Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Dragon Age:Origins
Публикувано на: 02 Ное 2009 17:45

DJ Cat написа:
Тая тъпата мутра къде се показва от казана,ако ми кажете,че е на шерифа,ще падна от стола да се смея.

"Тая тъпата мутра къде се показва от казана" е на ¦•••SHERIFA•••¦. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 17:45

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 18:27

Гледа му снимката и още пазя равновесие,но всеки момент ще се строполя.

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 18:36

*какво прави когато вижда релийза*

[ban] [gaming] :punk: :19: :w000000000t: :w0000t:

Свали се,сега го инсталирам

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 18:37

Некъде има ли crack only че не ми се тегли наново
Edit:Намерих

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 02 Ное 2009 19:00

Айдйеееееее утре по това време ще мога да я играя вече!!1 :D

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 19:16

До съга играх. Отивам да ям нещо и после че играем до сутринта.

Те това съм чакал от Уичъро насам !

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 02 Ное 2009 19:17

Кире_Гръчата написа:
До съга играх. Отивам да ям нещо и после че играем до сутринта.

Те това съм чакал от Уичъро насам !

Кой релииз?

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 19:19

SKIDROW

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 20:22

Сега се инсталира-след това, 3-4 часа игра,че утре сутринта училище :cry:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 02 Ное 2009 20:56

¦•••SHERIFA•••¦ написа:
Tiny написа:
Е все още не е качен в замунда/арена.
И фъцк - много яко запецнах на 58,8% Не трябваше да злорадствам.

Тюх, не знаех, че това са единствените торент сайтове, че дори и където качват първи releases via runners. Ама щом казваш, няма да споря ся, може по-добре си запознат :lol:. Аз балъка почвам да тегля max. 10 минути after Pre.

Говньо, никъде не съм писал такова нещо, нито се подразбира от поста ми. Дори и да има някой тук, който го интересува кога и къде се е появил релийз, който не е качен в "замунда/арена", той няма да разчита на мен, нито на най-голямата утайка на обществото в Русе, за да разбере това.

Сега относно играта. Остава ми само да вкарам и DLC бонусите и започвам нощна смяна.
По-скоро ще изчакам да се направи някакъв пак :?

Dj Cat,
Swedish PC Gamer magazine gave this a 95 % score, the highest score given to any game in 4 years.
А списание PC Game я наричат нещо от сорта на "най-доброто рпг на десетолетието"
едит: http://www.sendspace.com/file/tvi57s stone prisoner dlc

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 20:57

Как се вкарват тия бонуси ???

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 21:11

Кире_Гръчата написа:
Как се вкарват тия бонуси ???

Самите файлове трябва да намериш, качени от някой + трябва да сложиш информация за тях в един *.xml файл. Но единственият линк, който намерих е в rapidshare и вече е с минат лимит на тегленията :P
А има един dlс, който добавя цял спътник + полагащата му се куест линия.
Ако стане нещо ще пиша.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 02 Ное 2009 21:40

99% AAAAAA!!!
Oще малкоооооо....

Мамка му утре даскало.... :x :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 21:42

Fanatic написа:
99% AAAAAA!!!
Oще малкоооооо....

Мамка му утре даскало.... :x :x

Знам как е.Аз сега я инсталвам,ама няма да имам повече от 2 часа да я поиграя :evil: :evil: :evil: :x

Профил

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Публикувано на: 02 Ное 2009 22:02

До сега играх съответната...Не желая да бъда разбиран погрешно, безкрайно уважавам Bioware за опита да се върнат към корентите си, или поне за това твърдение, но нещо не е наред.
Искам да се застраховам, че това е моето субективно мнение от 4тe ми часа до сега и е възможно впечатленията ми да са повлияни дори от това че не съм си направил добър герой(не че има кой знае колко място за грешка), но накратко:
Нещо не е наред - при това сериозно.
Усещането ми е за някакъв проект, започнат като класическото high-fantasy epic Bioware RPG(които както знаем те правят изключително добре), което обаче в един момент много му се приисква да е като големия си мрачен батко Вещерът.
В резултат на това всички текстури минават в сиво-мухлясъло зелената тоналност, лисва се едно ведро кръв всеки път, когато дори закачиш нещо с меча(някой да ми обясни как точно герой използващ лък бива окъпан в кръв след битка) , а в същото време под това продължава да личи класическата фентъзи схема.
Героят, който си направих е човек - rogue (с идеята да го развия като стрелец) и единствената възможна история за "произход" се разигра меко казано клиширано - искам да изкажа още от сега предположението си ,че ще се срещна поне още веднъж с някой от персонажите, които "умряха" и ще ми се наложи да ги убия, защото са "покварени".
В същото време трябва да призная, че независимо че целия скелет на историята е предвидим съответната беше реализирана на прекрасно ниво и това малко смекчи раздразнението ми...(Сцената с раздялата преди да започене ноща беше приятно изненадващо затрогваща)
Факта обаче, че за сега силно ми мирише на нафталин с дъх на Never Winter Nights и Толкин си остава...
Изборите си остават все същата (вече доказано разчупена успешно от заглавия като Gothic и Witcher) битка между крайности на зъл психопат и монах-отшелник-филантроп.
Точно в това , лично и за мен се корени пробема с изживяването на Dragon Age за мен - Bioware са се опитали да създадът(или да преправят, няма значение) един морално-сив "истински, брутален и кръваво жесток" фентъзи свят близък до нашия(точно като във...Witcher) , да създадът персонажи с позиция и история , която да ги предразполага към зряло,хладнокръвно и дори настървено поведение ( точно както във...Witcher) и след това ги поставят в ситуация на избори и събития, която се отличава със своята класическа наивна фантастичност разказваща за някакви там елфи,пръстени и съмнително шизофренични човекоподбни с влечение към злато(за разлика от....Witcher)
Извинявам се , но така не става - това е гейминг еквивалента на това да захвърлиш клоун сред гробище и да му кажеш да се опита да се слее с атмосферата.
На теория имам всички основания за един прекрасен, разчупен фентъзи свят , отразяващ нашия - страх,несигурност,мизантропия, поробени елфи(палци горе) , бездомни джуджета,усещане за цялостна разруха и безнадежност.На практика обаче липста някой който да проектира играча адекватно в света - точно както в "истинския свят" не бих очаквал един надзирател да се съгласи да даде храната на умиращ от глад затворник, само след 2-3 "мили думи" , така не бих го и очаквал в игра , тръгваща с намерението да имитира мисленето на истинския свят.В реалноста всичко има цена - всичко се мисли с идеята за полза и полезност - в Dragon Age все още някой от главните дизайнери е мислил с идеята за морал ...

Не знам - може би греша - може би просто вече не мога да се наслаждавам на гейминга както преди и е крайно време да с преориентирам към други забавления...(като приятелка/ки....с цици!)

Не казвам че Dragon Age не е добра игра - добра е - от към реализация, механики,графика,дори атмосфера - проблема е че поне за мен не успява да постигне като усещане това, което си поставя за цел...

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 22:09

Мене за са не ме кефи особено...В едно такова рпг,за да мога да се зарибя,най-важното трябва историята и сюжета да са добри.А тука са НАЙ баналните възможни...Просто и да са се опитвали не е могло да измислят по-тъпа и банална история...И поне до където съм стигнал и сюжета на там върви

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 23:19

Dwarven Noble имаше неочакван обрат...
едит:
http://www.sendspace.com/file/gswf4l Warden's heep addon (163mb). Инфото за AddIns.xml (settings папката на играта в my documents) файла може да откриете тук http://www.nfohump.com/forum/viewtopic. ... start=1740 (19-20 пост)

Инфо за адона http://dragonage.bioware.com/addon/
Още не е тествано.
Тц, на мен не ми бачка.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 02 Ное 2009 23:30

Аз съм доволен от играта. Историята малко наподобява Lord of the Rings (любимата ми книга). Парти мембърите си личат по характер (дори временните) :) AI билдера е много добре ъпдейтнат :) Незнам какво сте се разревали толкова. Хората са направили играта така, че да се хареса на публиката а не само на D&D феновете (като мене). Щях да харесам дори още повече играта ако беше базирана върху D&D 4th Edition но... тогава обширната публика нямаше да разбере как се играе дори (Да не говорим за AD&D).

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 23:31

Добре дръпнах и сега друг метод на записване-еби им шибаняците смотани-WannaBe я ми линкни crack only skidrow,че където го търся се 0 сийдъри.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost