Автор |
Съобщение |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 06 Ное 2009 22:05
Хм... надявах се да има на повече от едно място, тъй като в момента съм в Redcliff, но честно казано не се учудвам - bioware и като цяло създателите на класически РПГта рядко мислят за удобството на играчите, когато става дума за учене на редки умения, дори и да си достигнал всички изисквания за това...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 06 Ное 2009 23:30
Абе аз да питам Като бях там да взема урната на Андрасте и по пътя убих някакъв келеш Колгрим и от тялото му взех някакъв рог. След като приключих куеста и се върнах в кампа, за да си направя ревизия на инвентара, го забелязах отново и прочетох, че трябвало да го използвам там в планината. Еми използвах го и оня големия дракон тръгна да ме бие  Тоест малко съм прибързал, нали? Може би по-напред в играта ще трябва... 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 06 Ное 2009 23:57
Не си прибързал, аз даже изнесох дракона преди да взема урната, малко е трудничък но става, най-важно е кастъра да го управляваш добре в тая битка и много колби с мана да имаш.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 00:01
Гиро мекицата написа: Не си прибързал, аз даже изнесох дракона преди да взема урната, малко е трудничък но става, най-важно е кастъра да го управляваш добре в тая битка и много колби с мана да имаш. Омг О.о Добре, опитай се без да спойлваш, има ли смисъл да го убивам сега... имам предвид и без това засега куестовете ми си вървят без проблеми.. 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 00:08
Мамка му, не очаквах да е толкова добра... То бива, бива, ама то това е RPG в цялата си сила, ебаси... Наистина малко дразни отначало как се покриваш с кръв даже като колиш плъхове, ама и с това се свиква след три минути време и даже си те радва по-късно. Бай дъ уей, и аз гоня Duelist специализацията. 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 00:22
Sentry, малко по назад съм постнал списък къде се учат всички специализации. Denik, дракона не е задължителен, но пуска добри предметчета. А кръвта може да се изключи от опциите Persistent gore
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 08:10
denik написа: Абе аз да питам Като бях там да взема урната на Андрасте и по пътя убих някакъв келеш Колгрим и от тялото му взех някакъв рог. След като приключих куеста и се върнах в кампа, за да си направя ревизия на инвентара, го забелязах отново и прочетох, че трябвало да го използвам там в планината. Еми използвах го и оня големия дракон тръгна да ме бие  Тоест малко съм прибързал, нали? Може би по-напред в играта ще трябва...  Аз доста предвидливо си го запазих за по-късно.  Neon Black написа: Ех, перфектно. Досега се справях прилично, но в момента съм във Deep Roads и ми ЕБАВАТ МАЙКАТА. Що бе? Аз там се оправих почти без проблеми - просто е есенциално да не щурмуваш пещерите директно, а малко по малко да примамваш гадовете към теб, докато не останат само стрелците и магьосника отзад. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
elianbg
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 10:22
хора врътнах я и и немога да повярвам имам чуства към героите специялно към морриган СУПЕР ЯК СПОЙЛЕР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! накрая след първата битката в денерим на портата всичките ми спътници минаха покраи мен да си кажат чао или там квот искат когато морридан дойде аз избрах да имаме бебе и казах че ще я намеря макарче тя ми казва да не я търся а на самия край след босс битката алистар ме пита кво ще правя а аз му казвам че ще търся морриган после в епилога когато пише че с пръстена който тя ми даде аз съм почуствал че тя изпитва съжеление и така тогава просто сърцето ми се сви никога досега от игра не съм изпитвал такива чуства КРАЙ НА СПОЙЛЕРА ТОВА Е ИГРАТА НА ГОДИНАТА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО ВЕКА това е което имам да кажа за играта 10х за яката игра биолУер ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 10:29
Как я врътна играта бе, аз играя непрестанно и съм на 20 и нещо процента, ти явно никакви странични куестове не си правил.
|
|
|
|
 |
elianbg
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 10:34
Гиро мекицата написа: Как я врътна играта бе, аз играя непрестанно и съм на 20 и нещо процента, ти явно никакви странични куестове не си правил. дале аз съм направил всичко всеки куест съм направил не всички само от ония даските иначе всичко др съм направил  аа и имах над 150 злато накрая
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 10:53
Хора някой може ли да ми каже къде да се специализирам за Arcane Warrior (Mage) ?
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 10:55
Абре как така играете без да спирате по цял ден,направо ви се възхищавам.И аз искам да минавам напред бързо,ама повече от 2-3 часа абсурд да се задържа.Елиан искам да те питам,това ли е цялата карта,която е или има още континенти и т.н. Също така колко края има играта бре.
|
|
|
|
 |
elianbg
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 11:02
еми да тва е картата и аз си мислех че има още ама на отделно има карти на двата главни града денерим и орзамар(на джуджета)краищата са много десетки комбинаци може да правиш моя беше всички са супер само джуджетата имаха проблеми ааа и още нещо отнело ми е ТОЧНО 41часа и 30мин да преварта играта сеифах се буквално на една крачка от вратата за епилога 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 11:48
@Заратущра - аз имах един сейв точно преди да отида да бия дракона, та го върнах де Оправих се с Иймън и сега съм из фейдовете 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 12:44
martin4o29 написа: Хора някой може ли да ми каже къде да се специализирам за Arcane Warrior (Mage) ? Mage Arcane Warrior: Learned From: The Presence in Brecilian Ruins (“Nature of the Beast” quest line) Blood Mage: Learned From: Desire Demon in Fade (“Arl of Redcliffe” quest line) Shapeshifter: Learned From: Morrigan (Companion), Varathorn (Dalish Camp) Spirit Healer: Learned From: Wynne (Companion), Wonders of Thedas (Denerim, after Landsmeet starts) Rogue Assassin: Learned From: Zevran (Companion), Alarith’s Store (Denerim, after Landsmeet starts) Bard: Learned From: Leliana (Companion), Alimar (Orzammar) Duelist: Learned From: Isabela (The Pearl in Denerim) Ranger: Learned From: Bodahn’s Wares (Party Camp) Warrior Berserker: Learned From: Oghren (Companion), Gorim (Denerim Market) Champion: Learned From: Arl Eamon (at the end of the “Urn of Sacred Ashes” quest line) Reaver: Learned From: Kolgrim (Wyrmling Lair) Templar: Learned From: Alistair (Companion), Bodahn’s Wares (Party Camp) Между другото, Draksis имаш ли бонуса за голема и warden's keep.? Aко ги имаш, можеш да споделиш едно файлче от профила си на хора, na които имаш доверие и те могат да ги ползват. Докато те ползват само офлайн профила няма да има проблем. btw тези двата са били част от оригиналната си игра, но поради срокове са ги отрязали. До излизането на пц версията са били завършени, затова някои версии ги получават безплатно. Големът го писват като интелигентен, саркастичен и so obviously gay. С този dlc идва и storage сандък 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 12:45
Аз пък мислим, че е много по-яко да cooperate-вам с Дракона Абе, а като говорих с тая дето дава duelist skill-а и стана така, че тя ми го даде, а всъщност май въобще не ми се отчита. Героя ми е warrior и berserker за сега, тъй че - къде го тоя дуелист ... ?! Нещо не моем разберем. П.П. Тоя пач + крак работи ли ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 12:50
Дуелиста е за rouge Ето ви и крак на vitality за 1.01 http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc ... gins.shtml
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 12:54
Да, за роуг е, ама ми стана странно как ми го даде без да ми се изпише , че не е за мене Кефи ме, обаче, как е пълно със странични куестчета, които създават дълбочина и те ангажират през цялото време.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 12:55
Заратущра написа: Що бе? Аз там се оправих почти без проблеми - просто е есенциално да не щурмуваш пещерите директно, а малко по малко да примамваш гадовете към теб, докато не останат само стрелците и магьосника отзад.  Главния ми проблем беше с паяците и шибания им Overwhelm. Идеше ми да блъскам по клавиатурата когато се наизреждат да скачат върху танка ми. А имаше и няколко срещи на група от 4-5 паяка и магьосник, когато ставаше най-зле. Оня ме вдигне във въздуха, паяците ме блъскат докато не падна, а тамън ме пусне шибаната магия и пак overwhelm един след друг. Нема оцеляване. Но причината ми е главно, че не съм вдигнал Heal на Моригън (голяма грешка), защото все искам да вдигна първо някой друг спел, който по ме влече как изглежда и какво прави. По едно време и поушъните ми бяха на привършване, та още повече ми се изпилиха нервите. А имайки предвид, че ми свършиха injury kit-овете, Зевран излезе от Deep Roads със 20тина наранявания, представи си колко ми беше полезен в битка преди това...  Разбира се, с друг подбор на партито, или намаляне на трудността на играта щях да се справя по-добре, ама май ми беше кеф да се мъча. Вчера цял ден съм играл с джуджетата, и още имам непривършени неща. И днес потеглям към Redcliff.  Абе, а Soldier's Peak DLC-то (ако бъркам името - от оня в парти лагера) работи ли и има ли откъде да се намери? Защото май не го видях в списъка с тези за теглене. Кире, пача работи с крака на SKIDROW, а Duelist е rogue специализация, та на 7/14-ти лвл ще можеш да го качиш на някой от роуговете в партито. На теб не ти трябва, за тях го учиш. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Ное 2009 13:11
Neon Black написа: Абе, а Soldier's Peak DLC-то (ако бъркам името - от оня в парти лагера) работи ли и има ли откъде да се намери? Защото май не го видях в списъка с тези за теглене.
Не. Можеш да го играеш единствено, ако го закупиш или си bff с Драксис и той го е получил с версията си  едит: ако някой си пада модър http://files.bioware.com/dragonage/tool ... 0Setup.exe
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|