Свинскио грип

Нещата от живота
EcTeTa

Re: Свинскио грип

Мнение от EcTeTa »

цялата глупост със какъвто и да е грип е измислица ... Естесвено обаче трябваше да се изкарат деведенти от това и в крайна сметка кой печели ... фанфари 3 , 2 , 1 , победителят е световните корпурации който в крайна сметка лесно могат да се нарекат световна корпурация.За последните две , три години имахме:Птички грип ... Луда крава ... Шап ... сега и Свински грип странно защо от началото се знаеше , че това не е свински грип и името му не е присъщо , но за няколкото дена в който се мислеше , че грипа идва директно от свинето , е те тогава много хора със сигурност са спрели да пекат прасешко по скарите.Затова както обикновено цялата тая глупост е за да може да се унищожи средния и дребния бизнес малките ферми да се закрият и големите корпурейшън да разпространят лавинообразната си пумия из света...Освен това имаме масова паника и наплашен народ който ще хвърли билиони милиони лева , ще се изперат хиляди милиарди за ваксини и какви ли не боклуци който после ще киснат из лаборатори , а тях ги плаща естесвено данъкоплатците , ще продадат ваксините след време за да може някой голям дилър да ги добави във новите си наркотици и крагът ще се затвори след като парите от дрога се дадат за оръжия с който пак ще убиват данъкоплатци.А между другото грипа си един и същ навсякъде и рядко можем да каже , че мутира просто все по често го разпространяват из пазара , също така се знае , че ежегодишно умират хиляди хора от грипове и да излъжеш за това какъв грип те е убило е много лесно ...
Аватар
KaLi_BoGa
В момента играе: RoN

Мнение от KaLi_BoGa »

Муайте чесън,лук пийте вино,ракия стойте на топло НЕ КОНТАКТУВАЙТЕ С МНОГО ХОРА и всичко ша е ОК
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Идиоте, Гиро, това беше сарказъм...
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

EcTeTa написа:...
Я обратно в училище.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Gipo написа:
EcTeTa написа:...
Я обратно в училище.
Сигурно вече са го изритали от там.
Гиро мекицата

Re:

Мнение от Гиро мекицата »

Minotaur King написа:Идиоте, Гиро, това беше сарказъм...

е както каза рандъм идиот добре се е посмял, аз и за тва го quote-нах да се посмеят повече хора, много добре си го написал :D
SWfan

Мнение от SWfan »

EcTeTa написа: ...
Ако мога така да се изразя...ТИ СИ ЛУНАТИК,ВИЖДАЩ НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО СЕБЕ СИ ИНТРИГИ И ПРОПАГАНДИ И ОЧЕВИДНО СИ СЛЯП ЗА РЕАЛНОСТТА!!!ХИЛЕДИ СА УМРЕЛИ ОТ ТАЗИ "КОРПУРАЦИОННА ИЗМАМА ",КАКТО Я ИЗКАРА ТИ!!! :x :x :x :x :x :x
Сега се чувствам много по-добре
EcTeTa

Мнение от EcTeTa »

господа господа не сме тук да се обвиняваме , но мога да ви кажа , че "реалноста" е такава каквато я описвам.Всеки има право на собствено мнение така или иначе.Обаче защо да са ме изритали от училище м ? И хора не един път са умирали от корпурационни измами , то това поне е очеизтръгващо
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Изритали са те от училище, защото стила ти на писане е вид престъпление спрямо хората, които се опитват да ти четат текста.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

и др седмица ще бездействам у дома :lol: :lol:
EcTeTa

Мнение от EcTeTa »

Gipo написа:Изритали са те от училище, защото стила ти на писане е вид престъпление спрямо хората, които се опитват да ти четат текста.
Не са ...
8)
Andy
В момента играе: Test Drive : Unlimited

Мнение от Andy »

EcTeTa написа:
Gipo написа:Изритали са те от училище, защото стила ти на писане е вид престъпление спрямо хората, които се опитват да ти четат текста.
Не са ...
8)
Марш в леглото, бе :x

Поздрав за форумо :

Rammstein - Pussy
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
Ироничен комунист

Мнение от Ироничен комунист »

Нещо против демокрацията ли имате :lol:
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Не, имаме против тролски акаунти. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
shizo123

Мнение от shizo123 »

Би Ти Ви и ко. направиха епидемията..скоро ще я изкарат пандемия...а всъщност всичко е наред...учениците се възползват и дават фалшиви бележки...и те тъй...телевизията както винаги замъглява истинските проблеми в държавата..
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Ироничен комунист

Мнение от Ироничен комунист »

Точно така, отвличат общественото внимание от наистина важните въпроси. Шест смъртни случая...това е смешно. Независимо от кой грип умираш-веднага те набеждават, че е свински. От каквото и да си болен-лекарства за свински грип. Аз бях с температура, личния лекар ми предписа тамифлу...накрая излезе, че имам гнойна ангина. Пълно недоразумение ни е здравеопазването!
Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

Мнение от Алминатора` »

Ироничен комунист написа:Точно така, отвличат общественото внимание от наистина важните въпроси. Шест смъртни случая...това е смешно. Независимо от кой грип умираш-веднага те набеждават, че е свински. От каквото и да си болен-лекарства за свински грип. Аз бях с температура, личния лекар ми предписа тамифлу...накрая излезе, че имам гнойна ангина. Пълно недоразумение ни е здравеопазването!
Абе не е баш така,хората от свински грип са си умрели.Само че първият смъртен случай беше на наркоман,дето друсал от 15 години,вторият на жена,която е решила да се самолекува и 10 дена не е приемала лекарства при 38 градуса температура,сми схващате картинката :lol:
В момента има 100 ли 120 ли случая на свински грип и 100 000 такива на обикновен,така че нещата са повече от ясни :lol:
Аватар
ass

Мнение от ass »

ВАЖНО! Решение на Ректорския съвет във връзка с обявената грипна епидемия в гр. София

Във връзка с обявената грипна епидемия в гр. София,

Ректорският съвет на УНСС реши:

На този етап учебните занятия в УНСС продължават.
По време на обявената грипна епидемия в гр. София, проверки за присъствие няма да се правят и на студентите няма да се водят отсъствия.
По време на обявената грипна епидемия в гр. София, в УНСС се спират всякакъв вид групови форми на текущ контрол, като контролни, тестове, колоквиуми и др.
Да се провеждат само насрочените държавни изпити и защита на дипломни работи.
Препоръчва се на студентите, преподавателите и служителите да носят защитни медицински маски.
това трябваше да го разбера вчера ма*ка му !
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Аз го разбрах вчера ама тъй ли иначе съм болен, така че нямаше да ходя днес. Гадното е обаче, че ще учат принципно и изпускаме материал. Иначе ти кой курс си и какво учиш?
Аватар
ass

Мнение от ass »

ПА 4ти крус

в крайна сметка ние сме в нещо като вакнация, но днес пак имаше списък за присъствия
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
Публикувай отговор