Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 01:27
elianbg написа: Tiny написа: Не са платени, а са подаръци, някои са от пре-орднатата версия, някои от collector's edition и Deluxe edition. Два от тях са за ъплоуднат герой от char creator-а и един е за превъртане на флаш играта. епс ти как си играл wardens keep то е платено длс и до ся неможеше да тръгне ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) вече са кракните и ги има в замунда.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 01:35
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 08:53
denik написа: То двете неща се сливат - аз на мисията в Редклиф направо реших да я убия жена му на Арл и да не се разкарвам до съркъла. Но така или иначе после ходих там и минах през гореизброените неща  Аз пък директно заклах пишлемето. ППЩо се отнася до т. нар. платени предмети - още в The Dead Trenches събрах легионерския комплект, който си e малко по-добър като за моя герой от този на Кръвния Дракон.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 09:56
не е ли много тежък ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 10:51
Кире_Гръчата написа: не е ли много тежък ? Проблемът не е в тежестта (предвид, че Уин постоянно възстановява енергията на всички в групата), а в това, че комплектът на Кръвния Дракон дава по-стабилни бонуси към здравето, докато разликата в нанасяните щети е нищожна. Затова и го върнах на главния си персонаж, а прехвърлих легионерския комплект на Алистър (който, впрочем, досега беше с тамплиерския).
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 12:42
Като искате игра с гарантирани 100+ часа геймплей, играйте футбол мениджър Както и да е, остават ми 1-2 неща да довърша в Орзамар и заминавам при елфите 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 12:56
Аз накрая си играх с Grey Warden бронята от Warden's Keep, защото изглежда най-добре. Дотогава бях с Juggernaut-а. Алистър ми играе с Knigt Commander armor, което е по-добрата версия на тамплиерската. Blood Dragon-а го хвърлих на Стен, колкото да го гледам в парти лагера, защото 3-ти човек в партито с масивна броня не ми трябва. Бронята на Легиона пък си отиде в Огрен, от роулплей съображения. И тази сутрин я врътнах. СПОЙЛЕР!Нещо ме разочарова края. Супер праволинеен ми беше. Утрепахме Логейн, който пък пускаше ебати миличките реплики, заклахме купчина огрета и смотания арчдемон, и...край. Липсва ми драмата тук нещо. И Моригън зачена детето ти без особено, да не кажа никакво, обяснение защо по дяволите духа на демона ще влезе в тъпия еднодневен зародиш, и отпраши нанякъде с обещание за продължение на играта, изглежда, в Орлей. Тъпо. /СПОЙЛЕР!
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 13:07
Играта я минах изключително бързо,като играх цяла нощ и преди това имам навартяни няколко часа.Не знам може да не съм изпълнявал много сайд куестове.......Края беше ужасно тъп.Въпреки това след готиците и уичърот,това ми е любимото рпг.За мен е малко по-добро от мас ефект,но по едно нещо ми заприлича на първия фейбъл.Огромен потенциал,да се чудиш на места как не са се досетили да го направят по еди кой си начин.Въпреки това евала.
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 14:54
SPOILER!
Аз пък пощадих Логейн и дори го накарах да стане Grey Warden. В резултат на това Алистър се разсърди и се махна, а на негово място дойде Логейн, като 18 ниво Warrior/Champion. Интересно ми е дали главния герой се жертва, ако не се съгласиш да играеш по свирката на Моригън. Защото Riordan(който между другото беше като излязъл от the Witcher) умира и фактически няма друг освен протагониста, който да приеме духа на Archdemon-a. Иначе края не беше нещо особено. Подобно на Mass Effect, финала те оставя с желание за още.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 15:05
СПОЙЛЕР!Аз пък първо пощадих Логейн и утрепах Алистар, ей така, за да видя дали мога. После върнах сейва и накарах Алистар да заколи Логейн, при което Анора отказа да се жени за него, а ми е интересно какво ще представлява този край. Накрая се направих на пич и отпраших при Warden-ите, вместо да остана при Алистар. И Мориган и Лелиана ме напуснаха. Едната по очевидни причини, другата за да си търси мацката в куест линията, защото я пощадих. Тия дни като имам нерви да мина цялата битка отново ще пробвам да видя какво се случва ако откажеш на Мориган вещерските глупости. Но наистина, завършека на играта ми се видя слаб, имайки предвид несравнимия потенциал, който носи тази игра. Не знам. Дано ви хареса. Мен ми е малко горчиво в устата от тия глупости. По-интересен ми беше супер якия страничен куест със демона в alienagе-а в Денерим, който имаше супер Сайлънт Хилско усещане, отколкото самия край на играта, ебаси.../СПОЙЛЕР!А сега ще се социализирам малко, че имам над 10 часа игра на ден откакто излезе, за тази една седмица отидох два пъти на лекции, и то не на всичките, ВЕДНЪЖ на бира за цял час и половина, и нито веднъж на фитнес, като принципно ходя три пъти седмично. 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 15:14
Мерси, че правите така със спойлерите, щото някой на по-предишна страница не се беше сетил и узнах някои неща, за което съжалявам сега
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
DjTaz
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 16:08
Аз да запитам, има ли мултиплейър играта ?
|
|
|
|
 |
SWfan
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 18:12
DjTaz написа: Аз да запитам, има ли мултиплейър играта ? Не
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 22:31
И аз потвърждавам, че играта отнема около 50 часа на normal, ако изпълнявате всичко (не бях минал само 3 куеста - 12те любовни писма, куеста на Стен и куеста на Wynne). СПОЙЛЕР! Аз не приех плана на Мориган, нищо че се обичахме и тя избяга. Накрая жертваш себе си или Alisatair/Loghain. Направиха ми погребение, Алистар изнесе реч и the end. И аз съм разочарован от края. Очаквах Логейн да е corrupted или нещо интересно, а той просто е побъркан патриот. Битката с демона не беше интересна, нито особено трудна или епична. Единственият обрат в основният сюжет беше в първите 10% на играта. Мислех че, веднага ще я почна и втори път, но след като видях края... вече не ми се иска.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 23:08
Tiny написа: И аз съм разочарован от края. Очаквах Логейн да е corrupted или нещо интересно, а той просто е побъркан патриот. Битката с демона не беше интересна, нито особено трудна или епична. Единственият обрат в основният сюжет беше в първите 10% на играта. Мислех че, веднага ще я почна и втори път, но след като видях края... вече не ми се иска.
И аз очаквах Логейн да е corrupted! Особено след като Риордан ми заразправя как vault-а в Денерим на Warden-ите е окраден от Логейн и липсва archdemon-ската кръв, си викам тоя пендел я е изпил и е станал ебати гадта. Готов бях да се хвана за най-малката глупост, за да си развивам конспиративните теории какъв по-точно обрат ще има към края на играта. А то...нямаше нищо. НИЩО! Освен че можеш (и то само МОЖЕШ) да убиеш Алистар. Вместо да бързат да пускат day one DLC-та трябваше да доизкусурят края на играта, вместо да го оставят с толкова болезнени plot holes, ебаси. Яд ме е...
А аз на Уин куеста не успях да го получа, идея си нямам защо.
|
|
|
|
 |
Goduerza
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Ное 2009 23:33
SPOILER В моята игра реших да убия Логейн след като го победих в дуел,и ме изненада,че толкова лесно се предаде след като беше толкова надъхан преди това.Иначе на мен краят бих казал,че ми хареса.Информация за това какво се е случило с всички,не знам какво повече бих искал.Искаше ми се да продължа да играя,но нямаше как.Иначе съм много доволен от играта и много ми харесва.Отдавна не съм бил толкова вманиачен в нещо. 
___________________________________ FORZA ROMA!!!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Ное 2009 16:44
Neon Black, Marinzo, колко процента ви е game completion-a ? Аз нямам и 30%, а съм сигурен, че обиколих всичко и минах всички куестове.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Ное 2009 16:47
Не знам за тях моя беше 24-5.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Ное 2009 17:19
Ам аз така и не намерих къде се намира това game completion O.o Само това с часовете виждам
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Ное 2009 17:41
Tiny написа: Neon Black, Marinzo, колко процента ви е game completion-a ? Аз нямам и 30%, а съм сигурен, че обиколих всичко и минах всички куестове. Е аз съм на 35% и не съм я превъртял още
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|