Brain написа:Чакай малко, на мен не ми се е налагало да чистя собствената си повърня от пода, още повече пред очите на дузина хора.
Не, но би се надървил при гледката.
Brain написа:Чакай малко, на мен не ми се е налагало да чистя собствената си повърня от пода, още повече пред очите на дузина хора.
Баннаха ми първият и си направих втори.Kerry King написа:Вдовица,колко акаунта имаш.
Брех,4 поста говорят са мене
Pennуwise написа:Kerry King написа:Вдовица,колко акаунта имаш.
Брех,4 поста говорят са мене
да не одървиш чурето от кеф
бах мааамуKerry King написа:Pennуwise написа:
да не одървиш чурето от кеф
Няма спокойно.
Тука малко чат стана....
ЕЙ ЦИГАНЕ ТЪПО АЕ ХОДИ СЕ КАШИРАИ НЯКЪДЕInk написа:Tова донякъде обяснява грешното ти развитие и социалната нефункционалност. Няма да стане човек от теб.
Човека се самоуби от мъка като те видя какво те е пръкнал? И не, не ми показвай негови снимки, копеле извратено.
dismissed написа:6iban pederas q umri ot 4uma gaden grozen tup travestit mri ot 4uma be nedugav homoseksualist lainovoz ti umrat decata vuv rucete malumen pumiar mri ot 4uma be da te hvane gonoreq vuv guza da nemoje da sere6 cql jivot da umre6 ot zapek pumiar.
ТАПАК ЦИГАНЕ СИ ТИexplod написа:ЕЙ ЦИГАНЕ ТЪПО АЕ ХОДИ СИ КАШИРАИ НЯКЪДЕInk написа:Tова донякъде обяснява грешното ти развитие и социалната нефункционалност. Няма да стане човек от теб.
Човека се самоуби от мъка като те видя какво те е пръкнал? И не, не ми показвай негови снимки, копеле извратено.
dismissed написа:6iban pederas q umri ot 4uma gaden grozen tup travestit mri ot 4uma be nedugav homoseksualist lainovoz ti umrat decata vuv rucete malumen pumiar mri ot 4uma be da te hvane gonoreq vuv guza da nemoje da sere6 cql jivot da umre6 ot zapek pumiar.
ТИ ДА МЛЪКВАШ БЕ НЯМА ДА МИ ГОВОРИШ ТАКА ШЕ ТЕ НАБИЯexplod написа:МЛЪКНИ ВЕ МАМИЦАТА ТИ ПРОСТА
AРЕ ЕЛА ВЕ КАПУТInk написа:ТИ ДА МЛЪКВАШ БЕ НЯМА ДА МИ ГОВОРИШ ТАКА ШЕ ТЕ НАБИЯexplod написа:МЛЪКНИ ВЕ МАМИЦАТА ТИ ПРОСТА