Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Bayonetta
Публикувано на: 19 Дек 2009 21:05

Сега си дърпам въпросната игрица от арената, та има ли някой дето да я е тествал? Правена е от тези дето са правили девила и изглежда доста бесно играта лично на мен ми изглежда по интересна от данте инферно за която толкоз се говори. Ще я тествам утре и ще дам някакво мение, но който има впечатления може да сподлеи.

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Заглавие: Re: Bayonetta
Публикувано на: 19 Дек 2009 22:03

Като гледах ревюто на Angry Joe не ми се стори нещо интересно.... На мене ми изглежда на "поредната игра за конзола" :? Като идея е интересна иначе (токчета револвери :lol: ) но по-скоро можеха да направят филм по нея от колкото игра :? А да и играта се играе с един бутон :? Фън.....

Ако ви се гледа аниме Цензура, която прави стриптийз и гърми демони тази игра е за вас.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Дек 2009 23:33

Нз мен лично ми се вижда супер геймплей лудница по филмчетата. А за 1 бутон ако са супяли да направат тая лудница с 1 бутон тва ще е култово щото ми писна да се чудя кой бутон да натисна. Лично мен това май ми е любимия конзолен жанр, както и боя на рундове, а тази изглежда изключително яко. Става дума защо данте да заслужава да се говори за нея а тази да незаслужава още повече че е правена от екипа на Девил дето със сигорност зане как се правят тези игри.

Профил

Публикувано на: 20 Дек 2009 00:27

В Япония играта получава максимални оценки и не е по-малко обсъждана от Dante's Inferno. На теория можеш и да си удряш главата в контролера, но изпълнението на абсурдните комбота е, ако не друго, по-удовлетворяващо.

Иначе, ако искаш да се почувстваш сдъвкан и изплют, пробвай и Demon's Souls.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2009 18:13

Ебати яката игра. Досега я играх и направо се вманиячих. Некви ебаси босовете баси цветята ебаси пеперудите досега чак такава лудница несъм играл. Геймплея е уникално як, а кокпчетата неса 1 а 3 копчета за атака 1 за скок и едно за избягване на удари и вече с комбинацията от аналогстика на джойпада стават безбой комбинации направо трепач. Графиката е най добрата в жанра, а всичко е направено с ебаси изрудстия стил немам думи да опиша.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2009 18:28

На какви наркотици си?

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2009 20:28

Абе това ли само успя да изсереш в темата бе балък. Ти си ебаси псоеркото. Кво се напъваш да кажеш нещо нети ли е ясно че като с енапъваш най мно да се насереш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 15:40

Ясно-прости си тъп, не е заради наркотиците.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 15:54

Ти си тъпия братле щото пишеш в теми не по темите. Ти освен за офтокин неставаш сигорно щото си офтокик на природата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 16:12

Гейче, кажи колко са ти годинките и на училище ходил ли си :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 17:13

Гейч ще викаш на майкаси и баща си недоразумение такова. Кво флудиш само немога да те разбера до тук ли ти се изчерпва дулбокия мозак? Или можеби мозака ти се намира в задника а той е бездънен и затова си толкоз талантлив в тази насока.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 17:58

Колко са ти годинките? Ама честно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 18:02

Слагам 100 лева, че неговите са повече от твоите. Тъпунгер. Отивай да лапаш на мама циците и после, ако ти се позволи разбира се, ела пак да се правиш на велик.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 22 Дек 2009 13:39

DJ Cat написа:
Слагам 100 лева, че неговите са повече от твоите. Тъпунгер. Отивай да лапаш на мама циците и после, ако ти се позволи разбира се, ела пак да се правиш на велик.

Chivalry isn't dead eh? :lol:
Играта бе тъпа и то доста...За мен де, а колкото до иддяд за човек, който се кефи на Dynasty Warriors не се учудвам че му е допаднала.Лично аз предпочитам нещо по-сложно ала Demon Souls a не поредният button masher...

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2009 14:19

Цитат:
Играта бе тъпа и то доста
Ти си тъп. Играта е най добрата и има ебаси якия екшън. Няква смесица между Девила и Соник ми прилича хаха. Биеш някви супер психопатски ангели и ходиш по ебаси лудите нива, а геймплея нема такъв. Прсото си много малък, не като години а като акъл затова неможе да оцениш наистина хубавите игри. А друг е въпроса, че за пс3 е била много зле направена била много замазана, ама аз съм с Хбос и се кефя максимално на тази игра. Малко е прекалено Японска, ама мен това ме кефи друг е въпроса, че такива ограничени типове като теб неразбират нищо от японска култура. Като аниме филмче тип Файнал фентази 7 е дето в един момент няма значение пое е под кое е таван и стена, а влизането в някви матрици е нещо съсем нормално тук и просто лудницат е пълна. pcultimate ти си най ограниченият геймър с който съм си писал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2009 14:47

Тук да покажа защо пцултимате има такова мннеие лесно обяснимо е тъй като е пс3 фен вижте разликата.
http://www.youtube.com/watch?v=bM8hbeMzrZQ
не само това ами на пс3 версията кадите нещо са доста нестабилни а на хбокс не мърдат
http://www.youtube.com/watch?v=pBy3HLH5V8Q&feature=related

А иначе ето закво ме кефи таз игра

http://www.youtube.com/watch?v=XdQAHbS9c44&feature=related най-бесни :rockon: комбоси

http://www.youtube.com/watch?v=a1L6UlNLYfw слаб бос

Ето интересни неща които могат да се правят
Форми http://www.youtube.com/watch?v=yFq5L5CeUtc
матрици http://www.youtube.com/watch?v=qOA8pqPo2_Q&feature=related
сякви фаталита http://www.youtube.com/watch?v=WwGKM9peSQY&feature=related

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2009 15:13

DJ Cat написа:

На колко години е иддяд?
Щото искам да знам кога ще си получа парите!

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2009 17:34

1. Играх я на кашон така че не ми пука каква е за пс3..тъпак
2ро малък съм за да оценя игра в която са дали някъв стереотип за секс-мечта на пубери за героий и която при всяко по-така комбо(довършване на бос) ми се разголва? Да явно съм далече от твойто интелектуално ниво за да го оценя.
Музиката кара играта да изглежда като японско менте.
Отлично разбирам какво харесваш в нея, но играта нито е чак толкова красива (DMC4 повече ми харесва) нито стилът и ми допада(пеперуди + мрачни създания втф?)
Проблемът е че АЗ не обичам button masher-и това че на теб явно ти е fav. жанра и от това идва противоречието ни. Разбирам защо я харесваш, но също така не мога да понеса да я наричаш най-добрата в жанра...защото това е, меко казано, обидно за останалите игри.
Аз съм ограничен? :D недей моля ти се ще ти прегрее мозъка от усилието костващо ти да пишеш със сарказъм.
Аргументирай се в няколко точки защо ти харесва играта(на теб не ми хвърляй линкове) и тогава ще се раберем. А не пак със твойте напушени несвързани текстове.
А да. На колко години си?Моля ти се, натрий ми пуберското носле със мощта на възрастта ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2009 17:49

Аз да несъм гей да гледам мусколести мъжаги. Минал съм пубертета отдавна, а това че в играта има неква пичка е супер яко понеже е още по нерално всичко. То е ясно, че тези комбоси са нереални и всичко свързано с тях трябва да е нереално както светът така и чарактера в случая супер секси пичка която се превръжа в пеперуди, пантери и птици. Всичко е като извадено от някой сън и чесно казано ми е доста по забавно да гледам такава нерелана вещица отколкото секси стегнат мъжки задник. Сорри ако си гей нищо лично просто несъм обърнал резбата все още.
Това, че неразбираш от аниме и музика също неме интересува защото музиката е перфектна и носи огромна доза фън когато я смесиш с подобаващо количество фантастични комбоси и пасва перфектно на главната героиня атмосферата цялия дизайн на играта, които е както казах като изваден от сън а несе опитва да изглежда глупаво реалистичен. За геймплея няма да говоря, но самият факт че е правена от тези детос а правили девила говори, че е по добра от него се пак е по нова и я правят същите хора геймплея е много по оптимизиран и много повече лудници стават. Девила беше също доста фантастична игра, но сравнение с тази е демоде.
Занимавам се с 3д графика и затова така се възхитих от това което са направили. Просто работа с ефектите е потресаваща. Знам колко трудно е да се подредят така различни ефекти и просто това ме изуми много като го видях, но се пак японска работа тиа са луди.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2009 18:08

Геймплея, две мнения няма, е доста впечатляващ и ефектен но също така и прекалено прост и лесен за мен. Явно обаче целта е да се вглъбиш в екшъна не да мислиш за комбота. Това за съня ми е ясно вече ти явно играеш игри напушен и такива шантави истории те кефят, лошо няма. Само едно не разбрах как стигна до невероятното провидение че, видиш ли съм се причислил в мнозинството в този форум? От това че не го намирам за обогатяващо геймплея героинята да ми се разсъблича по екрана насред екшъна ли? Еми хем ме разсейва хем ме дразни. Същото като в Velvet Assasin - насред якия екшън и хоп героинята ми тича гола по екрана... А относно атмосферата точно заради тва усещане на нон-стоп мазало не я харесвам... Да в началото ще се размазвам от кеф на всичкото eye-candy, но такъ тип игри 100% ги оставям преди да ги завърша... Единственото което ми хареса са torture движенията...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com