Новата DOTA или Heroes of Newerth

Игри за PC
Публикувай отговор
Draksis

Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth

Мнение от Draksis »

30 процента са.

Мамка му, като HoN wiki съм.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Archer_
В момента играе: Ne6to QKo!!

Мнение от Archer_ »

някои няма ли един бета кеу да даде ;( много ми се играе
Аватар
HaPk0MaH
В момента играе: CoD MW 2

Мнение от HaPk0MaH »

Dexter написа:Уидоу, успокой се. Пууфел е един пич, който случайно засякох в една игра-българин е момчето, има потенциал, само трябва да играе.Ако се откаже-ще го кикна. Същото сторих с около двадесет човека, които не са влизали повече от 2 месеца-съответно е безсмислено да ги държа. Максималния е от форума, просто пише изключително рядко.
РейНДейв е мой добър приятел, сега е в Испания, все още е слабичък, но рано или късно ще задобрее-него не го пипате, ако обичате. ФейкДед е в процес на задобряване, ще излезе добър играч от него-също недейте пипа, все пак има пол. баланс...нещо много рядко срещано в клана... Гондрас не знам кой е. Слим-а не е от форума, обаче е добър. Броулъра е писал във форума, а освен това не е чак толкова зле.
Ако имате други оплаквания-към мен, ако мога-ще отговоря.
Ето защо искам да съм клан лийдър-подобни разправии няма да стават...пък и съм зодия Дева :lol: :lol: :lol:

Добре хора по-спокойно само и аз сам нов де ама мога да играя.SlimB2 ми е приятел и играе добре,Drunken също е мои приятел и играе.Мен SaberFury покани в клана.А за това че се съм съвсем нов не съм съгласен,ако не вярвате питайте Иво дали не играем всяка вечер CoD 6 заедно...
ПС:Пиша се HaPk0MaH та който иска да пише и да играем...
Draksis

Мнение от Draksis »

HaPk0MaH написа:А за това че се съм съвсем нов не съм съгласен,ако не вярвате питайте Иво дали не играем всяка вечер CoD 6 заедно...

Това дали играеш на CoD всяка вечер не те прави точно професионалист на HoN, нали... :roll:

Честно, ебаси тъпия пример. И аз всеки ден играя на DAO, но от това уменията ми в HoN не нарстват, уверявам те.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
jikon

Мнение от jikon »

Някои ако има beta key много ви се моля да прати.
e-mail:jikon2@abv.bg
Аватар
HaPk0MaH
В момента играе: CoD MW 2

Мнение от HaPk0MaH »

Draksis написа:
HaPk0MaH написа:А за това че се съм съвсем нов не съм съгласен,ако не вярвате питайте Иво дали не играем всяка вечер CoD 6 заедно...

Това дали играеш на CoD всяка вечер не те прави точно професионалист на HoN, нали... :roll:

Честно, ебаси тъпия пример. И аз всеки ден играя на DAO, но от това уменията ми в HoN не нарстват, уверявам те.

Братле,исках да кажа че не сам нов в ПС Мания а не в HoN...HoN играя от макс 3-4 месеца
kokyto

Мнение от kokyto »

Днес като се опитах да вляза за пръв път в игра на ХоН
ми изписа това и ме изхвърли от играта, за пръв път влизам да я играя

K2 - Fatal error
DDEd (или нещо подобно)Driver Internal Error

Някой знае ли защо ми го дава това ?
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

HaPk0MaH написа:
Draksis написа:

Братле,исках да кажа че не сам нов в ПС Мания а не в HoN...HoN играя от макс 3-4 месеца
Е тя играта е от толко
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Да им еба майките некадърни.
Пуснаха нов пач, изиграх един мач и сървърите сдадоха багажа, искат да си сменям паролата и статсовете са тотално засрани. Еми,
да им еба майката!
WeAreGettingClose
WazaaP
Обратна връзка:

Мнение от WazaaP »

Абе само аз ли не мога да открия никакви сървъри?Ъбдеитнал съм даже преинсталнах играта и пак не намира нищо.
Аватар
זeadоnly

Мнение от זeadоnly »

WazaaP написа:Абе само аз ли не мога да открия никакви сървъри?Ъбдеитнал съм даже преинсталнах играта и пак не намира нищо.

По някога не намира веднага, когато влезеш в играта. Натискай рефреш, но иначе аз не съм имал проблеми с намирането на игри. Имал съм най-много проблеми с нубаци и чак пат с крашването на сървърите. Второто ми е ставало май само 2 пъти и то в самото начало.
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
Аватар
זeadоnly

Мнение от זeadоnly »

24 hours of open beta registration coming this week. We will update all our fans with the special URL to get into the HoN beta. Keep your eyes peeled and you can be part of the HoN craze soon enough! :)

Тези, които искат КЕЙ да са нащрек!
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

Widо'makeR написа:
24 hours of open beta registration coming this week. We will update all our fans with the special URL to get into the HoN beta. Keep your eyes peeled and you can be part of the HoN craze soon enough! :)

Тези, които искат КЕЙ да са нащрек!

Да видим дали ще раздават през фейсбука :lol:
WeAreGettingClose
Аватар
זeadоnly

Мнение от זeadоnly »

Ами вече за трети път пускат такова нещо, а миналите два бяха през фейсбук. Сигурно и този ще е от там. :)

Така, че за неразбралите - Правите си регистрация в www.facebook.com, ставате фенове на играта тук и бъдете нащрек за коледния подарък. :wink:
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
WazaaP
Обратна връзка:

Мнение от WazaaP »

Widо'makeR написа:
WazaaP написа:Абе само аз ли не мога да открия никакви сървъри?Ъбдеитнал съм даже преинсталнах играта и пак не намира нищо.

По някога не намира веднага, когато влезеш в играта. Натискай рефреш, но иначе аз не съм имал проблеми с намирането на игри. Имал съм най-много проблеми с нубаци и чак пат с крашването на сървърите. Второто ми е ставало май само 2 пъти и то в самото начало.

Натиснах refresh около 1000 пъти и пак нищо.Като почакам 30 сек. не ми излизат никакви сървъри а ми пише "0 of 0 responses".А когато някои фр. влезне в някоя игра и аз натисна "join game" сичко си е ОК и си играя перфектно.Настроиките на търсенето са ми Any Any Any Any...Pre-query e off.

help me plsss!!!
Аватар
זeadоnly

Мнение от זeadоnly »

WazaaP написа:Натиснах refresh около 1000 пъти и пак нищо.Като почакам 30 сек. не ми излизат никакви сървъри а ми пише "0 of 0 responses".А когато някои фр. влезне в някоя игра и аз натисна "join game" сичко си е ОК и си играя перфектно.Настроиките на търсенето са ми Any Any Any Any...Pre-query e off.

help me plsss!!!

И педстава си нямам. Преинсталирай играта и не пипай настройките за търсенето. С друго не мога да помогна. :?

Има и вариант да пишеш на екипа в сайтa. :)
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
WazaaP
Обратна връзка:

Мнение от WazaaP »

Widо'makeR написа:
WazaaP написа:Натиснах refresh около 1000 пъти и пак нищо.Като почакам 30 сек. не ми излизат никакви сървъри а ми пише "0 of 0 responses".А когато някои фр. влезне в някоя игра и аз натисна "join game" сичко си е ОК и си играя перфектно.Настроиките на търсенето са ми Any Any Any Any...Pre-query e off.

help me plsss!!!

И педстава си нямам. Преинсталирай играта и не пипай настройките за търсенето. С друго не мога да помогна. :?

Има и вариант да пишеш на екипа в сайтa. :)

Двете неща ги направих още вчера ама пак нищо. :(
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

Към Уазап-значи и аз имам подобен проблем с ноу-респонс. В такъв случай затварям играта и я пускам наново. Докато стане. Повече от 2-3 опита не ми е отнемало. Но на теб изглежда не ти помага и това... :(
Ако взема ключ от фейсбука, съм готов да го дам на някого...
WeAreGettingClose
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

Dexter написа:Към Уазап-значи и аз имам подобен проблем с ноу-респонс. В такъв случай затварям играта и я пускам наново. Докато стане. Повече от 2-3 опита не ми е отнемало. Но на теб изглежда не ти помага и това... :(

дали ша ма угрее :D :D (ключа)
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Аватар
זeadоnly

Мнение от זeadоnly »

AnyThinG4U написа:
Dexter написа:Към Уазап-значи и аз имам подобен проблем с ноу-респонс. В такъв случай затварям играта и я пускам наново. Докато стане. Повече от 2-3 опита не ми е отнемало. Но на теб изглежда не ти помага и това... :(

дали ша ма угрее :D :D (ключа)

Ами прочети де. Те отваят сайт за 24 часа и който влезе там и си даде данните през тези 24 часа получава ключ. Треа да си ебаси каръка ако за тези 24 часа не може да отделиш 1 минута да си въведеш емайла и паролата. :lol:
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
Публикувай отговор