Автор |
Съобщение |
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Дек 2009 22:54
Врътнах я вече на Normal.Вие бтв къде играете мулти оригинал ли?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 00:06
Amigo написа: Врътнах я вече на Normal.Вие бтв къде играете мулти оригинал ли? Не, Хамачи.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 04:29
Оффф... след като успях да се добера с ХИЛЯДА зора до 4-те есенции и да ги смеся в куба, за да направя Token-a за reset на Stats/Skills се оказва, че е 1 time only, не infinite Ебахти тъпотията! Изобщо не е толкова як предмет! Гррррр~!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Punisher_Gada
|
|
В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 10:26
The Chameleon написа: Оффф... след като успях да се добера с ХИЛЯДА зора до 4-те есенции и да ги смеся в куба, за да направя Token-a за reset на Stats/Skills се оказва, че е 1 time only, не infinite Ебахти тъпотията! Изобщо не е толкова як предмет! Гррррр~! Естествено ,че е за 1 път само. защо не питаш , щях да ти кажа ,играя е от 2000. Първия ми герой беше амазонка с меч ,през далечната 2000. ( ЛоЛ )
___________________________________ Za pove4e info za Disciples online pi6ete mi na skype - Punisher_Gada
|
|
|
|
|
Punisher_Gada
|
|
В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 10:42
High_voltage написа: Punisher_Gada написа: Естествено ,че е за 1 път само. защо не питаш , щях да ти кажа ,играя е от 2000. Първия ми герой беше амазонка с меч ,през далечната 2000. ( ЛоЛ ) Ти си зле. 3ащо да съм зле ? ахахах
___________________________________ Za pove4e info za Disciples online pi6ete mi na skype - Punisher_Gada
|
|
|
|
|
Punisher_Gada
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 11:14
High_voltage написа: Щото се правиш на майстор. И от преди новата ера да играеш играта, този предмет е нов, което значи, че няма значение какво си знаел преди да го добавят. Ето как можеш да разбереш всичко за новата версия на Diabloto, без значение коя е : http://www.youtube.com/watch?v=1linieFDJUYСпециално за High_voltage Така , че можеш да знаеш всичко ново в играта ,1 мин. след като пуснат новата версия ! ( без външна информация )
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 15:51
ОСЪЗНАЙ СЕ БЕ , АХХАХХАХАХАХ
НЕМАМ ДУМИ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Punisher_Gada
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 15:56
Кире_Гръчата написа: ОСЪЗНАЙ СЕ БЕ , АХХАХХАХАХАХ
НЕМАМ ДУМИ Kакъв ти е проблема ?
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 15:59
Кире ако мислиш, че това е нещо, ти си мноооого назад с интернета Кретени на по 40 години се снимат и пеят пред камерата песен от FF докато се разхожда из стаята си показвайки какъв луд вен е по FF.
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Punisher_Gada
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 16:03
Seigar -X- написа: Кире ако мислиш, че това е нещо, ти си мноооого назад с интернета Кретени на по 40 години се снимат и пеят пред камерата песен от FF докато се разхожда из стаята си показвайки какъв луд вен е по FF. Какъв ти е проблема и на теб ?
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 16:06
Нямам проблем с тебе пич. Просто ме кефи как Кирката лесно се впечатлява
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 16:46
НЕ МУ КАЗВАЙТЕ ЗАЩО Е ТЪП ! НЕКА СЕ ЧУДИ !
|
|
|
|
|
Punisher_Gada
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 17:01
Кире_Гръчата написа: НЕ МУ КАЗВАЙТЕ ЗАЩО Е ТЪП ! НЕКА СЕ ЧУДИ ! Аз може да съм тъп ,но ти си още по-тъп.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 17:15
Ко бе да не е излезал 1.13 или още е в няква бета?
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Punisher_Gada
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 17:19
Kamelot написа: Ко бе да не е излезал 1.13 или още е в няква бета? Мда излезна , но все още е бета.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 17:24
Да прочетох, но няма ли да турят некви нови RW-та?
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 17:25
Kamelot написа: Ко бе да не е излезал 1.13 или още е в няква бета? батка , не разбра ли - още 2000-ната година я е играел тоя !!!!!
|
|
|
|
|
Punisher_Gada
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 17:30
Kamelot написа: Да прочетох, но няма ли да турят некви нови RW-та? за съжаление няма нови runewords . Кире_Гръчата, зле си , говорех за Diablo 2 - 1.00v когато излезе 2000 година. Трябва да си много тъп да си помислиш , че говоря за 1.13. Мн се смях !! ахахахаххаахха
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 18:11
btw мога ли със един и същи герой да превъртя играта на всички трудности?В Titan Quest си спомням,че можеше.И междудругото Hardcore не е ли като те убият,повече не се възраждаш?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Punisher_Gada
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Дек 2009 18:13
High_voltage написа: Punisher, правя ти услуга като ти обяснявам защо предизвикваш такива реакция. Така че слушай добре.
Опитваш се да се изтъкнеш като голям разбирач, като казваш, че играеш играта от 2000-ната. Е да, ама, първо, тоя предмет е съвсем нов, второ, това че знаеш, че е за еднократна употреба, не те прави големия майстор. Прави те просто компетентен и запознал се с промените във версията. Освен това, никого няма да убедиш, че си сериозен играч като показваш тия item editors. 1.Аз не се опитвам да се изтъкна като голям разбирач на тема Diablo 2 ! Аз съм такъв !!! 2.Играл сам всички версии от 1.00-1.13 в battle.net europe и само hardcore ladder ! ( soft = lame ) 3.С едитора който съм показал може да видиш всички промени във версията за 1 мин. Amigo написа: btw мога ли със един и същи герой да превъртя играта на всички трудности?В Titan Quest си спомням,че можеше.И междудругото Hardcore не е ли като те убият,повече не се възраждаш? да може да е врътнеш на normal , nightmare и hell и да ,ако умреш на hardcore повече не може да играеш с героя си.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|