Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно CoD: Modern Warfare 2. •
Преди около 2 часа инсталирах играта,стигнах до act II средата и реших да поспра за малко и да напиша коментар тук.
Първото ми впечатление беше,че играта е АДСКИ оптимизирана.Никога не съм предполагал,дори и в най-смелите си мечти,че ще мога да играя игра,излязла в края на 2009та година на максимална графика с максимални кадри на моят лоу-енд едноядрен процесор и евтина видеокарта.Но се случи!
Тази игра има по-добра графика от много заглавия,които при тези настройки ми изкарваха такава сеч,че едвам ги играех.
Не знам,нямам думи просто.Яд ме е,че я дръпнах от торентите,защото тази игра заслужава всяка стотинка,която ще платя за нея.
Същото беше и с предишния Модърн Уорфеър.Страхотна графика и най-добрата оптимизация,която съм виждал през живота си.Факт.
Просто който си го може,си го може.След като играх World at War доста бях оклюмал,защото самата игра ми вървеше адски зле дори на ниски детайли,но все пак производителя не беше Infinity Ward.
Шапка им свалям на тия момчета,не,ПОКЛАНЯМ ИМ СЕ,за това,което са сътворили.
За мен това е най-добрата игра,излизала през 2009та и едва ли някой през оставащите месец и половина може да промени това.
Машината ми е едноядрен 1.41 гигахерцов процесор,1.5 гигабайта ДДР2 и GeForce 8600GT пак с ДДР2.
Сами си напрвете сметката,до каква степен е оптимизирана играта,след като я играя на EXTRA с резолюция 1280х1024 със средно 30 кадъра.
И в най-смелите си мечти не съм очаквал такова нещо.А графиката е перфектна.
Аз взех,че само енджина коментирах,ама това се отнася и за сингълплейър кампанията
Оценката ми за тази игра е 9000/10.
P.S.Шерифе,земи се гръмни.