Здравейте отново от мен!
Имам проблемче с един компютър - не знам как да сменя езика на менюто от английски на български.PC-то е предназначено за България, така че е логично да има някъде вграден български. Къде може да е?
Език
-
The.Rampage.Rado
Re: Език
На кое меню не можеш да смениш езика?
Това което е логично за теб невинаги е логично за този който ти е сглобил щайгата, така че ще останеш разочарован. Шляпай си на английски и си инсталирай SA Dicrionary тъкмо може да научиш някоя нова дума...
Това което е логично за теб невинаги е логично за този който ти е сглобил щайгата, така че ще останеш разочарован. Шляпай си на английски и си инсталирай SA Dicrionary тъкмо може да научиш някоя нова дума...
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Control Panel -> Region and Languages

Но и аз ти препоръчвам да го оставиш на Английски.

Но и аз ти препоръчвам да го оставиш на Английски.
WidowmakeR,мерси. Готово е. Имам още един въпрос - лошо ли е лаптопа да стои включен към тока, когато батерията е заредена?
Не, няма логика да е лошо.
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Не , не е лошо, но отвреме на време го махай от тока, за да може да си смъкне батериятя до дъно да е празна. Чувал съм, че веднъж , два пъти в месеца било за "профилактика" (полезно)
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
Благодаря на всички отзовали се! Ето и поедния тъп въпрос - как мога да оправя преките пътища да ми се показват нормално? В момента нещо е променено и виждам всички преки пътища под формата на Notepad файл. Как да го оправя? Ще съм ви много благодарен ако оговорите! Мерси.