Автор |
Съобщение |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 23:39
Seigar -X- написа: тогава обширната публика нямаше да разбере как се играе дори (Да не говорим за AD&D). Хаха добре бе...Едва ли има некой дет да не е играл ад&д игра... Котка http://rapidshare.com/files/301405579/CRACK-SKIDROW.rar
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 23:41
Това го пробвах Error................only for premium members. Едит: На 7мия път стана.Ебахти малоумните сайтове иди ги разбери.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 23:46
Явно са си мислили, че като сложан много кръв ще направят играта по-мрачна, но просто изглежда смешно и дебилно героите да се разхождат нацапани с кръв от глава до пети. В диалозите няма значение коя опция ще избереш, защото всички водят до едно и също. Също и в куеста със затворника няма значение дали ще поискаш храна от гарда, ще я откраднеш, или ще убиеш затворника. Системата за развитие на героя ми хареса. Има 3 класа, но всеки от тях има доста таланти и освен това 4 специализации (те май ще са нещо подобно на престижните класове в D&D).
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 00:00
DJ Cat написа: Това го пробвах Error................only for premium members. Едит: На 7мия път стана.Ебахти малоумните сайтове иди ги разбери. Обикновено като се сваля от 1-Click File Hosters, като няма човек акаунт ( било то Premium или обикновен ), дава на "Free" и сваля с вграденият в браузъра download manager. Е, да, трябва да се изкачат секунди някъде, на други места и код от captcha да се въведе, но това са подробности. И да, винаги е ставало.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 01:29
Тръгнаха ми и 4те dlc-та. 21-я пост в тази тема има всичко обяснено http://www.nfohump.com/forum/viewtopic. ... start=1770Иначе минах ритуала.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 07:33
Има ли значение кога ще ги сложим тия бонуси ? И губиме ли много без тях ? Страх ма е да не се преебе нещо 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 10:08
Шерифе разбрал,недоразбрал-пак акълия......цъкам фрий и след това ми дава ерор.Не ми текат секундите.Не мисли,че съм малоумен като теб.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 10:56
Кире_Гръчата написа: Има ли значение кога ще ги сложим тия бонуси ? И губиме ли много без тях ? Страх ма е да не се преебе нещо  Еми 1 от тях добавя цял дънджън + куест, което не е малко, ако си зарибен  Сега видях, че вече го има и този, който добавя помощник + куестове за него. Ако искаш ме издири по скайпа, да ти обясня всичко точно. andithoughtmyjokeswerebad
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 13:04
Казвам точно докъде съм стигнал и впечатления.В началото съм,точно след напускането на mage кулата.Ами доста съм разочарован,вярно до никъде не съм,но бойната система е толкова интересна,че почти задрямах.Ще изгледам 2-3 ревюта и ще поиграя още малко,но тъй като знам,че ще е много дълга,трябва да съм наясно дали нататъка ще е по-интересно.За мен кулата е пълния фейл,просто толкова клиширано и плоско измислено,че............
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 13:08
DJ Cat написа: За мен кулата е пълния фейл +1
|
|
|
|
 |
demona
|
 |
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 13:49
DJ Cat написа: Шерифе разбрал,недоразбрал-пак акълия......цъкам фрий и след това ми дава ерор.Не ми текат секундите.Не мисли,че съм малоумен като теб. мда случва се понякога но след няколко refresh-а тръгва/напоследък доста мъчно ама/ иначе що игри съм свалил от rapid-a
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 14:17
Ей, ама много сте ми капризни, бе Само за едно се дразня - че с разните геймплей клипчета бяха спойлнали за тая майката на Моригън и сега просто знам кво ще стане, нема я тръпката 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 14:56
Истинският сюжет започва няколко часа по-напред, не си правете изводите от началните истории  И битките също стават по-интересни, поради наличието на повече умения и по-силните опоненти. Също по-напред ще видите резултатите от някои решения, които сте взели по-рано. едит: от dlc и промо предметите само 7 от 14 се подкарват.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 15:04
Tiny написа: Истинският сюжет започва няколко часа по-напред, не си правете изводите от началните истории  И битките също стават по-интересни, поради наличието на повече умения и по-силните опоненти. Също по-напред ще видите резултатите от някои решения, които сте взели по-рано. Още 2 часа!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 15:05
Tiny написа: Истинският сюжет започва няколко часа по-напред, не си правете изводите от началните истории  И битките също стават по-интересни, поради наличието на повече умения и по-силните опоненти. Мисля че това е предлно ясно на всички. Не смятам, че на хората тук това не им е пределно ясно и съм сигурен, че това не е първото подобно РПГ, което са играли. По-скоро просто констатираме. 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 15:15
WidowmakeR написа: Tiny написа: Истинският сюжет започва няколко часа по-напред, не си правете изводите от началните истории  И битките също стават по-интересни, поради наличието на повече умения и по-силните опоненти. Мисля че това е предлно ясно на всички. Не смятам, че на хората тук това не им е пределно ясно и съм сигурен, че това не е първото подобно РПГ, което са играли. По-скоро просто констатираме.  И аз просто отговарям на Цитат: трябва да съм наясно дали нататъка ще е по-интересно. стига сме спамили.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 15:17
Добра ли е играта?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 17:44
DJ Cat написа: Шерифе разбрал,недоразбрал-пак акълия......цъкам фрий и след това ми дава ерор.Не ми текат секундите.Не мисли,че съм малоумен като теб. "Ерор" мога да ти гарантирам, че абсолютно НИКОГА НИКЪДЕ няма да ти е излизало, излиза или ще излиза. Свалям съм от там с Firefox, Safari, Opera, IE6, 7 и 8 ( на 1 PC ) и Chrome - проблеми е НЯМАЛО, камоли пък "ерори" (  ). Проблемът е някъде в задклавиатурното устройство. demona написа: мда случва се понякога но след няколко refresh-а тръгва/напоследък доста мъчно ама/ иначе що игри съм свалил от rapid-a Ако си улучил на link, който е dead, нормално ИЛИ е бил прекалено натоварен даденият RS Server, щото те са бая. 5 PB отдавна минаха.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 19:05
Абе въпреки кофти историята,играта издлежда доста добре,нема кво да си кривим душата
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 19:24
яз съм 7-8 лвл и съм много доволен опитвам се да наебем Morrigan 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|