Автор |
Съобщение |
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 10 Ное 2009 23:47
мамо ти ако видиш какво става в др. теми те са направо за ban
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 10 Ное 2009 23:51
freempq написа: хмм не исках да предизвиквам спорове с моята тема... не си ти виновен браче он шерифа е пеерас
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 11 Ное 2009 00:09
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Бъмп... Изпълних собствения си рикуест( шерифе, духай). Поздрави. Темата е за заключване . Шерифа бави, но не забравя.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 11 Ное 2009 00:10
Замунда банана бенд!
Шехерезада мани се от тук бе!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 11 Ное 2009 13:22
Кво става със zamunda-та, да го еба?
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 12 Ное 2009 16:16
Мен от замунда не знам какво ми направиха на акаунта, но ровя се в сайта, изведнъж ми се пре-зарежда страницата и ми иска да се впиша, а като се впиша, ми изкарва: This account has been disabled. Просто така.В форумите или където и да било не съм пускал мнения вече 4 месеца. Какво стана, деба неговата мама?!
___________________________________ meh.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 12 Ное 2009 16:28
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 12 Ное 2009 16:33
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 12 Ное 2009 16:56
Моят беше 0.35 !!!
|
|
|
|
|
ibbqb
|
|
В момента играе: Репортва as usual!
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 12 Ное 2009 17:13
Еми за качване на рейтинга има програми,които ако качваш умерено не те засичат. Потърсете в Google TrackerPro или NRPG RatioMaster!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 12 Ное 2009 20:13
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 12 Ное 2009 21:25
АХХАХА КОЙ ГО КАЗВА
|
|
|
Cyber-X
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 13 Ное 2009 17:23
High_voltage написа: Точно за такива недорасляци като вас, дето искат само да взимат без да дават, трябва да са забранени торентите.
Сериозно, толкова голяма грижа ли е да си оставиш програмата да сийдва няколко дни?
Рейтингът му бил ЦЕЛИ 0.35 !! И е изненадан... Не се опитвам да се фукам, бе човек! Просто обикновено не блокират акаунти с повече от 0.30!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 13 Ное 2009 17:42
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 13 Ное 2009 17:50
Аз под 5 не се сещам някога някъде изобщо да съм имал, а сумати и регистрации къде ли не имам . Ултра елементарно да се поддържа един акаунт.
|
|
|
|
|
ibbqb
|
|
В момента играе: Репортва as usual!
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 13 Ное 2009 20:11
¦•••SHERIFA•••¦ написа: :OffTopic: Аз под 5 не се сещам някога някъде изобщо да съм имал, а сумати и регистрации къде ли не имам . Ултра елементарно да се поддържа един акаунт. TrackerPro?NRPG RatioMaster?Нещо различно от БТК?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 13 Ное 2009 20:48
Никакви cheaters-ски програмчици, въпреки, че по всяко време мога да изтегля for free последните им излезли версии, малко хора до които имат достъп. И не на БиТаКа.
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 14 Ное 2009 03:18
според мене майка ти не те е гушкала като малък, съвсем сериозно.
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 15 Ное 2009 23:23
Sturm написа: според мене майка ти не те е гушкала като малък, съвсем сериозно. е кво според мене то да не е вярно
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Dheart
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zamunda.net - server down?LF torrent site Публикувано на: 16 Ное 2009 08:10
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Въпреки, че по всяко време мога да изтегля for free последните им излезли версии, малко хора до които имат достъп. И не на БиТаКа.
n/c
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|