Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно CoD: Modern Warfare 2. •
Публикувано на: 22 Ное 2009 22:26

kokoboko написа:
мултито е пълна боза наи гадното че е прес стъма

Леле колко си тъп.

Профил

Публикувано на: 22 Ное 2009 22:36

Не знам откога хора, които НЕ са играли дадената игра, дори и Multiplayer, могат да преценяват, но... това е друга тема. Поздрави на чистача след мен, само дето да ме уведомява на ЛС коя точка е нарушена. И аз да го уведомя кои точки той пък е нарушил през последните месеци / години из форума.

Публикувано на: 22 Ное 2009 22:42

Шерифе, не се напрягай толкова, знаеш, че форума не е мястото, където да продаваш даден продукт. Излез на вънка, наеми си щанд/бутка па продавай колкото ти сърце дава.

Профил

Публикувано на: 22 Ное 2009 23:38

Не ставаше изобщо въпрос за никакви продажби, а по играта, XAx.

Публикувано на: 22 Ное 2009 23:42

Не си спомям коментара ти и предположих, че е заради линковете, дето постояно ги пляскаш на всеки коментар.

Профил

Аватар
В момента играе: MEDAL OF HONOR 2010
Публикувано на: 23 Ное 2009 14:59

¦•••SHERIFA•••¦ написа:
Айде на вирусите [keke].

Аз взех 4 дотук. :x

Профил WWW

Публикувано на: 23 Ное 2009 17:37

4 вируса ? Много малко бе ! Не ми казвай само, че имаш антивирусна и ползваш от години ?

Аватар
Публикувано на: 23 Ное 2009 18:02

Мултито на 5цата и особено на 6цата са пълна трагедия сравнение с 4ката.Точка.

Профил

Публикувано на: 23 Ное 2009 18:08

Мога и 4-ката ти взема на далавера, ако я нямаш. Гледам се 'фалиш с нея - или си голям фен, или си си я купил оригинална и цъкаш, и правиш сравнение, или говориш просто наизуст.

Аватар
Публикувано на: 23 Ное 2009 22:25

Четворката я играя от 2 години и по-добър шутър за компютър не съм играл.Сравнение с нея 6 си е боза(от гадната). Не ми трябва оригиналната игра,стига си натяквал малоумните си оферти.И не,не правя сравнение между двете игри,защото няма място за такова,ако не си забелязал.Няма толкова noob rewarding игра като тази.Нямам намерение да развалям кефа на играещите,просто вече вземам да се дразня,като повтаряте колко добро и страхотно е мултито....,което дори не е близо до истината.Аз си чакам Battlefield Bad Company 2.(сигурно там няма да има толкова глупости и чудесии от рода ''умри 328523 пъти за да имаш 3 пъти повече живот от останалите'',то не са въздушни атаки,хеликоптери,предатори,радари и бог знае още какво).
И всичката тая простотия,на карти съизмерими с тези на цс.Айде не.

Профил

Публикувано на: 23 Ное 2009 22:59

Факта обаче, че се играе, не може да се отрече, нали ? Не само се играя, но и КУПУВА добер. Повече от добре. Екстремно отлично, че доста stores, включително и български, да са: Out of Stock. Не топъл хляб, а като меденки...

Аватар
Публикувано на: 23 Ное 2009 23:18

DJ Cat написа:
Четворката я играя от 2 години и по-добър шутър за компютър не съм играл.Сравнение с нея 6 си е боза(от гадната). Не ми трябва оригиналната игра,стига си натяквал малоумните си оферти.И не,не правя сравнение между двете игри,защото няма място за такова,ако не си забелязал.Няма толкова noob rewarding игра като тази.Нямам намерение да развалям кефа на играещите,просто вече вземам да се дразня,като повтаряте колко добро и страхотно е мултито....,което дори не е близо до истината.Аз си чакам Battlefield Bad Company 2.(сигурно там няма да има толкова глупости и чудесии от рода ''умри 328523 пъти за да имаш 3 пъти повече живот от останалите'',то не са въздушни атаки,хеликоптери,предатори,радари и бог знае още какво).
И всичката тая простотия,на карти съизмерими с тези на цс.Айде не.

Пробвай co-op на ветеран последните 3 мисий и тогава ми говори колко noob-friendly е играта :)
Аз лично съм доволен. Нямах никакви очаквания, кампанията беше глупава, но зрелищна, special ops-а е доволно як и предизвикателен, а мултито не съм го пробвал, но до колкото разбирам е занимателно. В случая много преувеличаваш, защото деад серийте ти носят по-малко от 1% от нужното и са просто за разнообразие и кеф. Иначе ако искаш да правиш нещо трябва да убиваш, само със смърт не става.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Ное 2009 23:43

Кампанията е идентична с тази на 4ката,там е почти едно към едно(структура на мисиите,идеята,страхотните сцени,които разнообразяват играта-даже в тази част са повече).Кооп не съм играл.Аз говорех за мултито,защото за мен то е лицето на поредицата.Уви слабичко си е,не е само мое мнение.Може новите играчи да им се нрави или просто хората не ги интересува,много в подробности играта и искат да разцъкат нещо с добра графика и много мазало.Ясно е,че играта се продава повече от 4ката.Все пак рекламната кампания,страшния шум около играта и невероятната предишна част са основните фактори.

Профил

Аватар
В момента играе: MEDAL OF HONOR 2010
Публикувано на: 24 Ное 2009 16:29

¦•••SHERIFA•••¦ написа:
4 вируса ? Много малко бе ! Не ми казвай само, че имаш антивирусна и ползваш от години ?

Ако трябва да съм абсолютно точен е само този: 'TR/Crypt.XPACK.Gen [trojan]', но го получавам поне по два-пъти докато съм в мултиплейър. :evil:
Иначе ползвам Avira и съм доволен от нея.

Профил WWW

Публикувано на: 24 Ное 2009 16:35

False positive e. Иначе антивирусната е добра. Именно нея, която препоръчвам на всеки, който си слага изобщо антивирусен софтуер, тук.

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 24 Ное 2009 23:03

kokoboko написа:
мултито е пълна боза наи гадното че е прес стъма

INFERNO FACEPALM
Even in hell they think you suck.

Профил

Аватар
Заглавие: CoD: Modern Warfare 2
Публикувано на: 27 Ное 2009 14:15

То мрежата на четворката хубава-хубава, ама с тези тъпи хеликоптри дето ги пускат само се убива кефа. Винаги отбора, който първи извади хеликоптер и избие всички в картата, бие - щото с тези жертви от хеликоптера почват да пращат още, още и още и става вече скучно. Да не говорим и за тия въздушни нападения...

Профил

Публикувано на: 29 Ное 2009 00:10

:rockon:

Публикувано на: 30 Ное 2009 16:04

http://www.chart-track.co.uk/index.jsp? ... &ct=110015

:rockon:

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 12 Дек 2009 13:45

Сори, ако този въпрос вече е задаван, но...

Нали знаете че в "Специалните операции" има две които могат да бъдат врътбати само в кооперативен режим. Има ли чиит, хак, крак или някаква друга цака, така че да мога да си ги подкарам и в сингълплейър?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com