Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 17:45
DJ Cat написа: Тая тъпата мутра къде се показва от казана,ако ми кажете,че е на шерифа,ще падна от стола да се смея. "Тая тъпата мутра къде се показва от казана" е на ¦•••SHERIFA•••¦. 
|
|
|
|
 |
SWfan
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 17:45
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 18:27
Гледа му снимката и още пазя равновесие,но всеки момент ще се строполя.
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 18:36
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 18:37
Некъде има ли crack only че не ми се тегли наново Edit:Намерих
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 19:00
Айдйеееееее утре по това време ще мога да я играя вече!!1 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 19:16
До съга играх. Отивам да ям нещо и после че играем до сутринта.
Те това съм чакал от Уичъро насам !
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
pcultimate
|
 |
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 19:17
Кире_Гръчата написа: До съга играх. Отивам да ям нещо и после че играем до сутринта.
Те това съм чакал от Уичъро насам ! Кой релииз?
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 19:19
SKIDROW
|
|
|
|
 |
SWfan
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 20:22
Сега се инсталира-след това, 3-4 часа игра,че утре сутринта училище 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 20:56
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Tiny написа: Е все още не е качен в замунда/арена. И фъцк - много яко запецнах на 58,8% Не трябваше да злорадствам. Тюх, не знаех, че това са единствените торент сайтове, че дори и където качват първи releases via runners. Ама щом казваш, няма да споря ся, може по-добре си запознат  . Аз балъка почвам да тегля max. 10 минути after Pre. Говньо, никъде не съм писал такова нещо, нито се подразбира от поста ми. Дори и да има някой тук, който го интересува кога и къде се е появил релийз, който не е качен в "замунда/арена", той няма да разчита на мен, нито на най-голямата утайка на обществото в Русе, за да разбере това. Сега относно играта. Остава ми само да вкарам и DLC бонусите и започвам нощна смяна. По-скоро ще изчакам да се направи някакъв пак Dj Cat, Swedish PC Gamer magazine gave this a 95 % score, the highest score given to any game in 4 years. А списание PC Game я наричат нещо от сорта на "най-доброто рпг на десетолетието" едит: http://www.sendspace.com/file/tvi57s stone prisoner dlc
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 20:57
Как се вкарват тия бонуси ???
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 21:11
Кире_Гръчата написа: Как се вкарват тия бонуси ??? Самите файлове трябва да намериш, качени от някой + трябва да сложиш информация за тях в един *.xml файл. Но единственият линк, който намерих е в rapidshare и вече е с минат лимит на тегленията А има един dlс, който добавя цял спътник + полагащата му се куест линия. Ако стане нещо ще пиша.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 21:40
99% AAAAAA!!! Oще малкоооооо.... Мамка му утре даскало.... 
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
SWfan
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 21:42
Fanatic написа: 99% AAAAAA!!! Oще малкоооооо.... Мамка му утре даскало....  Знам как е.Аз сега я инсталвам,ама няма да имам повече от 2 часа да я поиграя 
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 22:02
До сега играх съответната...Не желая да бъда разбиран погрешно, безкрайно уважавам Bioware за опита да се върнат към корентите си, или поне за това твърдение, но нещо не е наред. Искам да се застраховам, че това е моето субективно мнение от 4тe ми часа до сега и е възможно впечатленията ми да са повлияни дори от това че не съм си направил добър герой(не че има кой знае колко място за грешка), но накратко: Нещо не е наред - при това сериозно. Усещането ми е за някакъв проект, започнат като класическото high-fantasy epic Bioware RPG(които както знаем те правят изключително добре), което обаче в един момент много му се приисква да е като големия си мрачен батко Вещерът. В резултат на това всички текстури минават в сиво-мухлясъло зелената тоналност, лисва се едно ведро кръв всеки път, когато дори закачиш нещо с меча(някой да ми обясни как точно герой използващ лък бива окъпан в кръв след битка) , а в същото време под това продължава да личи класическата фентъзи схема. Героят, който си направих е човек - rogue (с идеята да го развия като стрелец) и единствената възможна история за "произход" се разигра меко казано клиширано - искам да изкажа още от сега предположението си ,че ще се срещна поне още веднъж с някой от персонажите, които "умряха" и ще ми се наложи да ги убия, защото са "покварени". В същото време трябва да призная, че независимо че целия скелет на историята е предвидим съответната беше реализирана на прекрасно ниво и това малко смекчи раздразнението ми...(Сцената с раздялата преди да започене ноща беше приятно изненадващо затрогваща) Факта обаче, че за сега силно ми мирише на нафталин с дъх на Never Winter Nights и Толкин си остава... Изборите си остават все същата (вече доказано разчупена успешно от заглавия като Gothic и Witcher) битка между крайности на зъл психопат и монах-отшелник-филантроп. Точно в това , лично и за мен се корени пробема с изживяването на Dragon Age за мен - Bioware са се опитали да създадът(или да преправят, няма значение) един морално-сив "истински, брутален и кръваво жесток" фентъзи свят близък до нашия(точно като във...Witcher) , да създадът персонажи с позиция и история , която да ги предразполага към зряло,хладнокръвно и дори настървено поведение ( точно както във...Witcher) и след това ги поставят в ситуация на избори и събития, която се отличава със своята класическа наивна фантастичност разказваща за някакви там елфи,пръстени и съмнително шизофренични човекоподбни с влечение към злато(за разлика от....Witcher) Извинявам се , но така не става - това е гейминг еквивалента на това да захвърлиш клоун сред гробище и да му кажеш да се опита да се слее с атмосферата. На теория имам всички основания за един прекрасен, разчупен фентъзи свят , отразяващ нашия - страх,несигурност,мизантропия, поробени елфи(палци горе) , бездомни джуджета,усещане за цялостна разруха и безнадежност.На практика обаче липста някой който да проектира играча адекватно в света - точно както в "истинския свят" не бих очаквал един надзирател да се съгласи да даде храната на умиращ от глад затворник, само след 2-3 "мили думи" , така не бих го и очаквал в игра , тръгваща с намерението да имитира мисленето на истинския свят.В реалноста всичко има цена - всичко се мисли с идеята за полза и полезност - в Dragon Age все още някой от главните дизайнери е мислил с идеята за морал ...
Не знам - може би греша - може би просто вече не мога да се наслаждавам на гейминга както преди и е крайно време да с преориентирам към други забавления...(като приятелка/ки....с цици!)
Не казвам че Dragon Age не е добра игра - добра е - от към реализация, механики,графика,дори атмосфера - проблема е че поне за мен не успява да постигне като усещане това, което си поставя за цел...
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 22:09
Мене за са не ме кефи особено...В едно такова рпг,за да мога да се зарибя,най-важното трябва историята и сюжета да са добри.А тука са НАЙ баналните възможни...Просто и да са се опитвали не е могло да измислят по-тъпа и банална история...И поне до където съм стигнал и сюжета на там върви
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
|
|
|
 |
Seigar -X-
|
 |
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 23:30
Аз съм доволен от играта. Историята малко наподобява Lord of the Rings (любимата ми книга). Парти мембърите си личат по характер (дори временните)  AI билдера е много добре ъпдейтнат  Незнам какво сте се разревали толкова. Хората са направили играта така, че да се хареса на публиката а не само на D&D феновете (като мене). Щях да харесам дори още повече играта ако беше базирана върху D&D 4th Edition но... тогава обширната публика нямаше да разбере как се играе дори (Да не говорим за AD&D).
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 02 Ное 2009 23:31
Добре дръпнах и сега друг метод на записване-еби им шибаняците смотани-WannaBe я ми линкни crack only skidrow,че където го търся се 0 сийдъри.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|