Автор |
Съобщение |
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 03 Дек 2009 17:39
Draksis написа: яд ме е заради K:D съотношението ми. От 3:0 падна на 1.8:0, мамка му... Тебе не са ли те учили,че на 0 не се дели
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 03 Дек 2009 19:09
Wannabe написа: Draksis написа: яд ме е заради K:D съотношението ми. От 3:0 падна на 1.8:0, мамка му... Тебе не са ли те учили,че на 0 не се дели А ти да си чувал за 3 към 1?!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 03 Дек 2009 19:41
Остави го WannaBe, той винаги говори, без да разбира.
Гадното е, че онази игра, за която ти говорех, и тримата поотделно ги ломотех както си знам. Wild Soul-а беше толкова тъп, че даже ми се оставяше да го убия. Но като се събраха оня тъпак скаута и андромедата, ги нахраниха здраво и нямахме друг избор, освен да се предадем. Добър, не добър, срещу трима нахранени не мога да играя. Освен ако не съм Pred с 6 нива над тях и зверски надъхан.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 04 Дек 2009 11:26
Е чувал съм ама 3:1 и 3:0 са съвсем различни неща.Иначе на последак сяка игра се наяждам зверски,bloodbath през игра правя и въпреки тва половината игри падам щото играя с идиоти
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 04 Дек 2009 16:11
Turret-a на инжинера 100 % трябва да бъде променен...ако е наяден тва нещо толкова много и бързо сваля, че...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 04 Дек 2009 18:54
Божееее...Драк почвам да те разбирам. Сега играх в игра дето имаше 2ма с по-малко убийства от смърти, а в моя отбор бяха ултимативните прота-единия имаше 3:0 кд рейтинг при положение, че имаше 3000 убийства...та както и да е. Аз играх Wildsoul барабар с Инженер, Дарк Лейди, Бехемот и Мадман. Рейпнаха ни, де, но аз имах най-много убийства от нашия отбор-6/2. Ебаси, само заради скоростта си и заради извергския си лайф бях най-резултатния. Но мойте бяха идиоти и паднахме, могъщо при това...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 04 Дек 2009 20:49
Точно това ти разправям - хора, които едва ли не очакваш да изнасилят противниковия отбор сам-самички, се държат все едно не знаят какво е крийпове.
Само на нуубове ли са скачали, така ли са трупали статистики, не знам. Факт е обаче, че в тая игра коефициента вече не значи нищо. Поне в повечето случаи. Убивал съм без проблем хора с над 1700 PSR, бил съм съсипван и от играчи с под 1100 PSR. И се чудя, аджеба, как е възможно такова извращение.
И досега не съм намерил задоволителен отговор на този въпрос. Ти ако знаеш - кажи.
Той и WannaBe гледай го - на същия хал. Сякаш всички са се наговорили срещу нас.
|
|
|
|
|
dakovi4
|
|
В момента играе: StarCraft 2 , Bad Company 2
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Дек 2009 14:09
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Дек 2009 14:53
Yo!Искате ли да се съберем да играем щото ми писна от нубове :@ Ника в HoN ми е DrunkBrawler...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Дек 2009 15:56
Ще те добавя, аз съм SaberFury. Еми Драк, какво да ти кажа-вече имам 10 поредни загуби само заради идиоти и един лийв също заради идиот-баща ми Та, все се падам с кретените. Казвам им аз какви герои да пикнат, те ми взимат Пайро и Скаут и се мислят за много печени-еми ебаси и малоумните ботове...И на не-нуубските игри е същата мизерия...Както имах 2 победи по-малко от загуби, сега имам 11 загуби повече...Да не говорим, че е пълно със стийлъри-тях ги псувам наред и се чудя как не са ме баннали още...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Дек 2009 17:09
О, аз видях как ти се е смъкнал коефициента изведнъж и направо се учудих. Кога гледам - ти направо си направил Mega Combo от загуби.
Днес играя с Plague Rider и тъкмо когато стана ясно, че с малко повечко активност от моя страна ще ги бием, нета взе, че ми спря. Така изригнах в псувни, че десет етажа над мене хората ги засърбяха ушите. А тъкмо успях пак да си вдигна PSR-a над 1600...
|
|
|
|
|
HaPk0MaH
|
|
В момента играе: CoD MW 2
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Дек 2009 17:34
Ами ако може и мен да ме добавите в клана ли е там квото е че ми писна от нуубове.Пиша се HaPk0MaH. ПС: Довечера аре да се съберем и играем.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Дек 2009 20:57
HaPk0MaH написа: Ами ако може и мен да ме добавите в клана ли е там квото е че ми писна от нуубове.Пиша се HaPk0MaH. ПС: Довечера аре да се съберем и играем. Наркоман,d1m1,драксис и другият-браво,много добра игра стана. Драксис,пич-що така се нервираш за 1 игра
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
maximalniq
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Дек 2009 22:12
Archer-a е голям изрод !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Дек 2009 22:20
Извинявай, не трябваше да ти се нахвърлям така. Просто си помислих, че можеш да играеш играта.
Т'ва да ти го начукат в гъза три пъти за по-малко от две минути... ами извинявай. Виждал съм хора с 900 PSR, които могат да играят по-добре от тебе.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Дек 2009 23:30
Тукощо изиграх една игра.Бахти изрода съм с бехемота а един приятел ги сцепи с rampage а бяхме 4в5 (Личи си че 90 % от хон са пълни тарди) My nick DrunkBrawler I'm good with:Maliken,Behemoth,Panda,Pyromancer (всъщност тези са ми любимите герой )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Дек 2009 23:54
По-скоро си извадил късмет. Понякога ти си на страната на губещите.
И не се хвали, че можеш да играеш с всичко на всичко с четири героя. Аз мога да играя с всички. Пиша ли го във всеки мой пост?
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Дек 2009 10:40
Ем то трябва да си ебаси ретарда, че да не можеш да играеш с Пайро Айде да се съберем към 11 и да играем! Снощи обаче беше ебаси изродската игра Абе Драк, ти не беше ли в Англия?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Дек 2009 11:32
Draksis написа: По-скоро си извадил късмет. Понякога ти си на страната на губещите.
И не се хвали, че можеш да играеш с всичко на всичко с четири героя. Аз мога да играя с всички. Пиша ли го във всеки мой пост? Казвам че играя много добре с тях но и други мога
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Дек 2009 12:24
maximalniq написа: Archer-a е голям изрод ! Е кое му е изродското има сичко на сичко един стън...Другите магии са му супер безполезни.Инженера вече е изрод
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|