Хърфордиан написа:И аз.Аз написа:Искам да се разгембя в края на седмицата
Аз пък ще се.
Хърфордиан написа:И аз.Аз написа:Искам да се разгембя в края на седмицата
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ти земи са обръсни,да еба мустака.Хърфордиан написа:И аз.
Аз се разгембвам всеки ден, какво остава за уикенда.The Chameleon написа:Хърфордиан написа:И аз.
Аз пък ще се.
Тигър написа:Празнувам си сам рожденния ден на компа понеже 2та фр дето имам тук още не са се върнали от бг
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
И такива трябва да имаThe Chameleon написа:Тигър написа:Празнувам си сам рожденния ден на компа понеже 2та фр дето имам тук още не са се върнали от бг
Да, ти си тъп загубеняк.
чукам, влизам, гледам заключено
Sturm написа: къв ханс бе...
The Chameleon написа:доизгледах Drawn Together и продължавам с яките 90-тарски тийн комедии с напушвания.
Warbringer написа:The Chameleon написа:доизгледах Drawn Together и продължавам с яките 90-тарски тийн комедии с напушвания.
That 70's Show, madafaka

Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
The Chameleon написа:доизгледах Drawn Together...