Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 18 Ное 2009 20:08
Control Panel>Regional and Language Options>Languages>Details Ако ти показва там, че имаш инсталиран български отиваш на Key Settings и си оправяш там комбинацията за смените, ако не теглиш това и пак оправяш клавишите. Това е ако си на XP, на Виста е подобно, но не мога да ти кажа точните пътища и с тази програмка няма да стане.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 18 Ное 2009 20:30
Е, то за всеки джам си е отделно сменянето на езика и винаги си е било. Ако не искаш да е така хакаш един flex type. Освен това нали ти казах да си видиш от key settings там с какво се сменя. Може да е с alt+shift, може да е control+shift, може и за сега да няма зададена комбинация.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 18 Ное 2009 20:47
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 18 Ное 2009 21:03
Няма проблеми.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 19 Ное 2009 19:39
Какво му е на флекс тайпа? За това е направен.
И аз не го ползва де, използвам си това от windows-а и ми върши чудесна работа.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 20 Ное 2009 00:01
Sturm написа: от колко време ползваш компютър, че да препоръчваш флекс тайп?
От 12 години имам собствен компютър, за пръв път съм ползвал компютър преди 16. И не го препоръчвам, просто е алтернатива, която Steel явно предпочита, тъй като нещо не може да оправи Windows-ката кирилизация.
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 20 Ное 2009 01:11
тъй де тъй, щом си 12 години пред монитора, би тряяло да знаеш, че едно флекстайпче далеч не е най-доброто и умно решение..
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 20 Ное 2009 01:57
Момче, чисто и просто - глупав си.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 21 Ное 2009 13:58
И АЗ СЪМ С ФЛЕКС ТАЙП ОТ КАК СЕ ПОВНА И НЕМАМ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ ......... ПРОБЛЕМ ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 21 Ное 2009 19:01
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 21 Ное 2009 21:10
Кире_Гръчата написа: И АЗ СЪМ С ФЛЕКС ТАЙП ОТ КАК СЕ ПОВНА И НЕМАМ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ ......... ПРОБЛЕМ ? ти си нечовеко, нема флекс тайп нема таа онаа стабилен
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 22 Ное 2009 20:52
АМА ОБЕСНИ ЗАЩО ДА НЕ ГО ПОЛЗВАМЕ, ЩОТО ДА СЕ НЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ВСИЧКИТЕ ТИЯ ГОДИНИ НЕЩО НЕА БИЛО НАРЕД Ако е толку вреден, да го мъиням ........ да не стават бели
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 22 Ное 2009 21:34
Sentry, ти поне от доста време си из нет пространството, не може да не си чувал за инжинера и неговия страхотен кирилизатор, поради който след неговото пускане, ОГРОМНА част от компютрите в България забравиха за некадърния Флекс Тайп! За всички с XP или по-стар Win - http://free.hit.bg/injinera/na4alo.htmето и самия кирилизатор: http://free.hit.bg/injinera/downloads/BPhonXP2.rar"Обичам хубавите работи" - инжинер Генади АтанасовСпециалистът обяснява защо Flex Type е толкова вреден!Едно е сигурно - сложили ли сте веднъж Flex Type, има два варианта за да изчистите машината си напълно от тази пошла програма! - Format - Прочетете горепосочения сайт и следвайте стъпките! --- Мир на праха му! Почина на 31 юли тази година!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 22 Ное 2009 22:26
denik, защо ти е да ползваш Windows-ката кирилизация като си си сложил flex type? Сериозно? Програмата е лека, почти незабележима и си върши работата. Това, че Dateks са идиоти и не са си направили деинсталатор не значи, че програмата не работи, нали така? Инжинера само вдига този скандал, защото видиш ли, датекс са му директна конкуренция. Очевидно е, че и неговата кирилизация няма деинсталатор, та тя и инсталатор няма дори, така че за какво си говорим наистина?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 22 Ное 2009 22:30
Има инсталатор и деинсталатор, безплатна е. Флекс Тайпа освен че няма деинсталатор, с цялата наглост на разработчиците, е платена. А другите помии ги пише
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 22 Ное 2009 22:31
Има инсталатор, ама нема кой да чете.... Плюс това си се маха от адд/ремове.. (не, че ти трябва да го махаш..)
Ма защо пишете на фонетик не ми е ясно само... БДС си е слънце...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 22 Ное 2009 22:35
А с какво двете посочени по-горе програми са по-добри от това, което го има в Windows-a?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 22 Ное 2009 22:37
WidowmakeR написа: А с какво двете посочени по-горе програми са по-добри от това, което го има в Windows-a? Еми ХР-то имаше само BDS, фонетична нямаше Вистата вече имаше фонетична, но видяхте "учените" от БАН колко я бяха засрали. Добре поне че Microsoft предоставиха инструмент за ръчно нагласяне на кирилизатор. На Win7 вече си има и некадърната фонетична на Вистата, но и старата и добре нам позната Както и BDS-а де
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 22 Ное 2009 22:47
Апа на мен пък новата фонетика ми е по-удобна. Ми на ХР няма ли опция да си сменяш буквите? Мисля, че имаше такова нещо.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: D'eba taz latineca Публикувано на: 22 Ное 2009 23:17
WidowmakeR, това е просто слагане на фонетика на XP, като допълнение към вградената BDS(червените букви). denik, inf-file го взех за инфо всъщност в първия момент преди да го разархивирам, извинявам се, но причината е, че го отворих директно от архива с double click и видях, че има описание на програмата и т.н. с километрично разтягане на локуми, което просто не е правилно. Да оставим това настрани - в случая съм дал това, което прави горе-долу същото като кирилизацията на инженера - използва вградения в windows language support, за да осигури превключване на езиците. Steel обаче каза, че има проблем точно с този language support, затова следващото най-добро нещо, което може да му се предложи, с което няма да има същия проблем, e flex type или bullet или някакъв друг кирилизатор. Тъй като съм ползвал flex type много време и имам опит с него, съм препоръчал него. Някакъв проблем имаш ли с това?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|