Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins
Публикувано на: 30 Ное 2009 22:33

Кликни върху името на персонажа. :|

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2009 23:19

Е там пише колко фрага е направил и разни такива неща

Профил

Публикувано на: 30 Ное 2009 23:53

A-a-and Draksis swoops down and почва пак да дава акъл. Идиота.

Идяд, когато влезеш в кодексите, има специално подменю, наречено "Characters". Кликни на него и информацията за всеки по-важен персонаж, който си срещал, включително и тази за спътниците ти, ще се появи. Да речем, например, че искаш да научиш нещо повече за Мориган. Кликни на подменюто "Characters", кликни на статията за Мориган и ще можеш да прочетеш малко предистория за нея, душевната й нагласа и подаръците, които обича.

Относно viviboy's request - кажи ми на ЛС какво те интересува и ще ти помогна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 13:46

Мерси за полезната информация, а сега да питам друго. Значи зимам някакви спецялизиации и нензам изобщо кои от групата ми я зима и какво му носи. Как да разбера примерно сега зех някакво Аркейн Уориор и нензам кои от групата го е зле може ли малко пояснение за спецялизаиците.

Профил

Аватар
В момента играе: Каквото ми падне пред очите xD.
Публикувано на: 01 Дек 2009 14:15

Здравейте, имам два въпроса. Стигнах до един дракон, но името му ми е написано с оранжеви букви и не мога да го убия. Намира се в зградата, в която влизаш когато ходиш да търсиш главния върколак (или там каквото е, докато помагаш на елфите). Та въпроса ми е: има ли някакъв начин да го заобиколя или някакъв съвет как да го убия? (ако не се сещатате за кой говоря по-късно ще мога да постна скреен) И втория ми въпрос е: след няколко битки ми се появат отдясно на героя в прозореца на инвенторито някакви червени квъдратчета със състояния, как да ги разкарам и пречат ли много (защото мисля, че това е една от причините да не мога да сваля дракона)? Благодаря предварително!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 14:20

Това една малко драконче ли е като влезеш в храма? А състоянита се лекуват с инджури китове, като ги изхабиш си купи от магазините. Иначе това драконче е слабичко то нензам кой левел си.
Искам да питам за тактиката. Освен нови слотове какво друго ти дава?

Профил

Публикувано на: 01 Дек 2009 18:12

От Tactics не се вдига нищо друго, освен tactics slots.

За дракона - той е един от лесните босове в играта. Просто използвай Алистър като танк и Уин за лечителство. По възможност гледай да вземеш или Мориган, или Лелиана за допълнителни щети и с главния си герой го ръчкай отзаде. Това е.

И изобщо, пак ще го кажа. Когато искате съвет за тактика/стратегия, казвайте класа на главния си персонаж, нивото му и специализацията му, ако има такава. Също така казвайте и с какви съотборници сте в момента, защото понякога е невъзможно да отидеш да ги смениш. Като в Кръга например.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 19:51

Играта е лудница просто, успях да я пробвам тези дни. Бих искал да попитам за колко астрономически часа играта може да бъде изиграна поне веднъж докрай ориентировъчно с Human warrior?

Профил ICQ

Публикувано на: 01 Дек 2009 20:13

От 40 до 80 часа. Зависи дали се оглеждаш наоколо или не.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 20:16

Зависи.Аз я приключих за 30 часа и бях на 30 процента.Не съм изпълнявал всички странични куестове,но някои съм ги направил.Играта малко ме разочарова откъм дължина,защото обещаваха да е доста по-дълга.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 20:19

Draksis е какъв е смисъла да дигам тактикс ебаси то аз мога постоянно да казвам на кой какво да използва и да си спестя супер много умения по този начин, значи на Алистър вместо тактик ако ку дигам сървавъл по добре ли е?
А примерно да питам за спецялизаиците къде ги пише и какво правят. Щото взимам някаква спецялизация и изобщо нензам на кой от групата ми му се е лепнала и каквъв ефект има.

Профил

Аватар
В момента играе: Каквото ми падне пред очите xD.
Публикувано на: 01 Дек 2009 21:58

Благодаря много за съветите. Ще знам за друг път, ще давам повечко инфо ^.^.

Профил Skype

Публикувано на: 02 Дек 2009 08:44

Vivi, ако искаш по-подробна стратегия, само попитай бе човек, тука съм.

Идяд, не бих нарекъл Tactics дървото безполезно. Да, хубаво е да можеш да управляваш героите си сам, но ако изкуствения им интелект е нагласен така, че сами да се грижат за себе си също е добре. Аз така по принцип се концентрирам над собствения си герой, вместо да натискам пауза през три секунди и да се оглеждам. Това го правя само на Nightmare. На Normal си нагласям държанието им и си се кефя с моята героиня.

Та така - за специализациите. Ще си позволя най-нагло да копирам това, което Tiny постна на десета страница.

Mage:

Arcane Warrior: Learned From: The Presence in Brecilian Ruins (“Nature of the Beast” quest line).
Blood Mage: Learned From: Desire Demon in Fade (“Arl of Redcliffe” quest line).
Shapeshifter: Learned From: Morrigan (Companion), Varathorn (Dalish Camp).
Spirit Healer: Learned From: Wynne (Companion), Wonders of Thedas (Denerim, after Landsmeet starts).

Rogue:

Assassin: Learned From: Zevran (Companion), Alarith’s Store (Denerim, after Landsmeet starts).
Bard: Learned From: Leliana (Companion), Alimar (Orzammar).
Duelist: Learned From: Isabela (The Pearl in Denerim).
Ranger: Learned From: Bodahn’s Wares (Party Camp).

Warrior:

Berserker: Learned From: Oghren (Companion), Gorim (Denerim Market).
Champion: Learned From: Arl Eamon (at the end of the “Urn of Sacred Ashes” quest line).
Reaver: Learned From: Kolgrim (Wyrmling Lair).
Templar: Learned From: Alistair (Companion), Bodahn’s Wares (Party Camp).

Това са всички различни специализации, които можеш да научиш. Общо-взето, всяка специализация, освен че ти дава малки бонусчета като "+2 dexterity and +10 HP", ти дава и едно допълнително дърво от четири таланта, които да развиеш. Като например специализацията Berserker на Воина ти дава Berserk, които увеличава щетите, които нанасяш, Resilience, Constraint и Final Blow, който е могъщ удар, използвайки цялата издръжливост на Воина и нанасяйки щети, пропорционални на точките издръжливост, които си използвал. Иначе казано, можеш лесно да нанесеш поражения от порядъка на 400 точки.

Та така. Всеки път, когато "отключиш" някоя специализация, тя се настройва към игровия ти профил и за всеки нов персонаж, който създадеш, тя вече си е отключена. Иначе казано, няма да се бориш отново да я придобиеш. Всеки път, когато вдигнеш ниво, можеш да видиш какво дава, когато посочиш съответното й портретче. Да речем, например, че се колебаеш какво да направиш с Алистър. Той е воин, така че в случая има право на четири специализации. Berserker, Reaver, Templar и Champion. В неговия случай, щом за първи път се присъедини към групата ти, той вече е със специализацията Templar. В този случай имаш да избереш само една между трите останали. Тъй като специализациите се избират само на нива 7 и 14, ще трябва да изчакаш той да вдигне 14 ниво, за да избереш някоя от трите останали. Когато той получи достатъчно опит, и ти имаш право да избереш някоя специализация за него, виж описанието на специализациите, за да решиш. Лично аз винаги го правя Champion, понеже го развивам като танк, а Berserker и Reaver са по-насочени към нанасяне на щети.

Виж този линк за по-подробно описание на специализациите и техните ефекти.

И като последен съвет - да, полезно е да вдигнеш Survival на Алистър, понеже хем ще му даде малко Nature Resistance отгоре (на четвърто ниво дава +40), хем ще можеш да виждаш на картата какви врагове те очакват по-напред. Като map-hack. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2009 13:45

Да бе ама тифа ми има същото умение за да зазсича противници, а пък на Алистър немога да му избера друго подходящо умение освен което да му дава бонуси. Става дума само сървайвъла му дава някакъв реизстънс ама аз малко тактика му качвам да видя кво ще стане. И
Иначе искам да те питам в гората кадето има един руини с върколаците и има на едно място една заключена врата с една дупка в пода пред нея пълна с вода. Там като гледаш водата и пише, че има някакво канче с което може да наливаш вода, ама каква е идеята там? То и вратата е заключена как се влиза?

Профил

Публикувано на: 02 Дек 2009 15:24

Това е пъзел. Когато си до фонтана и съответно олтара, ще се появяват опции, при които да го изпълниш. Ако си намерил "Ancient elven tablet" в един саркофаг в руините, ще ти бъде обяснено как да изпълниш пъзела. Както и да е, коректното решение на проблема е такова. Вземи каната от фонтана. Занеси я до олтара. Помоли се на олтара. Пийни една-единствена глътка от каната. Занеси я пак до фонтана и излей остатъка от водата в него. Вратата ще се отвори. Вътре ще се сбиеш с един дух и в саркофага й ще намериш последната част на Juggernaut комплекта.

Съветвам те обаче да запазиш прогреса си преди да почнеш пъзела, понеже сега цитирам решението по памет и не съм сто процента сигурен дали наистина беше такова.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2009 15:26

Е то аз вече го подминах, ама може да се върна. Заслужава ли си?

Профил

Публикувано на: 02 Дек 2009 15:43

Juggernaut комплекта ли? Да, заслужава си, аз винаги го слагам на Алистър и човека си откъртва с него до края на играта. Бонусите му са хубави. Дава добри резисти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2009 18:28

А я да питам Fatigue за какво е? Става дума като слагам тежки предмети дето ми качват fatigue кво става? Кви минуси ми дава?

Профил

Публикувано на: 02 Дек 2009 19:10

Иска повече мана/издръжливост за активирането на умения. Някои комплекти броня, като Кървавия дракон, намалят умората, която носят. Има и умения, които имат същия ефект. Общо взето, цифрата, която се изписва точно до умората в екрана за инвентара ти, окачествява процентът издръжливост/мана, нужни за активирането на умение. Да речем, че имаш 23.5% умора. Точно толкова и ще ти иска отгоре за активацията на умение.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2009 20:19

Е значу на боеца трябва да дигам уилл паур така ли?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost