Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 23 Ное 2009 21:52
Sentry написа: Алми, същия въпрос като към Sturm. Я не понял
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 23 Ное 2009 21:56
Вы имеете высокую температуру? Главобол?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 23 Ное 2009 22:43
иду чут матерей, и ние знаем чужди езици аде сега? къв въпрос?
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 00:13
Недоносен ли си?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 00:25
Имаш ли представа защо дишаш? Щото мен ми е непонятно.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 00:40
Sturm написа: боже човек как може да си толкова прост... погледни едни шибани цифри бе, ебахти зомбясалото фенбойче... тва че се използват там НЕ ЗНАЧИ че се използват безпогрешно.. такъв им е арсенала, кво да правят войничетата? една шепа пясък в дулото и трябва на тия всичките твойте модификациики за да спрат да стрелят и да искат 3 часово почистване шиити и сунити... макар че съм сигурен че не знаеш нито едните кви са нито другите, нали някой им го е продал а той дето им го е продал на колко сто други армии го е продал не е истина и защо го е продал кво прави оръжието му толкова разпространено ти си изключително кух и представа си нямаш за кво говориш, моля ти се спри шот ми става жал за тебе.. лелеее... Батенце, целия ти пост са глупости де от гъзо си си ги вадил, пък сега ем аз съм те бил нахейтил, ем и безспорен победител излезна от целата работа. Ебем те у неадекватния недорасляк, обърна си поста ми обясняваш дали съм бил знаел какви били шиитите и сунитите и кой на кого оръжия бил продавал... АЛООО, в ушите ли са те ебали, та ти е протекъл мозъка? Калашника е разпространен защото е евтин. Покажи си цифрите и източниците на глупостите ако ше ми спориш, лайно, недей празни акъли ми дава, те еба в прогнилия червей. Барем като ти се изкажа според интелектуалното ниво да схванеш нещо. Баща ти цел живот те псува и ти дойде тука да споделиш кво си научил. Не се намери кой да ти счупи ръцете да ни спаси от противната ти личност, да ти еба Цензурата майчина на тебе. Мене си седнал да псуваш, че даже и в други теми. Псувах аз по майка ти като заилиза от грозната й пичка да те бута обратно, ама те пръкна такова недоебано келешче тука на нас. Аре не ме занимавай, кат се споминеш ше мина да ти тегля една пикня на гроба, нищо повече.
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 01:05
аз точно цифрите гледам гледам гледам и не ти вида твърденията погледни ги пак, че майка ти кьораво те е родила
|
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 11:15
Със Стурм не се спори - само се псува
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 11:32
Прегледах си цифрите. Пък и да не бях, Сентри ги даде малко по-назад. Покажи твоите, казах. Аз съм невеж и гворя наизуст, не разполагам със статистиката, давай, обори ме, спори с мен, покажи ми колко съм жалък. Струва ми се те първа ще се изсилиш да търсиш нещо в подкрепа на глупостите, които избълва. Ако успееш - евала. Но пак ще ти посера гробчето на тебе.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 12:01
Sentry написа: Ироничен комунист, М-16 е модификация на AR-15, която има завидно количество модификации. Колкото до това дали ще засече - от 6000 изстреляни куршума от всяка от 10 пушки от 4 вариации на АР-15 пушки в условия на пясъчна буря засичат под един процент от изстрелите. Всъщност за да е още по-точно - от изстреляни 240 000 куршума са засекли 1268, като повечето от тях се оправят за 10 секунди. Твоите искам да видя ти казах, на мен ми е още по-интересно. Къде я има тая статистика, която защитаваш?
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 13:21
http://en.wikipedia.org/wiki/M4_carbine#2007_dust_testВсъщност предположих, че всичките четири пушки са AR-15 модификации, но не е така - само две от тях са, но всъщност това няма чак толкова голямо значение - пак около 1 процент засечки има - 1115 засечки от 120 000 изстрела... което всъщност значи, че математиката в предишния ми пост куца яко, защото освен тези 1115 има още 353 засечки, а не... колкото там съм написал... Няма голямо значение. Все пак смятам, че е правилно да се сравнява M4 с AK-107, а не примерно HK416, която също е AR-15 пушка, или оная извънземна работа XM8.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 14:16
Тия спорят за оръжия,майкооо...
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 14:31
Amigo написа: Тия спорят за оръжия,майкооо... Да?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 14:34
Till Lindemann написа: тъп си като гъз, мойто момче питане м-у два автомата, той предлага пушка На какво ще се хванем на бас,че Dragunov е снайпер,а не пушка.Кретен. M-16.Диста го каза Точност > Firepower
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 14:52
Amigo написа: На какво ще се хванем на бас,че Dragunov е снайпер,а не пушка.Кретен.
Ами ако е пушка-снайпер?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 15:07
Dragunov sniper rifle
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 15:09
Драгунов е снайпер пушка, да Стурм е тъп, да Иначе най-якото оръжие си остава любовта
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 15:17
omg ... тука кви глупости се пишат. Абе вие кой клас станахте ве ? Америка нямала полза от пряк сблъсък с Русия Затова ли го подготвя от 60 години насам ? Пилета шарени, седайте си на гъза и си гледайте ваште грижи и не се правете на компетентни.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 17:12
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16 Публикувано на: 24 Ное 2009 20:15
slim_k написа: omg ... тука кви глупости се пишат. Абе вие кой клас станахте ве ? Америка нямала полза от пряк сблъсък с Русия Затова ли го подготвя от 60 години насам ? Пилета шарени, седайте си на гъза и си гледайте ваште грижи и не се правете на компетентни. !
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|