Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: Българския Fallout
Публикувано на: 24 Дек 2009 14:51

Sick Boy, знаех си че си губя времето като водя този разговор с хора като теб и Комуниста, просто защото ви липсва необходимата култура. Аз много добре знам какво правят циганите и нито ги харесвам, нито го одобрявам. Хора като вас обаче разсъждават плоско и едностранчиво (което се дължи на лиспата на култура и възпитание). Наред с това съжденията ви са неконструктивни, тъй като не живеем във времена където можем просто да избием циганите. Следователно изказваните от вас мнения са глупави и неприложими в реалността.

От всичко написано от вас в тази тема, може да се направи простият извод че с нищо не сте нито по-умни, нито по-цивилизовани, нито по-"хора" от тези срещу които сте наскачали.

Профил ICQ

Публикувано на: 24 Дек 2009 14:59

Айде моля те кажи ми по кое точно разбра,че нямам възпитание и култура и съм плосък,тъп и прост "като" циганин :roll:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Дек 2009 15:34

Андрей, честно да ти кажа не знам кой от двама ни си губи времето.
Бъркаш причина и следствие и после изкривяваш истината както си искаш.
Виж си любимата Америка, виж до къде стигнаха, каква велика култура и стабилна икономика създадоха...и тогава ги давай като пример за подражение.

Казваш, че циганите сами по себе си не са лоши хора? Ами пробвай да минеш през махалата им след 10 часа. Ще видим какво ще кажеш тогава.
Мнението ти е наивно и показва колко малко житейски опит имаш. Слез на земята. С тези непродуктивни и непрактични изказвания само проблеми ще си навлечеш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Дек 2009 17:40

http://zamunda.net/details.php?id=200402&hit=1

Айде сега някой да ми каже че циганите не са виновни че се "женят" на по 11-12г и раждат по 20 деца...

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 24 Дек 2009 18:46

Andrey358 написа:

Казаното от теб намира опровержение в самият филм на Карбовски. Тримата цигани хранят семействата си като проституират. Една не лека съдба, но не крадат.

Ама си ебати наивника. Не че съм нещо вещ в педалопсихологията, но тези цигани в никакъв случай не са обикновени хетеросексуални мъже, принудени от жестоката съдба да се ебат с мъже, а трима цигани-манафи-содомити, които обичат да лапат пишки и всъщност са избрали най-лесния и подхождащ на природата им начин да вадят кинти за мизерното си съществуване, вместо да опитат въпреки всичко да се цивилизоват и да си намерят прилична работа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Дек 2009 21:21

Бях гледал клип, в който показват как учителите в САЩ, са принудени да обясняват на 6 годишни колко е хубаво да си гей. Едно идеално научено общество, а не ли фашистко да лешиш хората от избор и право на глас? Това, че един човек не харесва дадена етническа група заради нейни характерни черти, прави ли го престъпник?
Нямало кой да образова циганите?... В последните години се взеха такива рефпрми, че по им е изгодно да си пращат децата на училище , вместно да ги държат в къщи. Нямало работа за циганите? Програмите за заетост са предназначенито точно за това. Ами помощите, които получават. Детски и социални. Даже съм забелязал, че по разните им празници пак им дават пари, май. Поне така стояха нещата при ДПС във власт. Какво ще стане за напред, може да ни кажат само от ГЕРБ.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 27 Дек 2009 00:03

AXAXAXAXAXAX

http://vbox7.com/play:cd97fd43

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 27 Дек 2009 00:13

Български Фалаут... Български Мирор'с Едж....
Искам Български Дуум :(

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 27 Дек 2009 09:58

AcTivE написа:

Да велико е :Д :Д :Д

Профил Skype

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 27 Дек 2009 10:21

Проблемът е двустранен. И то яко двустранен. Българите като коне с капаци крещят "Смърт за мангалите", циганите, озлобени от омразата на българите пък крещят "Смърт за гяурите" и всички заедно си се въртим в един омагьосан кръг от омраза и насилие. Повечето цигани наистина нямат друг избор, освен да крадат. Ама, Андрей, да ми кажеш, че един мангал е оправдан като открадне 100 метра кабели и остави без ток два квартала за 1 ден, а после тея пари се взимат от данъкоплатците, значи трябва да си живееш в някакъв си твой свят. Защото аз като изпиратствам 200 игри не вредя на никого. Така или иначе никога няма да си ги купя, тъй че и да не ги изпиратствам - все тая. Обаче манго-джери ако вземе да се хване на работа най-малкото ще помага с нещо на обществото, от което само смуче и смуче. На него обаче не му пука. И това е така, защото управляващите са си свалили шибаните гащи, намазали са си гнусните ануси с вазелин и са се хванали за палците на краката... Шибани мишки, които ги е страх дори да плеснат мангалите по китките. Не да ги вкарат в затвора, не, това би било глупост - точене на още пари от данъкоплатците. Да ги накарат по принуда да работят, дори да им плащат за труда, но да ги научат да си изкарват хляба като нормални хора. Да изкоренят паразитният им манталитет. Ей тва е интеграция. Не да подариш на шепа бълхи едно куче и да очакваш, че те ще се грижат за него, нали? "Интеграция" в България е един прастар виц, които обаче одавна не е смешен, а е страшен и вреден. Аз не мога да приема, че прибирайки се в Пловдив по тъмно трябва да търпя викове от рода на "Ей, белчо, бързо бегай към вкъщи, че ей ся вада брадвата, мама ти българска". Мисля, че и сам се досещаш, че съпричастост към такива озлобени и прости подобия на хора, няма как да изпитвам.
Отплеснах се. В аключение - бийте си тиквите в стената, Андрей вече си е разбил неговата.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 27 Дек 2009 16:33

Aз не съм казал никъде, че открадването на 200м кабел е опревдано. Нито каквото и да е друго престъпление извършенот от тях (циганите). Съвсем друго исках да кажа, но така или иначе не ме разбраха, за това казах че е излишно да продължаваме спора.
Както ти самия каза, въпроса е двустранен, а повечето хора изпускат този момент.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com