Не съм фен на сериала, но се смях до сълзи до последната минута.При всичките пародии на Стар Уорс, филмът пак успява да бъде оригинален, по мое мнение.
"Family Guy" Something, Something, Something Dark Side
"Family Guy" Something, Something, Something Dark Side
http://zamunda.net/details.php?id=200575&hit=1
Не съм фен на сериала, но се смях до сълзи до последната минута.При всичките пародии на Стар Уорс, филмът пак успява да бъде оригинален, по мое мнение.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
Мr.Anderson
Re: "Family Guy" Something, Something, Something Dark Side
Щом на това не си спрял да се смееш ,изтегли си един сезон поне .Моето лично мнение е ,че въпросният филм не беше много сполучлив ,но сериите са трепач отвседе !
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Те във трейлъра показаха всичките забавни моменти ,другото бяха само тъпотии.Така че аз лично съм разочарован.Дано при пародирането на епизод 6ти се справят по-добре.
Филма беше уникален,насрах се да се смея
Филма си беше посредствен, особено в сравнение със сериите. Имаше само няколко смешни момента.
като цяло от анимацията първите сезони бяха най-запомнящи се от моя гледна точка , също и новия епизод за стар ларс ми се видя много по забавен от предишния който беше сякаш леко семпъл.Все пак от новите епизоди има някои друг който да се похвали с нещо интересно.Много ми допадаше бурното злоенравно ранно детсво на Stewie