Най-сетне някой да ми отговори на поста! Чудя се защо ви информирам, при положение, че даже един отговор не пишете.
Цитат:
комиксът е хубав. разкрива доста от историята особено като се има впредвит че излизат само по 3 страници седмично. кефи ме.
ма що само 96 страници? в смисал, колкото и да е сбито и ясно, то не може да разкаже много неща. само колкото за някакъв елемнтарен бекграунд става.
И на мен ми харесва. Незнайно защо обаче, повечето хора го ненавиждат.
То целта е да бъде бекграунд, ти какво очакваше? Нали затова ще правят книги.
Цитат:
трилогия!!! ихууууууу!!!
заради нея ли спират комикса?
Вероятно.
Цитат:
добре ве, ква е тая инквизитор-мания той класа вчера излезе! при това няма нищо оригинално у него баси.
а иначе много джедаи бе мамка му... не им ли писна у всека игра джедаи... аз ше взема да направя един баунти хънтър.
трупърът не е лош не знам що не го харесват.
Около Инквизитора се създаде огромен хайп - статии, блог, companion-и, gameplay features... Такава реклама не съм виждал от дните на Воина и дори тогава не беше чак такова чудо.
Трупърът е хубав, но масите се кефят на евтиния екшън със светещи тояги. Затова имаме и 4 Форс-класа, вместо нещо иновативно.
Цитат:
а инквизиторът де е?
и само на мен ли ми се струва, че тоа консулар много страховит... в смисал вижте го само, стоварва се като барета и развърта двойния меч в стил "варварин от диабло"... на кво прилича това? нали трябваше да е дипломат, не някакъв бадазз като warrior-а.
Инквизиторът - следващата седмица.
Наистина, това прилича по-малко на дипломат и повече на Чък Норис в момент на религиозен гняв. Какъв е тоя берсерк, какви са тия дартмоуловски изпълнения... То не знаеш съветник ли е или нинджа, баси.
Цитат:
първият изглежда ужасно с това подобие на меч. защо има меч, това е стар уорс, тряба да има пушка! кой идиот ще се изправи срещу лазерни оръжия с меч мааму?
вторият обаче е як. визията му кефи а и историята е яка. ще си имаме ученик! куул!
И аз съм твърдо против меле-класове (с изключение на джедаите и ситите разбира се). В тази вселена, както и в нашата, войниците боравят с пушки. Стоманените мечове са чиста идиотщина. Да сте видели клонинг в
The Clone Wars с топор?
И мен вторият ме кефи - падам си по калишите.
Цитат:
ама тва нещо като талантите във ВоВ ли ще са или акто престижните класове в Зандани & Змейови?
Именно специализации, а не prestige classes. Това се опитвам да обясня на Сентри от няколко часа насам.
Цитат:
аааа, двойните мечове са имба! ама що ми изглежда едно такова дървено... в смисал даже първия КОТОР изглежда по-флуиден така да се каже...
летенето също е много яко, определно ще правя баунти хънтър.
Изглежда дървено, щото енджинът е от 2007-а и дори тогава не е бил върхът на сладоледа. Гони се масовост - играта трябва да тръгва на всяка щайга.
Честно казано и аз се замислих да правя баунти хънтър - сит съм се заклел да не играя, а агентът е интересен, но не ме грабва нещо.
@Граматиков & Сербезов: Поради известни проблеми не мога да ви отговоря на два от постовете. Свържете се с мен по Скайп да ви обясня.