Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Уат да фък ???
Публикувано на: 26 Ное 2009 16:30

Днеска си разглеждах най-небрежно сайта на една варненска фирма за компютри и вижте на каква глупост попаднах:

:lol: :lol: :lol:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Уат да фък ???
Публикувано на: 26 Ное 2009 17:39

Ем объркали са баси :lol:
Кво, като са варненска фирма за компютри, не могат ли и те да правят грешки?

Иначе ахаххахаххахаха 9500GT по-скъпа от 9600GSO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 26 Ное 2009 18:05

denik написа:
Иначе ахаххахаххахаха 9500GT по-скъпа от 9600GSO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Не знам кое е смешното, като има 9600GT модели по-СКЪПИ от 9800GT. Ако ще и Ultra Giga Biga Edition да е 9600GT с фабрично завишени честоти + друг cooler, 9800GT пак е по-добрият вариант ( ако ще и най-кофти марката да е, с default честоти, default cooler, калпава опаковка ). Това е и РЕАЛНО дори в момента.

Изпуснахте, когато... 9800GTX беше по-СКЪПА от 9800GTX+. Но както и да е, ако някой каже / напише защо се получават тези разминавия, тогава ще бъде ясно, че може да МИСЛИ ( някои показват / доказват в доста свои постове точно обратното, и то усилено, но нещо не се виждат острани ).

Публикувано на: 26 Ное 2009 18:29

И тук се намесвам аз (пълния селяндурин) и ти казвам, че ако ти можеше да се погледнш отстрани, то нямаше да го има всичкия този спам по твой адрес. Не говоря за конкретния ти пост, Шерифе, а за предишни, където ти не си се виждал, кви тъпотии пишеш и сега седиш тука и говориш за другите, че не се виждат. Нелепо е деба!

Профил

Публикувано на: 27 Ное 2009 00:38

¦•••SHERIFA•••¦ написа:
denik написа:

Не знам кое е смешното, като има 9600GT модели по-СКЪПИ от 9800GT. Ако ще и Ultra Giga Biga Edition да е 9600GT с фабрично завишени честоти + друг cooler, 9800GT пак е по-добрият вариант ( ако ще и най-кофти марката да е, с default честоти, default cooler, калпава опаковка ). Това е и РЕАЛНО дори в момента.

Изпуснахте, когато... 9800GTX беше по-СКЪПА от 9800GTX+. Но както и да е, ако някой каже / напише защо се получават тези разминавия, тогава ще бъде ясно, че може да МИСЛИ ( някои показват / доказват в доста свои постове точно обратното, и то усилено, но нещо не се виждат острани ).

С риск да съм reported as usual - Ти си ебати и дървения философ. Аз пуснах картинка на бъг (по-скоро тъпа грешка на тея, дето поддържат сайта) да се посмеем малко, ти взе да ми разпъваш локуми и да си показваш "компетенцията". Аман... :stooped:

Профил

Публикувано на: 27 Ное 2009 01:14

:OffTopic:
Не помня да съм цитирал твой пост... пък било то и в тази тема :roll:.

Разбира се, че си RAU.
:OffTopic:

Та... така де, не стана или не става ясно що при едни видеокарти, по-ниски class-ове, цените им са по-скъпи от такива, които са в по-горен class от тях. Добре, явно затруднява това. Да видим - 8800GTX / Ultra що стоят на още такива хипер високи цени и залежават в складовете ?

Публикувано на: 27 Ное 2009 01:21

Стана ли ти пишката, като ме нарече с абревиатура, което само ти си знаеш? :stooped: Като се замисля, не заслужаваш и близка среща с моята бивша МПРКС в главата....

Профил

Публикувано на: 27 Ное 2009 01:25

Kindzadza написа:
Стана ли ти пишката, като ме нарече с абревиатура, което само ти си знаеш? :stooped: Като се замисля, не заслужаваш и близка среща с моята бивша МПРКС в главата....

RAU - Reported As Usual.

Шерифе, кажи верно що е така ако знаеш. А залагам, че вече не се произвеждат или нещо от сорта. :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2009 11:56

Нужно ли е да казвам колко процента от вас не заслужават тази информация?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2009 15:05

Еми объркали са,иначе съм виждал подобни грешки и на други места(един обикновен 250GB хард диск в Jar преди му бяха лепнали цена 1230.00лв,ама бързо се поправиха)
:D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com