Dragon Age:Origins

Игри за PC
Публикувай отговор
Fenrir

Re: Dragon Age:Origins

Мнение от Fenrir »

Tiny написа:Има бъг, при който липсва npc и не можете да излеквуате Arl Eamon. Ето пост описващ всичко + фикс от bioware http://daforums.bioware.com/viewtopic.h ... =0#6831754
Fenrir, после ще се биеш в града, където ще налазат доста зомбита.
Нещо не мога да сваля файла.Просто ме връща на предишната страница. :?
@ Sick Boy и аз имах проблеми с първият ми бос - нещо ти куца в тактиката.Като я коригирах, успях да го убия(е.....беше оживяло само шибаното куче, ама както и да е... ;д)
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Е то първия ми бос лесно го утрепах тоя ми се пада 3 по ред не съм сигурен ма е най здравото копеле до сега :o
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Fenrir написа: Нещо не мога да сваля файла.Просто ме връща на предишната страница. :?
@ Sick Boy и аз имах проблеми с първият ми бос - нещо ти куца в тактиката.Като я коригирах, успях да го убия(е.....беше оживяло само шибаното куче, ама както и да е... ;д)
Дам, сигурно имат проблеми със съвърите... сега ще го кача някъде.
Eto http://dox.bg/files/dw?a=29d637931c
Тук се поставя D:\My Documents\BioWare\Dragon Age\packages\core\override
edit: чудех се защо Мориган ми звучи познато, а тя е била озвучавана от Клаудиея Блек :)
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
dokyto
В момента играе: Dragon Age: Origins
Обратна връзка:

Мнение от dokyto »

Как са завързани нещата само! :х Не искам да ви развалям кефа, но няколко отделни куестове може да се съберат в едно! :rockon: :evil:
Минах и Кулата! :D Обаче отначало в "Fade"-а зае'ах играта! Вбесих се супер яко на това, че въобще не знаех какво да правя! Цяла нощ съм го мъчил тоя демон и накрая му хванах цаката и минах нивото за половин час! (: :IMNOOB:
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Tiny написа:
Fenrir написа: Нещо не мога да сваля файла.Просто ме връща на предишната страница. :?
Дам, сигурно имат проблеми със съвърите... сега ще го кача някъде.
Eto http://dox.bg/files/dw?a=29d637931c
Тук се поставя D:\My Documents\BioWare\Dragon Age\packages\core\override
Ейййй, много ти благодаря! :)
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

Аз си играя на нормал и нямах никакви проблеми с последния бос при fade (говоря за онзи, който трябва да се убие няколко пъти, защото си променя формата) Цаката е да се направиш на golem и да танкваш с него, а отзад да хийлваш с кастърите.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Patch details:
Fixed potential corruption of character statistics
Fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
Fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
Made Easy difficulty easier
Slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
Fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays
http://www.fileshack.com/file.x/15651/D ... Patch+1.01
Но не съм пробвал нужен ли е друг крак.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
dokyto
В момента играе: Dragon Age: Origins
Обратна връзка:

Мнение от dokyto »

Знаех си, че ще намалят нивото на трудност! (: То това си беше жив грънч докато мина нещо на "Normal"! :/
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Май решението на проблема ми е в пача само дето не знам дали ше ми трябва нов крак :lol:
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Нищо чудно, че са коригирали нивата на трудност - така и не открих разликатa между easy и normal. :?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Пичови....пак си пуснах да цъкам играта и стигнах до едно място,което не мога да мина.Чувствам се нелепо,но съм на куеста Urn Of Secret Ashes.Демек обикалям за да излекувам Арл,но ърво трябваше да ида в някакъв град-ходих.След това ходих в шибаното село Haven и там стана мазало.Важното е че пребих абсюлютно всички,но най-тъпото е,че куеста ми седи на ''Оцелей в Хавен'' Аз съм избил всички и няма какво да оцелявам :shock: Та как да продължа куеста си,защото обиколих и куеста си седи все така.Къде бъркам деба :?
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Sick Boy написа:Май решението на проблема ми е в пача само дето не знам дали ше ми трябва нов крак :lol:
След поставянето на оригиналният крак играта си тръгва :wink:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Tiny написа:
Sick Boy написа:Май решението на проблема ми е в пача само дето не знам дали ше ми трябва нов крак :lol:
Този на skidrow? Линк само към него има ли
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Tiny написа: Made Easy difficulty easier
Slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
Ех, перфектно. Досега се справях прилично, но в момента съм във Deep Roads и ми ЕБАВАТ МАЙКАТА.

За момента не може да се сложи Warden's Keep, така ли? :(
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Draksis

Мнение от Draksis »

Тъкмо ей сега се прибирам, стиснал в алчната си ръка ново-новеничкото си копие на играта и какво да видя - от GameStation ми направили подарък - дали ми пре-орднато копие на играта, като естествено аз въобще не съм правил такова, вземайки под предвид факта, че изпуснах срока. :)

И сега какво - куп екстри, които да сваля от сайта, ей тъй - безплатно. :) Добър ден е днеска бей... :D

Не знам, братлета, откакто почнах да си плащам за игри, хем с повече кеф си ги играя, хем не съм гузен, като го правя. По-правилно ми се струва. :)
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Алми

Мнение от Алми »

Draksis написа:Тъкмо ей сега се прибирам, стиснал в алчната си ръка ново-новеничкото си копие на играта и какво да видя - от GamesStation ми направили подарък - дали ми пре-орднато копие на играта, като естествено аз въобще не съм правил такова, вземайки под предвид факта, че изпуснах срока. :)

И сега какво - куп екстри, които да сваля от сайта, ей тъй - безплатно. :) Добър ден е днеска бей... :D

Не знам, братлета, откакто почнах да си плащам за игри, хем с повече кеф си ги играя, хем не съм гузен, като го правя. По-правилно ми се струва. :)
Само прехвърляш български капитали в ръцете на алчните американски капиталистически копеленца :shock:
Бъзик :)
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Tiny написа:
сигурно ли е ? да не преебем нещо, че ще се гръмна :D
джумерки
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Момчета,съжелявам за наглостта,ама айде който го е минал да ми помогне,че е основен куест и не мога да продължа сторито. :?
Едит: Оправих се както ВСЕКИ божи път се оказа най-лесното нещо на целия,шибан свят.Баси заплеса съм.Сентри има един в Денерим,маркет дистрикт в whorehousa.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

А бе някой може ли да ми каже къде мога да намеря Duelist Master за специализацията на rogue class-а?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Sentry написа:А бе някой може ли да ми каже къде мога да намеря Duelist Master за специализацията на rogue class-а?
В Denerim изпълняваш страничния куест да набиеш някакви хора в публичния дом (Pearl) и след мелето там в страни стои някаква мацка с броня и меч - та тя ми разправяше за някакви дуели и да ме научи на това :) Ако се затрудняваш - ще намеря кой точно даваше този куест, че в момента не се сещам
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Публикувай отговор