Това е игра , дота доста добро . Хммм добре замислено с крадени идей

Lavender написа:http://leagueoflegends.com/
Това е игра , дота доста добро . Хммм добре замислено с крадени идейРазработено от екипа на Дотаалстарс може да си земете оригиналче и другите работи . Игра се доста 5в5 3в3 2в2 4в4 знаете де как е . Бета версия е , доста играна и мисля , че ще минете скоро само като си купите играта
Мисля , че ще я правят платена поне като чета на 1 ва страница
Widо'makeR написа:Archer_ написа:някоий може ли дами прати бета кеу !? плс
Някой може и да може иначе си ставаш фен на играта тук и чакаш да те огрее.
Едит: Все пак си дай емайла, мисля че ще ти пратя.
Widо'makeR написа:НОВИЯ ПАЧ, КОПЕЛЕ, Е ТОЛКОВА ЕПИК!!!
Dexter написа:Бих могъл да оборя малко. Музичката е яка, ама ако чакате 5мин някой да влезе...спира.
Новият герой пък е зверски прецакан, щото на 5в5 трябва да се навреш на най-голямото меле, за да убиеш някой, а секунди по-късно и теб да те убият.
Но все пак, пача си е як. Има и някакъв нов предмет до Нулфайър Блейда-Фенрирс Фанг, или нещо от сорта-ефектите му са слаби, обаче слоуа е особено полезен!
Dexter написа:Ъъъ...имах предвид статсовете дето ги дава![]()
![]()
![]()
Искам клан лийдър![]()
![]()
Kerry King написа:А да хвръкнеш искаш ли?НИКОЙ не съм канил единствено zegr които е един приятел,така,че си затваряй устата,'ти еба майката.3-4 пъти излизаш от клана и мисля,че е очевидно кой е глупака.
Бтв докога героите Corrupted Disciple,Witch Slayer,Deadwood,Engineer и Archer НЯМА да имат описание на магиите поне?