Легендата за Голямата Стъпка
-
Cyber-X
- В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
- Обратна връзка:
Легендата за Голямата Стъпка
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0% ... 0%BA%D0%B0
Колкото и изтъркано да ви звучи, никой все още не е доказал, че Голямата Стъпка съществува, така и никой не е доказал, че не съществува. Какво е вашето мнение по въпроса?
П.П: Не знам какво ми става, просто се сетих и от 1 седмица този въпрос ме тормози...
Колкото и изтъркано да ви звучи, никой все още не е доказал, че Голямата Стъпка съществува, така и никой не е доказал, че не съществува. Какво е вашето мнение по въпроса?
П.П: Не знам какво ми става, просто се сетих и от 1 седмица този въпрос ме тормози...
meh.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: Легендата за Голямата Стъпка
Може и да е имало такова животно, но отдавна да е умряло.
Сега само мамят.
Сега само мамят.
TheChosen1 написа:даджайците
-
YourSepulture
- Обратна връзка:
Постоянно се откриват нови видове насекоми защо да няма и някакво маймуно/човекоподобно на изолирано място...Въпреки ,че навсякаде си има местни легенди каде голямата стъпка ,каде чупакабра или както се казваше.
-
Cyber-X
- Обратна връзка:
Не се знае дали изобщо е било животно, а не някакъв хибрид...the_presator написа:Може и да е имало такова животно, но отдавна да е умряло.
Сега само мамят.
meh.
Щом тази година откриха племе, което никой досега не беше виждал, не виждам причина да не съществува и снежният човек.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- Gοסgle [Bot]
Трябва да открием Йети в България. Нямате си представа какви пари ще паднат от интервюта!
В форума сме хора от различни градове, ако 5 човека от 5 града кажат че са видели йети, и пуснат фалшиви снимки, после с години ще ни търсят за интервюта и да водим експедиции до мястото, където сме го видели. Изрязваме огромна "стъпка" от дунапрен, слагаме я в снега и глей кво става, всички доверчиви идиоти ще се вържат!
UPDATE: В двора вече има "снежен човек", даже някой му е сложил един клон да стърчи за хуй.
В форума сме хора от различни градове, ако 5 човека от 5 града кажат че са видели йети, и пуснат фалшиви снимки, после с години ще ни търсят за интервюта и да водим експедиции до мястото, където сме го видели. Изрязваме огромна "стъпка" от дунапрен, слагаме я в снега и глей кво става, всички доверчиви идиоти ще се вържат!
UPDATE: В двора вече има "снежен човек", даже някой му е сложил един клон да стърчи за хуй.
- Till.Lindemann
хибрид м-у кво бе?
баш си е било маймуна сега, ама с толкова бесни реднекове по горите абсурд да е още живо
баш си е било маймуна сега, ама с толкова бесни реднекове по горите абсурд да е още живо
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Кой от форума прилича на мутирал снежен човек (Да го снимаме)?Gοסgle [Bot] написа:Трябва да открием Йети в България. Нямате си представа какви пари ще паднат от интервюта!
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
-
Cyber-X
- Обратна връзка:
Там е работата - не се знае...Till Lindemann написа:хибрид м-у кво бе?
meh.
Хърфордиан написа:Кой от форума прилича на мутирал снежен човек (Да го снимаме)?

Edit: Хърф, само се майтапя. Не се филмирай.
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
- Хърфордиан
Ами от фейсбук, ти ми беше в suggestions.
Дори ти пратих приятелство. 
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
- Хърфордиан
Ти да не си Александър Т?Widо'makeR написа:Ами от фейсбук, ти ми беше в suggestions.Дори ти пратих приятелство.
Edit: А, видях те.
Мне, това е Алми.Хърфордиан написа:Ти да не си Александър Т?Widо'makeR написа:Ами от фейсбук, ти ми беше в suggestions.Дори ти пратих приятелство.
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
- Хърфордиан
Widо'makeR написа: Мне, това е Алми.
Тоя е по - малък от мен, а изглежда 19 - 20 годишен.
Това ти е към минусите.Хърфордиан написа:Widо'makeR написа: Мне, това е Алми.![]()
![]()
Тоя е по - малък от мен, а изглежда 19 - 20 годишен.
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
Много е сладък според мен ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
AAAAAAAXAXAxaaxxaxaxaXAXAaxxaxAXAAXaxaxaaxaxWidо'makeR написа:Хърфордиан написа:Кой от форума прилича на мутирал снежен човек (Да го снимаме)?
Edit: Хърф, само се майтапя. Не се филмирай.