Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Заглавие: Re: Kurayami (PS3)
Публикувано на: 01 Дек 2009 19:12

Заинтригуван съм...Само това с изгарянето на чудовища с светлина ще го има и в Alan Wake така че ще изглежда сякаш се копират :/,но все пак още нищо не се знае...Няма да възлагам големи очаквания, за да не се разочаровам, но все пак ще съм благодарен ако ъпдейтваш темата с новини :wink:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 01 Дек 2009 21:51

pcultimate написа:
Заинтригуван съм...Само това с изгарянето на чудовища с светлина ще го има и в Alan Wake така че ще изглежда сякаш се копират :/,но все пак още нищо не се знае...Няма да възлагам големи очаквания, за да не се разочаровам, но все пак ще съм благодарен ако ъпдейтваш темата с новини :wink:

Бе то това го има и в 1-вия Soul Reaver, ако става на въпрос.. :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 02 Дек 2009 15:29

The Chameleon написа:
pcultimate написа:

Бе то това го има и в 1-вия Soul Reaver, ако става на въпрос.. :lol:

Според теб колко от хората, които притежават конзоли(а.к.а. 10 годишни американчета) са чували за soul reaver? Иначе наистина не се сетих :oops:

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2009 13:24

Brain написа:
Забравяш и Obscure.

/off:Брейн можеш ли да ми дадеш линк за Obscure,защото в замунда и арена няма сийд и то никакъв.Благодаря предварително

/on:изглежда добро,но нямам PS3,така,че ще го пропусна :)

Профил Skype

Публикувано на: 19 Дек 2009 02:31

pcultimate написа:
Според теб колко от хората, които притежават конзоли(а.к.а. 10 годишни американчета) са чували за soul reaver? Иначе наистина не се сетих :oops:

Ти чуваш ли се какво говориш? Много хора имат конзоли и далеч не са деца. Освен това soul reaver беше първо на Плейстейшън 1. И получи много добри отзиви на тази конзола. Освен това каква е тази дискусия? То това го имаше и в Принца на персия и сигурно в много други игри. Няма никакво значение че са го копирали. Повечето игри копират неща от други в днешно време. Пък и тази не ми се вижда да цели оригиналност. По-скоро е необичайна комбинация от познати геймплейни елементи.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com