Ко туй?denik написа:Новото филмче на Джиза
http://zamunda.net/details.php?id=195113&hit=1
след драгън ейджа го пускам да се тегли
Top Gear
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Re: Top Gear
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Ne che neshto
За мене Fifth Gear е по-интересното предаване .
За мене ти си тъп.Xolmar Djey Saimpsan написа:За мене Fifth Gear е по-интересното предаване .
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- Ne che neshto
А пък за мене ти си най-тъпия тъпанар от най-тъпите .botlik3 написа:За мене ти си тъп.Xolmar Djey Saimpsan написа:За мене Fifth Gear е по-интересното предаване .
zatapih ta
Чувстваш ли се тъпо сега ?
==============================
ON TOPIKC :
de da ima6e edna tepsiq s mekici sega ....
-
Andy
- В момента играе: Test Drive : Unlimited
Бе и тая тема ли ще преебете...
И двете предавания са на много високо ниво, за мен Top Gear са по-добри, по-забавни. Гледам съм им абсолютно всичките епизоди (сезон 1-13) и на Джеза special-ите.
И двете предавания са на много високо ниво, за мен Top Gear са по-добри, по-забавни. Гледам съм им абсолютно всичките епизоди (сезон 1-13) и на Джеза special-ите.
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
Xolmar Djey Saimpsan, затапи ме признавам.
Не че Фифт Гиър (мързи ме да сменям езика) не ми харесва, просто са ми по-скучни. В новия спешъл на Кларксън участват Тиф и Вики, което беше много забавна и приятна комбинация.
Не че Фифт Гиър (мързи ме да сменям езика) не ми харесва, просто са ми по-скучни. В новия спешъл на Кларксън участват Тиф и Вики, което беше много забавна и приятна комбинация.
- thewhitestig
Дам и двете шоута са на много високо ниво. Обаче се различават по концепций. Fifth Gear прави точни ревю-та на автомобилите и има по концентрирана информация. Докато във Top Gear е освен автомобилно но и комедийно шоу. Аз съм фен на поредицата от 3 години насам и ще продължавам да бъда ! Сега на 15 ноември почва новия сезон 14 
-
Andy
- В момента играе: Test Drive : Unlimited
Стиг никога няма да е същия.botlik3 написа:Xolmar Djey Saimpsan, затапи ме признавам.![]()
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
Айде, довечера излиза новия сезон
23:00 българско време по BBC Two!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Епизода е велик...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
От този сезон започва да излиза и на ХД и реших да се поглезя де, да дръпна ХД версията - след половин час ще се гледа ! 
еее, жалко
като искаха бедна страна, да бяха дошли тук
Така и така фифт гиър ходиха наскоро до румъния... тея можеха малко да се позамислят
но от друга страна, са ни направили услуга, че са избрали румъния - тъкмо зрителите да се смеят на тях и техните мангали, а не на нас
"we drove deeper and deeper in the Borat country"
и все пак, тази грозновата дачийка, откакто я взеха на прицел преди няколко сезона, с всяко нейно споменаване и вкарване в контекста, ме разбива от смях

---
епизода просто размазва - нямам думи, а това да гледаш две огромни чудовища как се пързалят наляво-нядясно - златно
шефа ми кара такъв мерджан и всеки път свършвам в гащите, когато ми даде ключовете да му сложа багажите в багажника

еее, жалко
като искаха бедна страна, да бяха дошли тук
Така и така фифт гиър ходиха наскоро до румъния... тея можеха малко да се позамислят
но от друга страна, са ни направили услуга, че са избрали румъния - тъкмо зрителите да се смеят на тях и техните мангали, а не на нас
"we drove deeper and deeper in the Borat country"
и все пак, тази грозновата дачийка, откакто я взеха на прицел преди няколко сезона, с всяко нейно споменаване и вкарване в контекста, ме разбива от смях
---
епизода просто размазва - нямам думи, а това да гледаш две огромни чудовища как се пързалят наляво-нядясно - златно
шефа ми кара такъв мерджан и всеки път свършвам в гащите, когато ми даде ключовете да му сложа багажите в багажника
Епизодът беше страшен... Gallardo-то няма да го коментирам...
ааааа стигнах до 13ти сезон, първи епизод...
Когато Ферарито подобри рекорда в топ гиър за обиколката и след това заговориха, че "The Stig" щял да си покаже лицето си казах:"е представяш ли си това да е Шумахер?!?". И то какво стана... Шумахер!?>!?

Когато Ферарито подобри рекорда в топ гиър за обиколката и след това заговориха, че "The Stig" щял да си покаже лицето си казах:"е представяш ли си това да е Шумахер?!?". И то какво стана... Шумахер!?>!?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Да не ти развалям кефа, ама не е той (няма и да разкрият)Gipo написа:ааааа стигнах до 13ти сезон, първи епизод...
Когато Ферарито подобри рекорда в топ гиър за обиколката и след това заговориха, че "The Stig" щял да си покаже лицето си казах:"е представяш ли си това да е Шумахер?!?". И то какво стана... Шумахер!?>!?![]()
![]()
Просто от Ферари сигурно са не са им разрешили да карат колата, освен ако вътре не е Шумахер ддз
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
единственият човек, който може да кара това ферари е М.Шумахер. Има 23 по света, едното е подарък за Шуми, като всеки собственик само може да си го кара. Така че, човекът зад волана, който направи обиколката с FXX е Пилето.denik написа:Да не ти развалям кефа, ама не е той (няма и да разкрият)Gipo написа:ааааа стигнах до 13ти сезон, първи епизод...
Когато Ферарито подобри рекорда в топ гиър за обиколката и след това заговориха, че "The Stig" щял да си покаже лицето си казах:"е представяш ли си това да е Шумахер?!?". И то какво стана... Шумахер!?>!?![]()
![]()
![]()
![]()
Просто от Ферари сигурно са не са им разрешили да карат колата, освен ако вътре не е Шумахер ддз
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
да де, това имах предвид
Но иначе Стиг си е съвсем друг човек (а дали изобщо е човек? Some say...)