Бисери от замунда
- io_bs
- В момента играе: The Saboteur, SimCity 4 Deluxe, CS Source
Re: Бисери от замунда
"кое копче е LMB"

- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
КАШОН 360the_presator написа:
ПФФФФФФФФФАХХАХАХАХАХАХ!
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
Seigar -X-, какво странно видя в жаргона на xbox да й викат кашон? Това е капка в морето в сравнение с другите им бисери 
Всъщност съм сигурен, че всички 99 % от всички дето плюят замунда, редовно си дърпат от там ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Не плюят тракера, а малоумниците, които коментират.всички написа:Всъщност съм сигурен, че всички 99 % от всички дето плюят замунда, редовно си дърпат от там
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
bumb for lulz
- Ic3S
- В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
- Обратна връзка:
Защо няма повече? И без това цяло лято няма да имам достъп до маймунда.нет, вече ми липсват бисерите (които редовно четях)
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
Спокойно, те тези от замунда щъкат и тук, виж хънтър например.Ic3S написа:Защо няма повече? И без това цяло лято няма да имам достъп до маймунда.нет, вече ми липсват бисерите (които редовно четях)
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
sage
sage
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
за вас не знам, но лично аз се чувствам много притеснен, че подобни хора съществуват с мисълта, че са бъдещето на България.
Хаха докато търсех бисери от замунда попаднах на тема в която обсъждат бисери от нашия форум, редом с тоя на замунда
http://www.forplay.bg/forums/index.php/topic,30.0.html
Назад си с материалаWannabe написа:Хаха докато търсех бисери от замунда попаднах на тема в която обсъждат бисери от нашия форум, редом с тоя на замундаhttp://www.forplay.bg/forums/index.php/topic,30.0.html
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
В предложения...:
http://img39.imageshack.us/i/niceal.png/
http://img39.imageshack.us/i/niceal.png/
аз сам хакер ше vi hakna saita we geitaci potni
http://store.picbg.net/pubpic/55/E2/5be ... 2a55e2.JPGblagodarq za igrata ama ne mi tragva i samo det sii izhabih porta da q tegla
Цитат:
Na moq komputer 100% she trugne predi sedmica bashta mi go dokara ot ispaniq.kompa mi e 4 qdren AMD procesor,video karta nvidia G-Force 9400GT-1MB,Ram 4mb kvo da vi kazha,priqtna igra na vsi4ki,koito mogat da si go pozvolqt
моя комп е 100 пъти по як поне видеото ми е 128мб а рамта 1,3 GB ,а тоя ми се хвали с някви мегабайти
със сигурност видеото му е най-доброто с тоя мегабайт !
Тия хора болни ли са незнам ,но по коментарите който пишат друго немога да мисля
Na moq komputer 100% she trugne predi sedmica bashta mi go dokara ot ispaniq.kompa mi e 4 qdren AMD procesor,video karta nvidia G-Force 9400GT-1MB,Ram 4mb kvo da vi kazha,priqtna igra na vsi4ki,koito mogat da si go pozvolqt
със сигурност видеото му е най-доброто с тоя мегабайт !
Тия хора болни ли са незнам ,но по коментарите който пишат друго немога да мисля
- shneevais
- В момента играе: Lady Popular :D
- Обратна връзка:
стефан жанръна ми до6ал да говори за тъпи коментари
ПС: иматате ли орг с живутни

стефан жанръна ми до6ал да говори за тъпи коментари
ПС: иматате ли орг с живутни
И ти правиш впечатление на доста грамотен.
-
¦••SHERIFA••¦
Zamunda е пълен провал.
Те и затова белите хора отдавна си намериха покани за Scene тракерите и дърпат от там.
Те и затова белите хора отдавна си намериха покани за Scene тракерите и дърпат от там.
- shneevais
- Обратна връзка:
Аз съм си неграмотен попринцип такаче аз не се брояДалек написа:И ти правиш впечатление на доста грамотен.
- shneevais
- Обратна връзка:
DO_tA_pLaYeR_007 написа:a le golem si glupak zamunda e nj qkiq sjt EVERRR¦••SHERIFA••¦ написа:Zamunda е пълен провал.
Те и затова белите хора отдавна си намериха покани за Scene тракерите и дърпат от там.![]()
![]()
![]()
Явно не си разбрал че тук се обсъжда форума а не сайта + коментарите под торентите
Ставаше въпрос за дърпане от Scene тракерите. Ама карай.shneevais написа:DO_tA_pLaYeR_007 написа:
a le golem si glupak zamunda e nj qkiq sjt EVERRR![]()
![]()
![]()
Явно не си разбрал че тук се обсъжда форума а не сайта + коментарите под торентите

![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif)