I'm Not Alone
Re: I'm Not Alone
На мен ми изглежда по-скоро пародийно смешно, отколкото страшно, поне от gameplay филмчето. Иначе от screen-овете изглеждаше добре, но...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
nuff said.Sentry написа:На мен ми изглежда по-скоро пародийно смешно, отколкото страшно
Всичко което изкарват е в един и същи стил сирени, хълмове, самички. Никаква помяна и вече страхотно много започва да затъпва. Никакъв напредък. С други думи далеч от хорър.
Управлението няма да го коментирам такова отсъства. Енджина е плачевен, автоматизираните врати които се отварят с копче и затварят с фотоклетка явно или моушън детектор са абсурдни.
Зомбито е пародия изобщо не желая да го споменавам както и самата "битка".
k?
За двете заглавия не мога да коментирам. l4d1,2 е определан стил предназначен за определени хора и интереси. Няма смисъл да задълочавам. Dead Space - е добро космическо сървайвърче, с добра атмосфера страхотен саундтрак и озвучение, и бая идеи чопнати от The Thing ( взимай предвид филма и книгата и изобщо концепцията)
Относно Not Alone, за сега не съм впечатлен ама изобщо. НО няма смисъл да му давам оценка преди да съм го свалил и играл нали така.
Относно Not Alone, за сега не съм впечатлен ама изобщо. НО няма смисъл да му давам оценка преди да съм го свалил и играл нали така.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
На мен ми прилича на абсолютна пародия. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
И на мене ми писна да се опитват да правят такива игри. От години насам нищо добро не съм видел от тоя жанр. Dead Space ме изкефи, но не толкова от гледна точка на хоръра. Просто изиграх играта в правилния момент, може би, но останах приятно изненадан.
джумерки
Black Mirror 2 няма ли да излиза вече като сме на темата.Едно време тая игра наистина ме грабна.Гореспоменатата използва доста по евтини трикове ,все пак ще видим
In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
Неква жалка пародия на Alone in the dark...заеби.