The Borisov Deception

Нещата от живота
Andy
В момента играе: Test Drive : Unlimited

Re: The Borisov Deception

Мнение от Andy »

Романс написа:Бойко :icq27:
Бодигард познай на кого

Изображение

Голяма отрепка ей, лижеше им гъзовете, да го изхранват, а сега им го навира...
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Sirius написа:Държа реч в СУ. Присъствах. Потресен съм.
Бойко > всички нас.
И в УНСС държа :lol: Ама не присъствах :)
Аватар
Трол

Мнение от Трол »

Изображение
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Ех къде е Тато когато най-много ни трябва!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аз

Мнение от Аз »

Еми неговият бодигард е тук :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

пари?!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аз

Мнение от Аз »

да
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Изображение
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Бойко Борисов е точно това което средностатистическият българин заслужава. Мисля, че той има голямо бъдеще като лидер на нацията защото отговаря на типично българския (в не толкова добрия смисъл на думата) манталитет. За първи път след падането на Тодор Живков (Бай Тошо) се появява политически лидер в лицето на Бойко Борисов (Бат Бойко), който по такъв начин да се вписва в народните представи за водач. По мое мнение той не е най-лошия вариант, до тук се представя много по-добре от БСП и ДПС, които са както винаги пълен провал, толкова са зле, че дори българите не заслужават такова лошо управление. Разбира се българите не са узряли и за истински добрите политици, от типа на Петър Стоянов, Иван Костов, Надежда Михайлова и др. Хора като тях биха се вписали по-добре в политическия живот на някоя нормална Европейска страна, но не и у нас.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
זeadоnly

Мнение от זeadоnly »

Андрей, не съм много навътре в политика, но май точно Костов участваше в Life Choice пирамидата чрез която бяха откраднати много пари и със същите тези пари се дава началото на българската мафия, и тя става такава, каквато е и до днес. Искам да кажа, че може би бъркаш за Костов.
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
Аватар
זeadоnly

Мнение от זeadоnly »

Не съм и казвал такова нещо. Всъщност политиката няма чак толкова голям пръст в мафията, отколкото други хора. Че е имало мафия и преди - имало е. просто казах, че с този тласък на милиони от Life Choice мафията "еволюира" до сегашното си състояние. А това не знам дали е станало по управлението на Костов, но така или иначе това, че той, Виденов и още 2-ма видни български политици, чиито имена за жалост не си спомням са подпомогнали на тази пирамида да се развие не го оправдава, че после или преди това е облажил без помощта на мафията. Майкал Капустин си каза в интервю кои са спечелили най-много, като разбира се не спомена точните хора, които са гредите на пирамидата а само политиците или с други думи дребните риби. Тоест искам да кажа, че тези 4 имена са вторите, които са лапнали големите залци, а първите са гредите, които той не спомена и няма да спомене никога разбира се. Те също играят роля на изкупителна жертва за прикритие на гредите, като се споменават техните имена за пред публика. От всичките тези думи искам да кажа, че Костов макар и използван като парцал (макар че това далеч не е точната дума) има нещо общо с мафията и не говоря за когато е управлявал - говоря за момента на развитието на Life Choice.

Разбира се по това време може и той да е управлявал - не знам точно и трябва да почета още малко, защото през тези години или съм бил много малък или не съм родил. Но ако през това време е управлявал Костов, то това ще значи, че твоето твърдение, че не е облажил от мафията е невярно, но съм почти сигурен, че тогава БСП са били на власт.

Другото, за което искам да кажа е, че по-горе написах, че политиците са дребни риби в БГ мафията, което не е точно така и за пример ще дам Андрей Луканов. Но като изключим него другите не са чак така. :D

Едит: Темата дето я подхванах е доста интересна и май малко се поувлякох. :oops:
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
Публикувай отговор