Защо сме тъпи ?
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Re: Защо сме тъпи ?
ЩОТ' СМЕ ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ МАЙМУНИТЕ
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Защото това е част от ИГРАТА.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ....
не бе, аре сериозно... знам, че сте прости, ама знам и че не сте
отдавна не е имало такива теми
Еми защото се кефим на Япония, как защо 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Тъпи сме защото сме влезли в точно този раздел на форюмово за да изпростеем и да се разтоварим от напрежението в нашия асоциален, погубен и безсмислен животец... И защото сме малки, мама и тати не ни дават да излизаме по късно или преди да сме си написали домашните, та не можем да ходим да бием циганчетата с другите гаменчета от квартала
Ама като пораснем тука олигофренчетата, които посещаваме този форум и станем поне на 14, вече ще ходим по тъмно (е, само зимата, де) към 5-6 да ги млатим - ШИБАНИ МАНГАЛИ!
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Зад това защо седят милиони неща с които можем да даваме примери за тъпоста на хората.DEBA TAA KRIVA NIVA написа:ЗАЩО
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Като започнем с ТЕБ, тъпо, хейтващо изчадие, пръкнало се от скапаната утроба на шибаната си майка!!! ХАХАХАХахахаха хахахахаVermic написа:Зад това защо седят милиони неща с които можем да даваме примери за тъпоста на хората.DEBA TAA KRIVA NIVA написа:ЗАЩО
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
achtung!Stan40_San написа:
Като започнем с ТЕБ, тъпо, хейтващо изчадие, пръкнало се от скапаната утроба на шибаната си майка!!! ХАХАХАХахахаха хахахаха
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Дееба, побъркал съм сеЕЕееЕеееЕЕЕЕЕееееееее!!!!!!!!Vermic написа:achtung!Stan40_San написа:
Като започнем с ТЕБ, тъпо, хейтващо изчадие, пръкнало се от скапаната утроба на шибаната си майка!!! ХАХАХАХахахаха хахахаха
ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ!!!!!
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
-
Andy
- В момента играе: Test Drive : Unlimited
Who the fuck is D&G?
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
Никой не е тъп.
Никой не е и умен.
Това са 2 страни на 1 монета.
Ние сме тая монета.
Притежаваме по равно 2те и страни.
В зависимост от ситуацията,положението,температурата,атмосфертата,късмета тази монета(ние) е обърната на 1 от двете си страни и сме тъпи или умни, което при промяна на тези "рандом събития" променя своята страна..така от умни ставаме тъпи и обратното.
Никой не е и умен.
Това са 2 страни на 1 монета.
Ние сме тая монета.
Притежаваме по равно 2те и страни.
В зависимост от ситуацията,положението,температурата,атмосфертата,късмета тази монета(ние) е обърната на 1 от двете си страни и сме тъпи или умни, което при промяна на тези "рандом събития" променя своята страна..така от умни ставаме тъпи и обратното.
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Не, не са двете страни на една монета. Има хора, на които им липсва елементарна мисъл. Може би аз прекалено много се филмирам за нещата, не знам, но винаги преди да направя нещо го обмислям. Преди да кажа нещо, мисля за последствията от думите върху хората. А познавам shitload индивиди, които са лишени от всякакви такива нещо. Do, do, do rather than think, think, think...
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
нахуиник [keke] [wacko2]
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
И аз обмислям всичко (една идея повече), но не и думите си.. има хора и хора, тези, за които говориш не са тъпи, просто безрасъдни/импулсивни/нетактичниWarbringer написа:Не, не са двете страни на една монета. Има хора, на които им липсва елементарна мисъл. Може би аз прекалено много се филмирам за нещата, не знам, но винаги преди да направя нещо го обмислям. Преди да кажа нещо, мисля за последствията от думите върху хората. А познавам shitload индивиди, които са лишени от всякакви такива нещо. Do, do, do rather than think, think, think...
Иначе и мен ме дразни въпросното Do, do, do, ма не трябва да се прекалява и с think, think, think..
остарехме
за какво живееш ? заради такива като тебе сме тъпиelianbg написа:нахуиник [keke] [wacko2]
LA COKA
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Andy
- В момента играе: Test Drive : Unlimited
Стига писахте в тая тема, бе ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"