Draksis написа:Corrupted Disciple. На разположение имах ей тоя тъпия Скаут и Андромеда. Срещу Wild Soul, Moon Queen и Predator.
Пази боже от играта и на двамата, честно. Андромеда тръгна да прави Abyssal Skull. Представи си.
Както и да е, ей сега ги разсипах с Predator. Добра игра стана - 9/2/5. Двата пъти умрях, щото ми скочиха петима, а моите се дръпнаха назад и ме оставиха на произвола на съдбата.

Ама Драк, вие не сте имали особено големи шансове срещу онез тримцата. Е ако Андрото беше добър можеше и да ги начукате, ама Предатора може да се оправя прилично със Скаут.А Дивата Душа си е такова самосиндикално шибаняче, че и сам сигурно ще ви бие
Иначе с Инженерчето ги разсипах-12/1/3.
Обаче беше ултимативния сеир накрая.Нас ни изнесоха, обаче ни оставиха дръвцето на 200 хп. Мойте тръгнаха да кънсийдват и аз им викам "Чакайте малко, сега ще дойдат на фонтана да ни убият.Като го направят всеки да стънва както може".
35 секунди по-късно SaberFury направи Hat-trick
Tва беше ебаси гаврата. Един от другия отбор ми вика "Respect, bro". Обаче най-бруталната гавра беше, че двама от съотборниците ми завършиха с по два кила и два с по един.Имахме общо 20убийства и съм участвал в 15 от тях