Dragon Age:Origins

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
iddqd

Re: Dragon Age:Origins

Мнение от iddqd »

Ходи се на село бе аграр. Кура ти е джудже. За тва пишеш такива комплексирани коментари.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

iddqd написа:Ходи се на село бе аграр. Кура ти е джудже. За тва пишеш такива комплексирани коментари.
Смешко
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
MARiNZ0

Мнение от MARiNZ0 »

Patch 1.02 Notes

Оправен е бъга с DEX-а. Маговете са леко nerf-нати. За съжаление няма помен от stamina potions.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
Draksis

Мнение от Draksis »

Личи си засилването на мошениците. Не че преди, поставени зад гърба на противник и с десет отрови, не бяха имба, но сега просто папкат монстъри за закуска.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

MARiNZ0 написа:Patch 1.02 Notes

Оправен е бъга с DEX-а. Маговете са леко nerf-нати. За съжаление няма помен от stamina potions.
А крак дали е нужен?
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
MARiNZ0

Мнение от MARiNZ0 »

Да. В gamecopyworld има крак за 1.02.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

Засилват Rogue ли?Добре, тъй като сега на втория ми Playthrough играя със City Elf Rogue.И въпреки това, досега са ме поваляли само веднъж.Малко обаче се чувствам пренебрегнат и постоянно съм назад с exp-то, докато companion-ите ми печелят доста.Иначе в това преиграване, забелязвам много малки детайли и търся за съкровище почти всеки труп и куест.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Как най ефикасно да противодействам на маговете които стоят зад масовките от скелети и тем подобни. Применро отпред има меле а отзад 2 мага дето като ми видат партито веднага кастват 2 фаирболки. Става дума избивам ги досега де ама са ми най противни тия та кажете някви тактики.
Draksis

Мнение от Draksis »

По-особени тактики? Няма. Освен ако Мориган не е в партито ти и бамне по един масов Sleep на всички около маговете. После, ако имаш Mass Paralysis, удряш и него докато гадовете спят. След това ги убиваш.

Аз с Воина си съм развит на таланти за двуръчни оръжия, като взимам Лелиана, Стен и Мориган в партито си. Лелиана прави stun с лъка, Мориган ги парализира, аз и Стен се оправяме с всичко. Тактиката си работи.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Абе и аз съм с тази Лиляна с лък, ама нещо е много мизерна и само умира. Качил съм на Морган пък съм качил разни масови магии дето много много неса ефикасни понеже ги каства бавно пък като ги пусне гадовете се махат от обсега им на действие, а ако несе махнат моите влизад под магите и ядът демидж.
А да те питам при джуджетаа какво сатва ако помогнеш на синът на стария крал? Също така какво става ако разбиеш наковалнята, понеже аз нещо я оставих да функционира.
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

В повечето случай, с моя човек благородник войн, взимам Алистар да ми помага с мелето, Лелиана да стреля с лъка и когато се приближат-някои бардски песнички.Последната е много полезна когато разстоянието между нея и куп врагове е малко.Взимам също и Уин(Wynne) защото тя прави мощен групов и индивидуален heal.Останалото е колене, бесене и празненство в лагера.
Archer_
В момента играе: Ne6to QKo!!

Мнение от Archer_ »

и аз съм много доволен от мойта тактика:
1.Mage --> Blizzard + Tempest + Blood Magic + Prison
2.Alister --> Sword + Shield
3.Shade ---> На Stoneheart
4. LIana (или там както се казва) --> Bow
Archer_
В момента играе: Ne6to QKo!!

Мнение от Archer_ »

След 42 часа PURE GAMEPLAY...
Уникална игра !!
(bow) Bioware (bow)
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Аз лично съм малко разочарован поради липсата на много класове оръжия от Балдурс гейт применро паршки, копия, алебарди, катани и много други. Също така ме дразни, че избора на раса няма почти никакво значение освен в началото на играта. В всяко друго отношение играта е страхотно, но това са минисито които аз намерих. Дано да я разнообразят за в бъдеще.
Draksis

Мнение от Draksis »

Арчър, що се хвалиш, като си претупал играта, не знам.

Идяд, ако не искаш да мърдат, докато правиш масовки от рода на Blizzard, Inferno и Tempest, има две решения на проблема. Първото решение е следното: както вече казах, вдигни Sleep. Умението няма таймер на каста и веднага, щом цъкнеш на него, е приспало враговете в радиус. След това можеш да хвърлиш един Waking Nightmare, за да ги накараш да се бият помежду си, Mass Paralysis за да ги закотвиш на едно място, и след това хвърляш която друга масовка ти дойде наум. Всичко е до позициониране.

Следващата тактика е с Force Field. Използвай или Алистър с уменията му Threaten и Taunt, или Лелиана с умението й Captivating Song, за да привлечеш голяма група от врагове около тях двамата. С Мориган или Уин направи един Force Field на танка, около който са съсредоточени вразите. Това ще го имобилизира за известно време, но ще го направи и неуязвим за щети. Хвърляй която масовка искаш и си готов.

Лично аз използвам Алистър, понеже с умението му Holy Smite си осигурявам допълнителни три-четири секунди за подготвяне на маговете.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Е да ама крадеца ми, ако него управлявам почва да тича да помага на Алистер и се завира под магиите.
Draksis

Мнение от Draksis »

Ами дай на едно Free Walk и го оттегли зад магиите...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
DjTaz

Мнение от DjTaz »

Деба не мога да си намеря дрешки за мага.
А иначе ми е лесно с мага ,естествено ако първи видя вразите. Спирам си хората и от максимално разстояние пускам близард след това земетресение ,ел.ток и накрая инферно,и след това ако не са измрели гадовете пускан fire bolt и Юрууууш на групата да отнесе останалите живи гадинки.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

DjTaz написа:Деба не мога да си намеря дрешки за мага.
Магическият магазин в Денерим.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Публикувай отговор