Автор |
Съобщение |
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 14 Ное 2009 21:12
Нямате ли намерение вече да качвате архивите?
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 14 Ное 2009 21:54
The Chameleon написа: Gipo написа: Тъпо Като го видях първия път много се хилих бе.. xD Декстъре : Алтимът е - не ултимейт, дебил непрокопсан. Ти си " ултимейт " фейл! Кретен, алтимит-сега го видях у речника Имбецил+педофил=Хами.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 14 Ное 2009 22:08
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 14 Ное 2009 22:12
Dexter написа: Кретен, алтимит-сега го видях у речника Путко, НЕ Е алтимит, алтимът е. Ти пикая на речниците.
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 14 Ное 2009 22:16
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 14 Ное 2009 23:32
Dexter написа: То че е тъпо, тъпо е, ами на мен ми е много интересно кой е по-тъпия-оня прайста или нашия Булшит. Бтв, постера е ултимейт фейл. Тъпо, като не играеш УоУ ще ти е тъпо много ясно. И това е още едно доказателство че всеки твой пост е фейл. И аватара ти е фейл и раждането ти може да се каже, че е фейл. Трябвало е да се родиш жена.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр] Публикувано на: 15 Ное 2009 11:42
Dexter написа: И си вярваш, че пилешки мозък като Хамито ще се сети да рови там?! Твърдо нье... До булшит:да си затваряш шибаната устичка, щото много полови органи ще минат през нея. Де си вреш нослето не ми е ясно, ама най-добре млъкни и никога повече да не съм ти прочел нещо от тебе-толкова си тъп, че направо ме е срам, че имам такива "сънародници". Заради такива пишлемета като тебе България пропада. Айде млъквай и да ти еба майката.
А сега и да ти разчленя малоумния пост-оня, Хънтъра 60лвл, е умрял. И оня кретен прийста пита дали е пуснал добра плячка?! Да си чувал за нещо като съчувствие?! Да си чувал за нещо като такт?! А постера ти е толкова малоумен, че сигурно няма накъде повече-какво общо има с картинката-ебавате се с един мъртъв човек ли?! Баааси кретените дето населяват тая земя. Абе, малоумник! Простеем си тук във форума на подобна тем - "Ако някой от форума почине?" и си се смеем. А за някакъв кирлив форум, при хора, които въобще не познаваш, се дървиш... ТИ У РЕД ЛИ СИ БЕ? ЗАБАВНО Е.(ТОЧКА)
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр] Публикувано на: 15 Ное 2009 11:50
Dexter написа: Да си чувал за нещо като съчувствие?! Да си чувал за нещо като такт?! Не. Проблем?
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр] Публикувано на: 15 Ное 2009 12:06
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр] Публикувано на: 15 Ное 2009 12:23
Dexter написа: И си вярваш, че пилешки мозък като Хамито ще се сети да рови там?! Твърдо нье... До булшит:да си затваряш шибаната устичка, щото много полови органи ще минат през нея. Де си вреш нослето не ми е ясно, ама най-добре млъкни и никога повече да не съм ти прочел нещо от тебе-толкова си тъп, че направо ме е срам, че имам такива "сънародници". Заради такива пишлемета като тебе България пропада. Айде млъквай и да ти еба майката.
А сега и да ти разчленя малоумния пост-оня, Хънтъра 60лвл, е умрял. И оня кретен прийста пита дали е пуснал добра плячка?! Да си чувал за нещо като съчувствие?! Да си чувал за нещо като такт?! А постера ти е толкова малоумен, че сигурно няма накъде повече-какво общо има с картинката-ебавате се с един мъртъв човек ли?! Баааси кретените дето населяват тая земя. Взе да се комплексираш нещо а хахахахахах. Ти си уникално тъп. Истината боли.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр] Публикувано на: 15 Ное 2009 19:18
Просто...не мога...да опиша...колко сте тъпи. Седнали лапета да ме хранят...вървете да си играете CS и тихо! Станчо, вие може и да си простеете, само дето не ми е ясно кои сте "вие". Ще ви видим големите пичове, когато някой от форума НАИСТИНА умре... Браво, много сте забавни...направоооо умрех от смех.
|
|
|
|
|
Ироничен комунист
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр] Публикувано на: 15 Ное 2009 20:01
Не знам дали се усещаш, ама ти си най-голямото лапе от тука. Много си зле.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр] Публикувано на: 15 Ное 2009 20:30
Dexter е много наивен
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр] Публикувано на: 15 Ное 2009 21:56
Ммм...добре, добре. Аз съм наивен...добре. Комунисте, какво да кажа за тебе, дето "осрамваш" Шерифа?! Аз може и да съм лапе, но по-добре от това да се държа като лапе...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр] Публикувано на: 16 Ное 2009 01:48
къде беше сайта, където се правеха такива, че имам нещо
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр] Публикувано на: 16 Ное 2009 02:15
Till Lindemann написа: къде беше сайта, където се правеха такива, че имам нещо http://clipmarks.com/clipmark/D2BB7836- ... D110C31DB/
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр] Публикувано на: 16 Ное 2009 08:52
Till Lindemann написа: къде беше сайта, където се правеха такива, че имам нещо Моридин ти е дал някво фалшименто Не че не става де, но баш оригиналните се правят тук: diy.despair.com
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр] Публикувано на: 16 Ное 2009 12:14
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр] Публикувано на: 16 Ное 2009 12:25
Айде нямаше нужда...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр] Публикувано на: 16 Ное 2009 13:21
То от много неща няма нужда...
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|