В момента играе: нищо, мързи ме
Заглавие: Въпрос
Публикувано на: 12 Дек 2009 16:33
Купих си геймърски слушалки с вграден микрофон. Проблемът ми е че компютърът ми не ги отчита като включени. Разпознава микрофона, но не и слушалките. С Windows 7 съм и мисля че от него е проблема. Някакви решения? edit: Проблема е при сякакви слушалки, не само тези.
___________________________________ :O
The.Rampage.Rado
14 Мар 2004 12:08 Мнения: 1024 Местоположение: sf m1 Професия: гийк
Заглавие: Re: Въпрос
Публикувано на: 12 Дек 2009 18:06
Ми като не ти ги отчита си ги настрой бре... Виж си О аудио панела къде трябва да ги ръчкаш тея "геЙмърки" и си прасни настройка, че си със слушалки в момента да не слушаш някакви странни 3д емулации и бла бла...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Tranquil
Публикувано на: 12 Дек 2009 19:53
nvm. Оправих си се.
___________________________________ :O
The.Rampage.Rado
14 Мар 2004 12:08 Мнения: 1024 Местоположение: sf m1 Професия: гийк
Публикувано на: 12 Дек 2009 22:05
Бе ние всички знаем, че ще се оправиш, но защо трябва да правиш тъпи теми за въпроси, които ако нямаш обща култура се решават от втория резултат в гугъл ни е много чудно...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Tranquil
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения