бтв тва дека е??
емото има вафли
Re: емото има вафли
Немаме кистолет затва пък имаме Лстолет 
бтв тва дека е??
бтв тва дека е??
Reaching aural nirvana...
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Mай изобщо си нямаш и на идея за какво става дума в темата, аKamelot написа:Фащам се на бас че ако Алминатора или некой друг тъпанар беше направил темата щеше да има само псувни алминатори лапащи пишки и така нататака.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Дебил.ivo333 написа:Кистолет anyone?
---
Ха, стария акаунт на Шейди!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Че са пендели, пендели са, ама ти мое ли да си толко проссст!!! Тебе неколко бащи педали са те правили, защото само един не мое да е толко тъп. Пичка ти лелина!!!Till Lindemann написа:емотата са педали
П.С. Ти изсъхнат гадните ръчички!
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Кирилицата.
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Коя вафла събуди мъртвите?

Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Може... Ама това не те прави по-малко тъп, нали?Till Lindemann написа:станчо, като говориш, пръскаш сперма, тлъсто прасенце, да еба недъгавата ти пикаеща права майка между закърнелите цици, докато баща ти със засъхнали бучки сперма около устата, се опитва с единствената си останала ръка, да извади от гъза си другата, дето току що съм му я откъснал и наврял до белите дробове
I'm far too busy... being delicious.
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Дете уби пияния си баща
Момче на 13 години от Бяла Слатина уби неволно баща си, съобщиха от полицията във Враца. Семейната драма се разиграла, когато 44-годишният Илия Ефтимов се напил и започнал да тормози близките си.
За да се отърве от агресивния си родител, по-малкият син го блъснал. Почерпеният баща не могъл да запази равновесие и паднал като ударил фатално главата си в металната рамка на дивана.
Фамилията така и не разбрала, че Ефтимов е умрял. По-големият му син открил трупа чак на следващата сутрин към 10 часа.
Аутопсията потвърдила, че смъртта на пияницата е настъпила от силния удар в основата на черепа.
Момче на 13 години от Бяла Слатина уби неволно баща си, съобщиха от полицията във Враца. Семейната драма се разиграла, когато 44-годишният Илия Ефтимов се напил и започнал да тормози близките си.
За да се отърве от агресивния си родител, по-малкият син го блъснал. Почерпеният баща не могъл да запази равновесие и паднал като ударил фатално главата си в металната рамка на дивана.
Фамилията така и не разбрала, че Ефтимов е умрял. По-големият му син открил трупа чак на следващата сутрин към 10 часа.
Аутопсията потвърдила, че смъртта на пияницата е настъпила от силния удар в основата на черепа.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Till.Lindemann
трудно, да съм по-тъп от теб
виж си клипчето във вбокс пак и ритуално се самоубий, молим те
бахти, вермик, по едно време бих се хванал а бас, че си измисляш новините
бахти, вермик, по едно време бих се хванал а бас, че си измисляш новините