![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Новата DOTA или Heroes of Newerth
-
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth
На някой да му прави впечатление, че това ще е едва втория маутнат герой и първия, който изглежда НАИСТИНА яко?! ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
WeAreGettingClose
- Kambino
- В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
Дано е Windrunner че яко ми се играе...макар че пише, че ще е agi герой така че няма как да е Wind-a.Аз си чакам алхимика хах...
Kambino написа:Аз си чакам алхимика хах...
И на мен много ми харесва btw.

Абе тва като излезе пълната версия ше може ли да се играе безплатно или трябва да се купи задължително?
- Kambino
Тъй като вече си закупих играта имам няколко покани в повече..ако някой още не е пробвал играта, а има това желание да каже тук ще му пратя покана : )
Тая игра няма ли да излиза в open beta вече или някой да даде ключ да разцъквам и аз
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Щото си тъпо копеле.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Е то това не е ли open beta-та?
Следващата стъпка е да я пуснат в продажби доколкото разбрах.
Следващата стъпка е да я пуснат в продажби доколкото разбрах.
TheChosen1 написа:даджайците
2 нови героя
Engineer
Forgotten Archer
Engineer
Forgotten Archer
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
- Футболен разбирач
Amigo написа:2 нови героя
Engineer
Forgotten Archer
Браво бе. Обърка името й

Forsaken.
WeAreGettingClose
- Kambino
Forsaken Archer-a го изпробвах и е доста интересен герой и лесно се правят убийства с нея...другия герой още не съм го разучил ама доколкото видях поне ултимата му е добър..поне в една битка като го хвърлиха доста ни наточи макар и да не знам какво точно прави.
-
- Футболен разбирач
Арчърката е ебаси преебания герой.
Не може да стъпи на малкото пръстче на Slither, Arachna или Corrupted Disciple...
С други думи-ни стаа
Не може да стъпи на малкото пръстче на Slither, Arachna или Corrupted Disciple...
С други думи-ни стаа

WeAreGettingClose
Не става ами. Невям само disable-a й е добър, и то за едни мижави 2.5 секунди... Ни скелетите й вършат някаква по-особена работа, освен срещу creeps, ни улта й като улт...
Става само да прочиства крийповете бързо. Толкоз.
Става само да прочиства крийповете бързо. Толкоз.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Kambino
А какво ще кажете за инжинера...поне ако го е пробвал някой хах
Забелязах че при слотовете на героите има само 1 останал свободен...дали това означава че ще добавят само още един герой или просто ще си сложат още слотове...не знам.

-
- Футболен разбирач
ИнжЕнера е шибаняк-особено в ръцете на опитен играч. Аз още не съм играл с него.
Ако някой иска да играем => SaberFury-не се плашете много от статистиките ми

Ако някой иска да играем => SaberFury-не се плашете много от статистиките ми

WeAreGettingClose
Dexter написа:Amigo написа:2 нови героя
Engineer
Forgotten Archer
Браво бе. Обърка името й![]()
Forsaken.
Като я пиквам казва Forgotten Archer oO
nvm
Инжинерчето е добро,но е съпорт,особено улта.Първа магия също е добра,но най-вече обира овациите с магията си да поправя кули.
Арчъра е възможно най-малоумният герой и само си влоших статса като го пикнах в една игра
1-19-5
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Аз веднъж я избрах в игра и бях 5/2/6, ама не е същото като обичайните ми 3230/1/12. 
Малко преувеличавам, ама все пак.
И само на мен ли ми се струва така, или напоследък хората са почнали да изнубясват отвсякъде? Влизам в игра за над 1600 PSR, и си викам "Аре ся, могъщи хора, ще се получи хубава битка...". Ама нъцки. От моя отбор направиха 18 смърти само до 10-тата минута. Само аз направих нашите четири убийства, ония сякаш компютър не са помирисвали, камо ли игра. И PSR-a ми падна от 1640 на 1588 заради ей такива игри.
Почвам пак да си играя 2vs2, поне сам срещу двама мога да ги удържам. Не и когато ми скочат пет наядени копелета обаче. Някой друг в такава ситуация да е в момента?

И само на мен ли ми се струва така, или напоследък хората са почнали да изнубясват отвсякъде? Влизам в игра за над 1600 PSR, и си викам "Аре ся, могъщи хора, ще се получи хубава битка...". Ама нъцки. От моя отбор направиха 18 смърти само до 10-тата минута. Само аз направих нашите четири убийства, ония сякаш компютър не са помирисвали, камо ли игра. И PSR-a ми падна от 1640 на 1588 заради ей такива игри.
Почвам пак да си играя 2vs2, поне сам срещу двама мога да ги удържам. Не и когато ми скочат пет наядени копелета обаче. Някой друг в такава ситуация да е в момента?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Draksis написа:Аз веднъж я избрах в игра и бях 5/2/6, ама не е същото като обичайните ми 3230/1/12.
Не ти се струва,баш така си е.
Напоследък изнасилвам невинни дечица 3v3 с помоща на Witch Slayer.Стана ми любимец след кат завърших 14-3-8
Лол, тъкмо се бях отказал и сега пак се зарибих. 

- Kambino
Мене пък ми писна някви тъпанари да напускат играта...преди малко играх 3vs3 и единия играч просто реши да си излезе след едното му умиране...а не бяхме кой знае колко наядени, че да бием трима човека...
-
- Футболен разбирач
Абе много умирате бе. То вчера и аз се поотпуснах, ама от четвъртък до неделя правих ебаси касапницата-460 кила чет. в неделя-620
Иначе Драк аз не съм в твоето положение-играя си с нубетата(докато все още не са почнали да ме изритват от игрите) и нямам проблеми. След нова година ще мина на по-горно ниво

Иначе Драк аз не съм в твоето положение-играя си с нубетата(докато все още не са почнали да ме изритват от игрите) и нямам проблеми. След нова година ще мина на по-горно ниво

WeAreGettingClose