Star Wars: The Old Republic

Игри за PC
Публикувай отговор
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Re: Star Wars: The Old Republic

Мнение от Минотавъра »

the_presator написа:Ъъъ откъде знаеш?
Публична тайна е, че Лукас е мъртъв от десетилетия, а на негово място управлява злия му клонинг-близнак :evil:
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
SWfan

Мнение от SWfan »

И таз седмичното разкритие е....Tatooine
http://www.swtor.com/info/holonet/planets/tatooine
Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

Изглежда се целят първо по по-известните планети.Сигурен съм, че или Набу или Кашиик ще дойде скоро.
Аватар
Хърфордиан
В момента играе: Дзверене в монитор.

Мнение от Хърфордиан »

radi_bomb написа:Изглежда се целят първо по по-известните планети.Сигурен съм, че или Набу или Кашиик ще дойде скоро.
Аз искам да вярвам, че скоро ще обявят Нар'Шадаа.
А Набу не предстои ли тепърва да го открият?
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! :shock:
странник

Мнение от странник »

Хърфордиан написа:
radi_bomb написа:Изглежда се целят първо по по-известните планети.Сигурен съм, че или Набу или Кашиик ще дойде скоро.
Аз искам да вярвам, че скоро ще обявят Нар'Шадаа.
А Набу не предстои ли тепърва да го открият?
Нар Шадаа е твърде преексплатирана в игрите ,а и за какво ти е като има Нал Хъта (Nal Hutta)?А за въпроса ти за Набу - не, човешката колонизация започва през 3900 BBY ,200 години преди събитията в играта.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Баси, Татуин ли бре?!?! Не можахте ли да измислите по-клиширана, преексплоатирана, безполезна, забутана и скучна планета :x

Набу и Нар Шадаа няма да ги видим - ролята им се заема от Алдеран и Нал Хъта, респективно. И слава Богу, иначе бих се отказал да я играя тая игра. Какво ни губят времето с глупости, а не ни разкрият Корелия?
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Draksis

Мнение от Draksis »

Като видях, че именно Татуин е новоразкритата планета, реакцията ми беше малко като на Минотавъра. У, да, бе - ъхъм, каква изненада, именно Татуин, але, не, страшно оригинално.

Предполагам, че не можем да не очакваме от игра по Star Wars да не засегне планетата, ама хайде де - от толкова много планети точно на тази се спряха. Аз пък искам подводни/въздушни битки на Камино.

Нейсе.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

Draksis написа:Като видях, че именно Татуин е новоразкритата планета, реакцията ми беше малко като на Минотавъра. У, да, бе - ъхъм, каква изненада, именно Татуин, але, не, страшно оригинално.

Предполагам, че не можем да не очакваме от игра по Star Wars да не засегне планетата, ама хайде де - от толкова много планети точно на тази се спряха. Аз пък искам подводни/въздушни битки на Камино.

Нейсе.
Камино остава до голяма степен незасегната от галактическата политика в периода между Джедайската Гражданска война и Войната на Клонингите.
Draksis

Мнение от Draksis »

Нужно ли е да има някакво голямо събитие на някоя планета, за да можем да я посетим? Аз мисля, че не. Хубаво ще е да добавят още няколко свята, на които да можем да правим нещо повече от това да се избиваме помежду си.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Хърфордиан
В момента играе: Дзверене в монитор.

Мнение от Хърфордиан »

Корелия и аз я искам.
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! :shock:
Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

Добра идея.Корелия не е много експлоатирана и ще е интересно да видим как вървят нещата там.
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Изправен съм пред дилема: като излезе играта да си направя зъл сит или куул бад асс bounty hunter :roll:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Draksis написа:Нужно ли е да има някакво голямо събитие на някоя планета, за да можем да я посетим? Аз мисля, че не. Хубаво ще е да добавят още няколко свята, на които да можем да правим нещо повече от това да се избиваме помежду си.
Явно не е нужно да има някакво голямо събитие - все пак сложиха Татуин, а на нея не се случва нищо...

Иначе, като идея, Балмора е много интересна.
SAS*Ghost* написа:Изправен съм пред дилема: като излезе играта да си направя зъл сит или куул бад асс bounty hunter :roll:
Вземи да попрочетеш нещичко преди това. Нито ситите са "зли" нито ловците на глави са "бадазз".

Draksis

Re:

Мнение от Draksis »

Minotaur King написа:...все пак сложиха Татуин, а на нея не се случва нищо...
Именно, слагат я само защото е по-позната на масовата публика. "О, той Вейдър е оттам, Люк е оттам, ще стават битки, човече, слушай к'во ти казвам..."

Ех, колкото повече разкриват от играта, толкова не ми се играе. Направо ме разочароват.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Възниква въпросът какво ще търсят героите ни в тая дупка? Планетата е изключително скучна, безинтересна и забутана - затова и Люк иска да се измъкне от нея и да стане пилот. Очаква ли се нещо, освен да бием тускени?
... колкото повече разкриват от играта, толкова не ми се играе.
+1

Draksis

Мнение от Draksis »

В Холонета казват, че естествено, както винаги, нито Империята, нито Републиката подозират за "тъмните тайни, скрити под пясъците". Аман от тъмни тайни, човече.

BioWare досега не са ни разочаровали с игра, излязла от тяхната кухня, но за тази почвам да имам сериозни съмнения.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

Знам, че не е на сегашната тема, но според вас кога ще разкрият расите?
SWfan

Мнение от SWfan »

radi_bomb написа:Знам, че не е на сегашната тема, но според вас кога ще разкрият расите?
Дпоред мен това ще стане след като разкрият планетите.Колкото до Татуин,мисля,че да сложат тази забутана планета в играта е една от най-големите грешки на Биоуер.
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Re:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Minotaur King написа:
SAS*Ghost* написа:Изправен съм пред дилема: като излезе играта да си направя зъл сит или куул бад асс bounty hunter :roll:
Вземи да попрочетеш нещичко преди това. Нито ситите са "зли" нито ловците на глави са "бадазз".
Ти вземи да не се репчиш на всеки, написал нещо в тая тема. Аз какъвто тип герой искам да си направя такъв ще е. Да не съм казал че ситите като цяло са зли? Казах че моя ще е зъл...

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Finito

Мнение от Finito »

Вие пък какво толкова се вживявате, голяма работа че е Татуин, все едно има много голяма разлика между някой други планети, освен няколко текстури. Още малко ще почнете да си режете вените.
Изображение
Публикувай отговор