Пенкилер: Възраждането
Пенкилер: Възраждането
I wanna be sedated.
Re: Пенкилер: Възраждането
КО?
Нов пейнкилър?>!?!?

Нов пейнкилър?>!?!?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
+1
Промени-нула

Промени-нула
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Дреме ми за графиката, тая игра е култова, тегли се веднага 
Същата кофти оптимизация...пък и тва май не е професионален продукт...
I wanna be sedated.
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
Кърти и извозва ексклузивно за Уиндоус. 
-
Serious Sam 1.0
Личното ми мнение като голям фен на оригиналния Пейнкилър е че не струва.
Като за начало адски дървеното и дълго интро. Вместо анимация (първият Painkiller излиза през 2004 но интродукцията и останалите клипчета са анимирани отлично) ще гледате озвучени слайдове и всичко е адски дълго и отегчително... После идва един двойно по дълъг лоудинг и най-накрая ви хвърля в екшъна. Има музика за спокойствие, но когато стане меле, музиката просто спира. Аз видях само оръжията от оригиналния пейнкилър, разместени, а помпата беше доста оризилена, някакво ново пушкало което си е Stake Gun-а но с променен и много грозен скин. Плюс това по картата враговете са блъскани едно към гьотри без да е спазвана никаква тематичност, за разлика от оригинала. Ни в клин ни в ръкав, рамо до рамо се бият средновековни зомбита и сицилиански мафиозовци с минигъни, а от водата изскачат нещо като змиорки и разни ейлиънчета, страшно много наподобяващи едни гадинки от Half Life.
И все пак това е само демо. Да се надяваме че това което се вижда е просто някаква демонстрация на нещо което и на мен не ми стана точно какво е, но да се надяваме, че това няма да е ниво от завършената игра, или поне не в този си вид.
Като за начало адски дървеното и дълго интро. Вместо анимация (първият Painkiller излиза през 2004 но интродукцията и останалите клипчета са анимирани отлично) ще гледате озвучени слайдове и всичко е адски дълго и отегчително... После идва един двойно по дълъг лоудинг и най-накрая ви хвърля в екшъна. Има музика за спокойствие, но когато стане меле, музиката просто спира. Аз видях само оръжията от оригиналния пейнкилър, разместени, а помпата беше доста оризилена, някакво ново пушкало което си е Stake Gun-а но с променен и много грозен скин. Плюс това по картата враговете са блъскани едно към гьотри без да е спазвана никаква тематичност, за разлика от оригинала. Ни в клин ни в ръкав, рамо до рамо се бият средновековни зомбита и сицилиански мафиозовци с минигъни, а от водата изскачат нещо като змиорки и разни ейлиънчета, страшно много наподобяващи едни гадинки от Half Life.
И все пак това е само демо. Да се надяваме че това което се вижда е просто някаква демонстрация на нещо което и на мен не ми стана точно какво е, но да се надяваме, че това няма да е ниво от завършената игра, или поне не в този си вид.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Теглете и казвайте струва ли си. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Зле е.Много.Осраха и тая поредица-следващата е Max Payne 3 
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
- adolf_aihman
- В момента играе: S.T.A.L.K.E.R.Call of Pripyat,Aion:Tower of Eternity
Много е зле новата Painkiller.Оригинала въпреки че е от 2004 е сто пъти по-добър и бих го играл с удоволствие отново,но това....зле е.Но все пак искренно се надявам че People Can Fly отново ще поемат поредицата,откакто други компании поеха поредицата всичко бе осрано,или ако не People Can Fly поне някоя свястна компания....но не искам Painkiller поредицата да се окаже пред провал.И все пак...оригиналния Painkiller беше неповторим.
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
То тва няма абсолютно никакви разлики с оригинала бе
Поне според скрийншотовете.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Ем, само да видиш статията и оценката и ти става ясно...
Въпросче към "Манията-това официално новата игра с най-ниска оценка в новата история на "списанието" ли е?
Въпросче към "Манията-това официално новата игра с най-ниска оценка в новата история на "списанието" ли е?
WeAreGettingClose
по време на зареждането на нивото пише fan made product 
Stalin vs. Marsians има същатата оценка. А статията беше бруталнаDexter написа:Ем, само да видиш статията и оценката и ти става ясно...
"There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
-
Serious Sam 1.0
Не обиждай оригинала, моля ти се!!!Алминатора` написа:То тва няма абсолютно никакви разлики с оригинала бе![]()
Това тук е създадено от начинаещи модъри, дето вчера са разучили едитора. Графиката не е лоша, пипната е малко от към ефекти и с това се изчерпват всички плюсове на заглавието.