Автор |
Съобщение |
Seigar -X-
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=14013_1276723244.png) |
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 02 Дек 2009 20:18
Радвам се че поне арт-а са го запазили като предишните серий ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Имах опасения, че ще усерат играта с поредния аниме стил ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 02 Дек 2009 20:38
Seigar -X- написа: Радвам се че поне арт-а са го запазили като предишните сери И ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Имах опасения, че ще Осерат играта с поредния аниме стил ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Иначе - имаше известни опасения, да. Добре, че не направиха тази промяна. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ps. Остават 9 дни до играта!!!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 04 Дек 2009 16:40
7 дни остават !!!1!1!!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sidhe
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=10569_1251330981.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 04 Дек 2009 18:22
Вика му се седмица ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) И това на аватара ти ми прилича на една колежка ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 04 Дек 2009 22:10
Дам.. Трябва да ме запознаеш с тази колежка! ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vermic
|
![Аватар](http://skandalno.net/wp-content/uploads/2012/05/Glassy_Swastika.jpg) |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 04 Дек 2009 22:41
The Chameleon написа: Дам.. Трябва да ме запознаеш с тази колежка! ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif) ХАХАХАХАХАХАХАХАХ ти направи снимки!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Seigar -X-
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=14013_1276723244.png) |
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 05 Дек 2009 10:48
Цитат: NoName написа: Хамелеоне ти си един тъп и грозен педофил ... Ех... той го каза. Enyway искам да попитам какъв е този хаипт подир тази игра ? Нещо ново революционно ли ще има ? Kогато гледах геимплей клипове единствено видях Disciples в 3D само с 3 раси (супер...).
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 05 Дек 2009 15:10
Seigar -X- написа: Цитат: NoName написа: Хамелеоне ти си един тъп и грозен педофил ... Ех... той го каза. Enyway искам да попитам какъв е този хаипт подир тази игра ? Нещо ново революционно ли ще има ? Kогато гледах геимплей клипове единствено видях Disciples в 3D само с 3 раси (супер...). А ти си един комплексиран загубеняк. 6 дни остават!!! п.п. Пише се " Anyway ", не " Enyway ". Научи се да пишеш на български първо, след това опитвай на английски! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vermic
|
![Аватар](http://skandalno.net/wp-content/uploads/2012/05/Glassy_Swastika.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 05 Дек 2009 16:03
Абе то тоя е супер смешен педал не вярвах че има и по зле от мен на английски ;Д
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sidhe
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=10569_1251330981.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 08 Дек 2009 15:08
Днеска обявиха официално, че играта ще има два expansion-а. Първия ще излезе Април-Май и ще включва ордата. Втория ще излезе по-късно и ще е за клановете.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
demona
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=329_1203376202.gif) |
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 09 Дек 2009 13:41
Sidhe написа: Днеска обявиха официално, че играта ще има два expansion-а. Първия ще излезе Април-Май и ще включва ордата. Втория ще излезе по-късно и ще е за клановете. суупер новина между другото остават само 2 дни ако не ме лъже паметта
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 10 Дек 2009 08:59
Айде 1 ден народе ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denik
|
Дидко Бандитко |
![Аватар](https://i.postimg.cc/dQHD8qSy/masons.png) |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 10 Дек 2009 12:48
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
demona
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=329_1203376202.gif) |
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 10 Дек 2009 13:37
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) жалко че съм на работа но вече поръчах на брат ми да я дърпа та като се прибера..... edit: Lang: Russian Not cracked, online activation! тва нещо ме притеснява....... ![I'm noob! :IMNOOB:](./images/smilies/noob.gif)
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 10 Дек 2009 13:59
значи играта въобщте няма да тръгне без онлаин рег.,така ли?ако е така има да се чака още доста ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif) ..то поне да имаше откъде да си я купим..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sentry
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3396_1209155087.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 10 Дек 2009 14:16
Не, няма да тръгне. За щастие обаче преговорите между акела и анонимен за сега световен издател са навлезли в последната си фаза ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 10 Дек 2009 20:27
Sentry написа: За щастие обаче преговорите между акела и анонимен за сега световен издател са навлезли в последната си фаза ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Какво точно означава това? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
YourSepulture
|
![Аватар](http://prikachi.com/files/1255659F.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 10 Дек 2009 21:58
Търпение , падyлани млади хум хум ....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vermic
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 10 Дек 2009 22:59
Кога да чакам английската версия на играта не ми е ясно?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sentry
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3396_1209155087.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 11 Дек 2009 00:56
Ами играта излезе. Fanmade превод ще има до няколко дена май, ама ще е много кофти, защото типа е ползвал google translator-а, а пък официално - кой знае.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|