Автор |
Съобщение |
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 14 Ное 2009 17:39
ахахахах 8600 АХАХАХАХАХА
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 14 Ное 2009 17:52
@elianbg:познавам човек,чийто компютър е Core i7,GTS 250,6gb RAM,1TB HDD освен да го викна да се регне,и да почне да се фука а?Тъпак!
Игричката ми харесва,а за 20 gb място не съм изненадан-Sacred 2 anyone
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 14 Ное 2009 17:58
Добички ми, милички тъпунгери. Elianbg казва, че му е тръгнала на щайгата и описва каква е тя, защото по всички критерии тя е много ПОД МИНИМАЛНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА ИГРАТА.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2009 18:06
Сега, след като всички (предполагам) сте изиграли играта - как ви се струва?
Аз я изиграх просто за да кажа, че съм я играл - дори по-зле е отколкото си представях.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Bqssa
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 09 Дек 2009 18:45
Да си призная не сам имам големи очаквания за играта,готино беше да мачкаш със силата обаче играта се изчерпва с това,даже имаше моменти които адски много ме издразни особено тая работа с натисни......q....e....r тв със смяната на камерата по време на битка с бос също дразни а и да тва сас са кораба дето го сваляш си е цял трън в задника,да не говорим ,че на конзолите просто задържаш бутоните а тук трябва да постоянно местиш мишката което адски забавя...........
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2009 19:14
Айде народееее, идва The Force Unleashed II! Възкресяване на загинал персонаж за кинти - мразя го това... Лукас трябва да умре!
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 16 Дек 2009 19:36
Не мисля,че дори Лукас засложава толкова хейтене.Каквото сторено-сторено и няколко фенчета не можем да спрем ордите от безмозъчни хлапета,чиито лиги се точа по 5те номера със Силата и графиката
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 16 Дек 2009 19:41
Magneto666666 написа: Не мисля,че дори Лукас засложава толкова хейтене. Повярвай ми, заслужава го. Както казва народът - когато и колкото да го биеш, все е късно.
|
|
|
|
|
Anus
|
|
В момента играе: s myje
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 16 Дек 2009 19:42
Magneto666666 написа: Не мисля,че дори Лукас засложава толкова хейтене.Каквото сторено-сторено и няколко фенчета не можем да спрем ордите от безмозъчни хлапета,чиито лиги се точа по 5те номера със Силата и графиката съгласен напълно
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 16 Дек 2009 19:50
Minotaur King написа: Magneto666666 написа: Не мисля,че дори Лукас заслужава толкова хейтене. Повярвай ми, заслужава го. Както казва народът - когато и колкото да го биеш, все е късно. In you,I trust!А сега серизно-аз също мисля,че клонирането е най-вероятното станало нещо.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2009 19:54
Какво клониране?
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 16 Дек 2009 19:59
Всъщност с малко въображение играта става доста забавна. Поне няколко часа се забавлявах да се гавря с безпомощните пред Силата човечета. Но след тези няколко часа играта безвъзвратно омръзва.
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 16 Дек 2009 22:37
Емануил написа: Всъщност с малко въображение играта става доста забавна. Поне няколко часа се забавлявах да се гавря с безпомощните пред Силата човечета. Но след тези няколко часа играта безвъзвратно омръзва. Точно това е проблемът. И аз първите нива се кефах на яките Сили и битки, но бързо омръзва поради липсата на ранообразие. Както каза Сентри, ако добавят пъзели (енджинът дава големи възможности), по-голямо разнообразие в мисиите (навсякъде колиш, колиш. колиш и накрая бос. По-късно се появява и минибос от време на време) и малко ошлайфат досегашният геймплей, ИГРАТА ще стане много добра.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 10 Юни 2010 17:05
Някой има ли представа при инсталирането на пач 1.1 защо ми я инсталира в C:\ ? Посмъртно не мога да освободя 25 ГБ в C:\ тъй като размера му е 16 ^^^^
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 10 Юни 2010 17:17
Първо инсталираш играта и после инсталираш пача. Ти кво прайш?
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 10 Юни 2010 17:26
Нямам достатъчно място на C и по някое време докато се инсталира пача и почва някъв rollback.... мисълта ми е че явно ми трябват 25 гб място на C което е невъзможно и се чудя дали може да се инсталира на D:\ пача ?
|
|
|
|
Vertigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 10 Юни 2010 18:19
Минотавъра написа: Magneto666666 написа: Не мисля,че дори Лукас засложава толкова хейтене. Повярвай ми, заслужава го. Както казва народът - когато и колкото да го биеш, все е късно. QFT. Лукас от 10-15 години насам се е заел с това да прави изключителни глупости и да изнасилва предишните си творения. Разликата между ранните филми на Лукас и последните му буламачи, е, че първите ги е правил в екип. По едно време се възгордява, почва сам да си пише всичко и резултата са онези аборти, наречени Епизод I, II и III. Още не мога да простя на LucasArts как осраха KOTOR II и не дадоха на Obsidian да си я довършат.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 10 Юни 2010 18:50
тия коментари най-отгоре не съм ги чел изумявам се колко simple хора има на тоя свят а за 2ката се надявам да е по дълга др. не искам
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 10 Юни 2010 19:09
TheChosen1 написа: Нямам достатъчно място на C и по някое време докато се инсталира пача и почва някъв rollback.... мисълта ми е че явно ми трябват 25 гб място на C което е невъзможно и се чудя дали може да се инсталира на D:\ пача ? Вероятно ти ползва С за временни файлове, без да трие вече инсталираните работи. з имах същия проблем с едно фрий ммо. Бъркаше се в регистрите и се сменя мястото, което ползва за temp. С гуугъл намерих как става.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|