ама не интер или бумеранг ми Оскар, щото са най-яки!" :D
Въпреки че и трите "модела" бяха от един и същи скапан материал и трите бяха по 2 лева чифта :D

Бях си купил и една шапка за 1 и 50, с която буквално приличах на изпаднал гемранец, но си мислех, че е яко и си я слагах гангстерски настрани :D
Правех и коремни преси, по 350 на серия, естествено, правех ги адски грешно, но ме кефеше, че ги правех и имах някакво леко подобие на плочки :D
Слушах БГ рап и имах един стар касетофон и напрао като го надуя и адски мощен се чувствах :D
Даже и гадже имах :D
Освен ябълките, ядох салами Петрохан, Камчия, малотрайни шпекове и "пилешки" кренвирши от по 2 лева килото, които буквално ставаха на каша, след като се кипваха :lol:
Въпреки че баба ми и дядо ми имаха и апартамент, аз предпочитах да спим на градината в едно бунгало и керпичена къща на 150 години, като в първото неведнъж съм се събуждал нахапан от бълхи, а второто миришеше адски лошо :lol:
(Това се отнася само за живота ми на село де.
Когато си се прибирах в Кърджали, нещата бяха коренно различни.Не помня някога да съм слагал джапанки тук :lol:)

Сега нося маратонки за 210 лева, на пазар ме е гнус да стъпя, камо ли пък да облека върху себе си нещо от там...
Вместо грешните коремни преси, ходя (добре де, ходех :D ) на фитнес, където е по 5 лева на час.
Гадже нямам.
Ябълки, ако има, дори не ги опитвам, защото ми се струват адски безвкусни и изкуствени.Повръща ми се само като си помисля за това, което съм ял докато бях там.
Сега не помня кога за последно съм ял нещо от месо, което е било под 10 лева килото.
За да стъпя там, където преди съм спал, трябва първо да ме застрелят.

Та, мисълта ми беше, че сегашните ми маратонки може да струват 100 пъти повече от джапанките "Оскар", но като дете на село циганските джапанки ми бяха къде-къде по удобни и ми беше някак си кеф да ги нося, а сега маратонките ги слагам, не щото ми е кеф (въпреки че са ебаси удобните, честно :D ), ами щото някак си ми помпат самочувствието (което звучи адски комплексарско, знам).

Деба, отново се отклоних!Това, което искам да кажа е :

Дестството ми на моменти може да е било мизерно като циганска дупка, но колкото е било мизерно, толкова е било и яко!!

Благодарско на Пени, че ми напомни за тези джапанки и на тези от вас, които прочетоха това :)

П.С.Ако някой се чуди колко годишен горе-долу съм бил тогава - 2-3 клас макс ;)

ЕДИТ: Удивително е как едно толкова малко и незначително нещо като тези джапанки, могат да възродят толкова много спомени :lol:

Профил

Публикувано на: 15 Яну 2010 08:39

- пернишки стандарт (очаквам хейт).

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2010 14:29

Как една буква и едно рогче могат да променят цяла една епоха :lol:

Профил ICQ

Аватар