Публична тайна е, че Лукас е мъртъв от десетилетия, а на негово място управлява злия му клонинг-близнакthe_presator написа:Ъъъ откъде знаеш?
Star Wars: The Old Republic
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Re: Star Wars: The Old Republic
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Изглежда се целят първо по по-известните планети.Сигурен съм, че или Набу или Кашиик ще дойде скоро.
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Аз искам да вярвам, че скоро ще обявят Нар'Шадаа.radi_bomb написа:Изглежда се целят първо по по-известните планети.Сигурен съм, че или Набу или Кашиик ще дойде скоро.
А Набу не предстои ли тепърва да го открият?
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
Нар Шадаа е твърде преексплатирана в игрите ,а и за какво ти е като има Нал Хъта (Nal Hutta)?А за въпроса ти за Набу - не, човешката колонизация започва през 3900 BBY ,200 години преди събитията в играта.Хърфордиан написа:Аз искам да вярвам, че скоро ще обявят Нар'Шадаа.radi_bomb написа:Изглежда се целят първо по по-известните планети.Сигурен съм, че или Набу или Кашиик ще дойде скоро.
А Набу не предстои ли тепърва да го открият?
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Баси, Татуин ли бре?!?! Не можахте ли да измислите по-клиширана, преексплоатирана, безполезна, забутана и скучна планета
Набу и Нар Шадаа няма да ги видим - ролята им се заема от Алдеран и Нал Хъта, респективно. И слава Богу, иначе бих се отказал да я играя тая игра. Какво ни губят времето с глупости, а не ни разкрият Корелия?
Набу и Нар Шадаа няма да ги видим - ролята им се заема от Алдеран и Нал Хъта, респективно. И слава Богу, иначе бих се отказал да я играя тая игра. Какво ни губят времето с глупости, а не ни разкрият Корелия?
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Като видях, че именно Татуин е новоразкритата планета, реакцията ми беше малко като на Минотавъра. У, да, бе - ъхъм, каква изненада, именно Татуин, але, не, страшно оригинално.
Предполагам, че не можем да не очакваме от игра по Star Wars да не засегне планетата, ама хайде де - от толкова много планети точно на тази се спряха. Аз пък искам подводни/въздушни битки на Камино.
Нейсе.
Предполагам, че не можем да не очакваме от игра по Star Wars да не засегне планетата, ама хайде де - от толкова много планети точно на тази се спряха. Аз пък искам подводни/въздушни битки на Камино.
Нейсе.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Камино остава до голяма степен незасегната от галактическата политика в периода между Джедайската Гражданска война и Войната на Клонингите.Draksis написа:Като видях, че именно Татуин е новоразкритата планета, реакцията ми беше малко като на Минотавъра. У, да, бе - ъхъм, каква изненада, именно Татуин, але, не, страшно оригинално.
Нейсе.
Нужно ли е да има някакво голямо събитие на някоя планета, за да можем да я посетим? Аз мисля, че не. Хубаво ще е да добавят още няколко свята, на които да можем да правим нещо повече от това да се избиваме помежду си.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Добра идея.Корелия не е много експлоатирана и ще е интересно да видим как вървят нещата там.
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Изправен съм пред дилема: като излезе играта да си направя зъл сит или куул бад асс bounty hunter ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Явно не е нужно да има някакво голямо събитие - все пак сложиха Татуин, а на нея не се случва нищо...Draksis написа:Нужно ли е да има някакво голямо събитие на някоя планета, за да можем да я посетим? Аз мисля, че не. Хубаво ще е да добавят още няколко свята, на които да можем да правим нещо повече от това да се избиваме помежду си.
Иначе, като идея, Балмора е много интересна.
Вземи да попрочетеш нещичко преди това. Нито ситите са "зли" нито ловците на глави са "бадазз".SAS*Ghost* написа:Изправен съм пред дилема: като излезе играта да си направя зъл сит или куул бад асс bounty hunter![]()
Re:
Именно, слагат я само защото е по-позната на масовата публика. "О, той Вейдър е оттам, Люк е оттам, ще стават битки, човече, слушай к'во ти казвам..."Minotaur King написа:...все пак сложиха Татуин, а на нея не се случва нищо...
Ех, колкото повече разкриват от играта, толкова не ми се играе. Направо ме разочароват.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Възниква въпросът какво ще търсят героите ни в тая дупка? Планетата е изключително скучна, безинтересна и забутана - затова и Люк иска да се измъкне от нея и да стане пилот. Очаква ли се нещо, освен да бием тускени?
+1... колкото повече разкриват от играта, толкова не ми се играе.
В Холонета казват, че естествено, както винаги, нито Империята, нито Републиката подозират за "тъмните тайни, скрити под пясъците". Аман от тъмни тайни, човече.
BioWare досега не са ни разочаровали с игра, излязла от тяхната кухня, но за тази почвам да имам сериозни съмнения.
BioWare досега не са ни разочаровали с игра, излязла от тяхната кухня, но за тази почвам да имам сериозни съмнения.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Знам, че не е на сегашната тема, но според вас кога ще разкрият расите?
Дпоред мен това ще стане след като разкрият планетите.Колкото до Татуин,мисля,че да сложат тази забутана планета в играта е една от най-големите грешки на Биоуер.radi_bomb написа:Знам, че не е на сегашната тема, но според вас кога ще разкрият расите?
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Re:
Ти вземи да не се репчиш на всеки, написал нещо в тая тема. Аз какъвто тип герой искам да си направя такъв ще е. Да не съм казал че ситите като цяло са зли? Казах че моя ще е зъл...Minotaur King написа:Вземи да попрочетеш нещичко преди това. Нито ситите са "зли" нито ловците на глави са "бадазз".SAS*Ghost* написа:Изправен съм пред дилема: като излезе играта да си направя зъл сит или куул бад асс bounty hunter![]()
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Re: Star Wars: The Old Republic
Вие пък какво толкова се вживявате, голяма работа че е Татуин, все едно има много голяма разлика между някой други планети, освен няколко текстури. Още малко ще почнете да си режете вените.