То бива тъпаци из Замундата, ама като този няма никъде...

Цитат:
играта е много тъпа поне за мен с тия диалози треа си ехперт по енглиш и само кликак да са махат бати досадата и боя много зле.Ся някой ще каже ама то се играе заради историята да ама не неми пука ква е историята важното е приятна графика много герои да има да си правиш по твой вкус най важното да има хубава бойна система не няква бъгава като тая да има яко за трепане да дигаш левели трудно да имаш най вече яки айтеми дето да падат от босовете и да си направиш супер як сетец по лесно.Тоест да дропа да им е добре не да биеш като на титан куест 1 година и да немой да събереш 2 айтема от сета камоли целия.Да може също мечовете да имат ефекти да блестят и дрехите и ей такива екстри не са научиха как са правят игри аз треа да ги уча

Освен диабло 3 едва ли ще излезе друга такава игра.Всичко друго го правят як трейлър ама играта хич не струва.Титан куест 2 да направят ако тряя да го копурат ама да го направят двойно по як или пък като fable 2
И героя да е яка мацка с готино дупе и големи гърди с червена къдрава коса красавица да не е малко човече и да може да си купува животно да и помага

Ако бех на някоя от тия фирми такава идея за игра ще им дам че милярдери ще станат за нула време

И за да не съм напълно офтопик, играта оптимизирана ли е като хората?
Питам, щото утре смятам да отида да си я купя и въобще не ми се дават 45 паунда, а да не мога да си я изиграя с кеф...

Поне торенти да можех да тегля...