Dragon Age:Origins
Re: Dragon Age:Origins
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
А идеи защо като врътнах играта - Ammount of Dragon Age Completed - 50% ?
Направих ПОЧТИ всички странични куестове в играта, къде са другите 50% ? ? ?
Направих ПОЧТИ всички странични куестове в играта, къде са другите 50% ? ? ?
DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
Защото не си отключил всички Achievements, всички Origin stories и всички Visitable areas.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Е, вече имам Set foot in every Area of the Game, пък и се съмнявам всичките Origin кампании да са останалите 50% от играта...
-
StoRmsE3ker
Achievement-тите + 1-2 куеста могат да се изпълнят по няколко начина и това сигурно ти дава допълнителни проценти.
Да не забравяме и останалите завършеци на историята. Дали ще се пожертваш сам, или ще нахраниш Архдемона с Алистър, дали ще приемеш предложението на Мориган...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Някой друг забеляза ли че накрая на играта когато се сбогувате с всички го няма кучето ;( Бахти тъпото!!!!!!!!
Draksis оригинална ли я имаш играта?
Draksis оригинална ли я имаш играта?
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Аз я врътнах под 30%, въпреки че се старах да мина всичко...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Абе къв е смисала от тия личове дето ги бия. Става дума нензам дали са личове, но доста често има разни като гробове дето като ги пипаш и излзиа един мощен за тепане. Също така има някакви маркове по разни дърдета и като ги цъкам неми дава нищо да правя с тях къв им е смисала?
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
При Елфите имаше един пън, но не съм ходил на там да го видя дали не ми е за някой куест. Някой може ли да каже как се лекува сърната ,пак там при елфите.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
личовете даваха некъв комплект от броня майiddqd написа:Абе къв е смисала от тия личове дето ги бия. Става дума нензам дали са личове, но доста често има разни като гробове дето като ги пипаш и излзиа един мощен за тепане. Също така има някакви маркове по разни дърдета и като ги цъкам неми дава нищо да правя с тях къв им е смисала?
djtaz, за кой пън говориш ? при онзи лудия, дето откраднал от дървото ли ? там е тва дето требва да намериш за куеста ...
а куеста със сърната се лекува като имаш висок survival
джумерки
Когато врътнеш играта, кучето е до Стен в тронната зала. Има и интересно великденско яйце, ако говорите със Стен и после кликнете върху него още веднъж.
Когато в Бресилианската гора биеш Revenant-ите, ти се пада комплекта Juggernaut. Един от най-силните в играта. Давате го на Алистър за танкване и той си знае работата.
И да, оригинална я имам играта. Още в деня на релийза си я купих.
Когато в Бресилианската гора биеш Revenant-ите, ти се пада комплекта Juggernaut. Един от най-силните в играта. Давате го на Алистър за танкване и той си знае работата.
И да, оригинална я имам играта. Още в деня на релийза си я купих.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
http://i48.tinypic.com/2d97b0g.jpgDraksis написа:Има и интересно великденско яйце, ако говорите със Стен и после кликнете върху него още веднъж.
джумерки
От цялата игра любимите ми реплики бяха в един разговор с Алистар.
.....
Аз:Тогава за какъв да те смятам?
Той:За Сив Пазач с достатъчно късмет да не е умрял с Дънкан и другите при Остагар.
Аз:Какъв съм аз тогава?
Той:Сив Пазач с достатъчно късмет да не е умрял с Дънкан и другите при Остагар.Добре дошъл в клуба.

.....
Аз:Тогава за какъв да те смятам?
Той:За Сив Пазач с достатъчно късмет да не е умрял с Дънкан и другите при Остагар.
Аз:Какъв съм аз тогава?
Той:Сив Пазач с достатъчно късмет да не е умрял с Дънкан и другите при Остагар.Добре дошъл в клуба.
Мен алистър ми е тъп. Кефи ме да говори с Морган най много понеже е неква извратена малко ми прилича на една Викония от Балдус гейт, само дето онази беше по ивъл и беше дарк елф. Искам да сложат повече раси в тази игра и да направят да има истинска разлика между расите, също така да има другите класове оръжия от днд правилата. Така ми е малко постна тази игра понеже няма реална разлика каква раса избираш или поне аз не намирам такава. Липсата на разнообразни оръжия също ме разочарова.
Расата дава първоначален бонус към stats-овете, класовете също, пък и ти дават уменията и специялизациите.Героите се обръщат към теб различно в зависимост каква раса и origin си.Пример:В Остагар, Quartermaster-а вижда моя City Elf и го обърква с прислужника забравил да донесе някоя ризница.
Абе става дума това дтео ти го дава расата може сам да си го дадеш после. Това че се обръщат по друг начин е хубаво, но тъпото е че няма някви по корени разлики дето неможе да си ги ъггрейднеш сам после. Това 2 точки тука 1 там и някви умения дето може д си ги качиш 100 пъти по напред в играта не е никаква разлика.
-
StoRmsE3ker
@iddqd дърветата се използват ако кучето ти е в групата да ги маркира и получава бонуси когато е в този район.
edit: Cleric Class
edit: Cleric Class
А деба аз още в началото нещо неси взех кучено и много ме е яд. Заслужава ли си се пак тва куче? Щото за него има само каишки и неможе да го наъпгрейдваш с яко брони мечове и предмети и нензам дали си струва я кажете за него.