RESIDENT EVIL 5
Re: RESIDENT EVIL 5
Чувам, че играта имала ко-ъп режим. През лан може ли да се играе, или ще ми трябва хамачи?
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Зацъках и аз тоя Resident Evil, като това ми беше първия допир с тази игра (освен че като малък по клубовете тамън беше излязла двойката и аз бях играл половината от първото ниво към 50 пъти), и съм силно впечатлен. Може би защото си умирах за игра със що годе приличен сюжет (не че Arkham Asylum-а не ми начеса крастата, ама явно съм ненаситен), та този баналния, прозрачния и недоизпипания всъщност ми ХАРЕСА. А в играта дори няма нищо страшно. Не е Silent Hill, но...става. Даже се чудя дали да не заиграя предишните части. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Единственото "страшно" нещо в играта ми беше мината с фенера и шибаните instant kill крокодили и рийпъри. Дори ликърите бяха доста лейм, като най-хорър при тях беше визуалната гарнитура с кървавите пихтии по стените и таваните и единствено когато се изредиха цело стадо да потракват към наш'те пичове докато си чакаха асансьора.
И хванете да прочетете малко историята в играта преди да плюете по "зомбита" с мотори и т.н.
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Единственото "страшно" нещо в играта ми беше мината с фенера и шибаните instant kill крокодили и рийпъри. Дори ликърите бяха доста лейм, като най-хорър при тях беше визуалната гарнитура с кървавите пихтии по стените и таваните и единствено когато се изредиха цело стадо да потракват към наш'те пичове докато си чакаха асансьора.
И хванете да прочетете малко историята в играта преди да плюете по "зомбита" с мотори и т.н.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Малко зор на Wesker имам. Ако някой има идеи как става номера или някакъв гид...да. 

-
Drovage написа:Коя от всичките срещи с Вескера ти е проблемна ? То не е една.
Последната. Но аз му хванах цаката

- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Тя последната е бръдъ,и аз за пръв път като го играх трябваше да гледам в тубата 

a.k.a Frosty
-
Drovage написа:Тя последната е бръдъ,и аз за пръв път като го играх трябваше да гледам в тубата
Тъй тъй.

- viviboy
- В момента играе: Каквото ми падне пред очите xD.
- Обратна връзка:
Някой пробвал ли е Lan-а през Hamachi, че покрай мен няма мераклии и няма с кого да го тествам.
Мразя хейтъри!
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Лан-а работи само че трябва да си намериш човек.Аз я минах с един приятел като излезе още и си работи.Няма лаг,няма нищо 

a.k.a Frosty
-
Дай малко акъл как да подкарам мултито. 

-
Резачката на Normal (PS3) я минавам доста лесно.С Shotgun и малко точност в изстрела(в главата).Помагат и 12 куршума на Magnum-gun-а в главата или поне в корема.
Аз ползвам стратегията бягай и стреляй,старая се да е винаги далеч от мен,когато се приближи бягам и така,защото няма как да се измъкнеш от резачката.
Най-лоша е ситуацията,където са цели трима
Сега събирам за Infinite Ammo ,но трябва да ъпдейтна всичко,избрала съм си Shotgun-а,ама много скъпо ми идва да напълня капацитета.
Интересувам се на PC версията как мога да направя Offline Co-op единият ще е с джойстик,другият с клавиатура.
Аз ползвам стратегията бягай и стреляй,старая се да е винаги далеч от мен,когато се приближи бягам и така,защото няма как да се измъкнеш от резачката.
Най-лоша е ситуацията,където са цели трима

Сега събирам за Infinite Ammo ,но трябва да ъпдейтна всичко,избрала съм си Shotgun-а,ама много скъпо ми идва да напълня капацитета.
Интересувам се на PC версията как мога да направя Offline Co-op единият ще е с джойстик,другият с клавиатура.